Glasklar vinduespolering Reviews

TrustScore 4 out of 5

Company details

1. Window Cleaning Service

Written by the company

Vi tilbyder rene og skinnende vinduer til alle er gerne vil nyde deres udsigt :) Om du har et vinduer eller over 100 så giver vi gerne et tilbud til dig. Vores priser begynder helt fra kr. 70. Vores primære område er Aalborg kommune. Men vi har også kunder i Rebild, Jammerbugt og Brønderslev.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Fint arbejde, de laver

Vi er tilfredse med glasklar.

Vi har haft dem nogle år efterhånden, samt ved rengøring af vinduer, da vi fraflyttede den gamle lejlighed 😊.

8 December 2025

Hej med jer 😊
Task for den fine anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været kunde hos Glasklar i 15…

Jeg har været kunde hos Glasklar i 15 år og altid været tilfreds. De kommer fast og jeg har aldrig haft grund til at klage.

22 October 2024

Hej Laila 🙂
Tak fo den fine anmeldelse. Ser frem til fortsat godt samarbejde.
Mvh Simon

Dårlig dårlig service

Håber at kunden, der bor på 1. sal er tilfreds med pudsningen af sine vinduer...... men som underbo, må jeg sige, at der ikke var nogen form for service!!! Da vinduerne på 1. sal bliver vasket, sjasker det ned på vand på vores vinduer. Jeg åbner et vindue og siger, at der godt nok er meget vand på vores..... Pudserens kommentar: "Jeg ser lige på det!" Da han er færdig med 1. sal, sætter han sine ting i bilen, og sætter sig også ind i den. Jeg går hen for at tale med ham, men han kigger på mig gennem ruden og kører...... Så om han har set på noget eller ej, vides ikke!! For det er tydeligvis ikke noget, der skal tales om!!

21 November 2022
Rated 1 out of 5 stars

Sprøjtede vand ud og barnevogn

Flere gange er der oplevet striber på ruderne men i dag blev det stop. Han begyndte at vaskevinduerne lige hen over min søns barnevogn, som han lå og sov i. Vandet stod ud over vognen. Han havde ikke lige gidet at banke/ringe på døren først. Og jeg opdager det, fordi at det går i babyalarmen og jeg skynder mig ud og reder min søn fra et koldt bad🤯. Det er virkelig skuffende. Og ja der er igen striber på ruderne. Virkelig dårlig service.

28 February 2022

Hej.

Som jeg tidligere har påpeget over for dig. Så er dine "striber" indvendigt. Jeg har personligt været ude efter du har klaget, og som jeg også skrev til dig var det tydeligvis indvendige striber.
Angående din barnevogn kom der ganske vist et par dråber på. Jeg beklager du synes det var voldsomt. Men at påstå den blev baddet er simpelthen usandt.
God vind fremover.

Rated 1 out of 5 stars

Regning for ikke udført arbejde

Glasklar har kommet her siden 2017 og nu pludselig ville han komme og pudse vinduerne mens mine dagplejebørn står ude i barnevognene og sover dvs de skal flyttes. Jeg siger pænt at det kan ikke lade sig gøre når de sov og 1 time senere hvor de stadig sover siger jeg det samme. Han starter ud med at lægge fakturaen i postkassen inden han får at vide at der står barnevogne omkring huset. Nu har han sendt det til inkasso for ikke udført arbejde. Mage til skal man lede længe efter.

18 December 2020

Hej med dig.

Jeg svarer først nu. Da jeg simpelthen først så din anmeldelse her i Påsken.

Nu kan jeg udmærket huske dig. Du ringede og råbte i telefonen. Min søn på det tidspunkt ( 2 år ) blev helt forskrækket.
Vinduespudseren kom ved dig ved 13 tiden. På netop din bestilling. Du vil så pludselig have han kom tilbage en anden dag.
Du fik pænt af vide vi selvfølgelig skal have løn når vi er kørt ud. Han var så venlig at komme tilbage da de øvrige kunder på vejen var pudset. Men du vil stadig ikke have pudset da børnene sov.
Nu er du dagplejer. Kan man ved dig slippe for at betale hvis ens barn ikke lige har behov for alle dage i måneden man har bestilt dig til ?

Take a closer look