Den beste investeringen jeg har gjort i meg selv og min framtid!
Dette er det mest livsendrende valget jeg har gjort for meg selv! Man lærer alt fra A-Å fra å gå fra å ikke vite noen ting til å etablere min online business og få kunder ca. 2-3 måneder, trengs kun 1-2 timer om dagen, for å ha en god flyt. For det første så endrer du deg ekstremt som menneske for du lærer verktøy som skal gjøre deg til en bedre versjon av deg selv, øke selvtillit, få mer produktivitet, vaner, rutiner, få mer tro på deg selv.
Du lærer alt om å lage din online business, salg, digital markedsføring, tekniske systemer, økonomi, kundesupport og alt det juridiske + man får tett coaching fra Adib, så man faktisk kommer seg fremover, og forstår alt.
Jeg hadde ikke verktøyene eller informasjonen, og jeg visste ikke hvordan starte eget og hva som var mulig. Jeg hadde bare en visjon på frihet, styre dagene mine selv, reise, og tjene gode penger.
Så ved å investere i et kurs, gjorde prosessen mye enklere, tar kortere tid og suksessraten er mye høyere!
Sluttet på min deltidsjobb, sluttet på studiene mine (gikk på markedsføring) lærte mer i kurset til giring på 2 måneder, enn 2 år på høyskole.
Og har jobbet fulltid som entreprenør i 1 år, har kunder over hele verden og har den friheten jeg alltid har drømt om.
Jeg vil anbefale Giring til alle som har en indre drøm å bli entreprenør, og den friheten til å drive jobben sin fra pcen.
6 September 2022
Unprompted review