Bestilte takeaway: kylling med tomat til dessert creme brulee med hindbær sorbet Et stykke bryst, skindet var brændt næsten sort, uspiseligt! Tomat, var et lille kvart stykke, lagt på 1 stykke salatb... See more
See what reviewers are saying
Vi vil bare sige tusind tak for en super hyggelig aften på Gammel Humlebæk kro. Vores ven Henrik Juel havde bestilt bord til 3 og vi fik meget lækker mad og vin. Elgen var fantastisk serveret... See more
Jule- og Nytårsmenu, Take Away, Vi hentede både vores julemenu (and+flæskesteg) og vores nytårsmenu hos Gl. Humlebæk Kro. Begge dele særdeles lækkert og godt tilberedt - og det var begge rigelige sto... See more
Skuffende. "Nystegt flæskesteg" står der på smørrebrødskortet. Det var den ikke. Den var tør og absolut ikke nystegt, bløde gummi svære. Et meget lille stk rugbrød til, et kvart stykke. Øv. Rejemadd... See more
Information provided by various external sources
Klassisk dansk mad tilberedt efter alle kunstens regler - serveret i vores hyggelige gamle kro. Vi har skov i baghaven og strand blot et stenkast herfra.
Humlebæk Strandvej 2A, 3050, Humlebæk, Denmark
- www.gamlehumlebaekkro.dk
Denne kro har så vundet førstepladsen…
Denne kro har så vundet førstepladsen for det kedeligste mad jeg har fået i mange år
Kaffen var god
Besøg på kroen under forventning…
Jeg besøgte Humlebæk Kro den 29. december 2025 med forventning om en hyggelig krooplevelse. Desværre levede besøget ikke op til forventningerne.
Hovedretten var i sig selv udmærket, men den samlede oplevelse blev præget af manglende opmærksomhed fra personalets side. Vi oplevede flere gange at vente længe på betjening, og det virkede generelt som om, at der ikke var særlig fokus på gæsterne.
Den største skuffelse kom ved desserten, som var en æblecrumble. Til vores store overraskelse viste det sig, at hindbær og frugt i desserten var mugne indeni. Det blev naturligvis påtalt over for tjeneren, som beklagede situationen. Desværre skete der derefter ikke mere. Der blev hverken tilbudt en ny dessert, kaffe på huset eller en reduktion på regningen.
Som gæst efterlader det et indtryk af manglende ansvar for en alvorlig fejl i køkkenet. Når der serveres fødevarer med synlig mug, giver det uundgåeligt anledning til bekymring om, hvordan råvarerne generelt håndteres.
Vi forlod restauranten med en ærgerlig oplevelse, hvor vi betalte fuld pris, uden at der blev gjort noget forsøg på at rette op på situationen. Det er særligt skuffende, da en lille gestus – eksempelvis at fjerne desserten fra regningen eller tilbyde kaffe – kunne have gjort en stor forskel.
Desværre er dette ikke et sted, jeg vil anbefale på baggrund af denne oplevelse.
Hyggelig kro men krostuen var kold!
Hyggelig kro men krostuen var kold!
Vi bestilte friturestegte fiskefileter med pommes frites. Maden var som frygtet: kedelige frysefileter af minimal størrelse og en kæmpeportion pommes frites , som var tørre og absolut ikke sprøde,og remouladen var bestemt ikke hjemmelavet😬 ! Det er første , sidste og eneste gang, at vi lægger vejen forbi denne kro😵💫
Den lækreste nytårsmenu
Hentede nytårsmenu på kroen. Alt var pakket og klart inkl udførlig vejledning. Blev budt på champagne og kransekage. Nytårsmenuen var fantastisk lækker - alt er hjemmelavet også brødet til forretten. Kan varmt anbefales.
Fremragende oplevelse
Dejlig oplevelse med veltilrettelagt sild og fin flæskesteg.
Personalet havde travlt men var venlige og ydede god service.
take-away andemenu Mortens Aften
Vi bestilte take-away andemenu Mortens Aften. Vi kom præcis til tiden og havde blot 8 km hjem. Åbnede måltiderne og desværre måtte vi konstatere. at anden var kold. Vi fik dog at vide at vi kunne varme den op, men den var desværre allerede overstegt og meget tør, så det var ikke en mulighed. De hvide kartofler smagte ikke af noget og de brune kartofler manglede smagen af sødme/karamel. Sausen var ok og samme for deserten, men det kan I simpelt ikke være bekendt og så til en pris pr kuvert på kr. 400,-. Det er så sidste gamg vi bestiller mad fra jer☹️
Kun lige niveauet over turistfælde
Alene det at bestille bord og få en bekræftelse krævede en ihærdig indsats.
Spiste på kroen i et selskab med familien. Sød tjener, der dog var overbebyrdet med de mange borde, så vi ventede meget længe på at bestille. Da vi ville bestille mere at drikke, havde hun så travlt, at vi måtte vente 15-20 minutter bare for at få kontakt til hende.
Maden var alt for dyr i forhold til kvaliteten: 285 kroner for en tør wienerschnitzel og flæskestegen var kun lidt billigere, men kunne med garanti fås bedre på et værtshus.
Det er synd, det er gået så meget ned ad bakke for kroen de sidste par år. Vi kommer der i hvert fald ikke igen.
Super god oplevelse med Elg
Vi vil bare sige tusind tak for en super hyggelig aften på Gammel Humlebæk kro.
Elgen var fantastisk serveret med den mest velsmagende sovs og waldorfsalat.
Vi vil også lige rose det venlige og serviceminded personale🍀.
Kan varmt anbefales
Dejlig oplevelse på Gl. Humlebæk Kro
Jeg og min forening på ca 20 personer kommer jævnligt på Gl. Humlebæk. Det er en aldeles dejlig oplevelse- vi får lækker mad, betjeningen er både venlig og rar. Hertil kommer at priserne er fornuftige.
Jeg kan klart anbefale et besøg på Gl. Humlebæk Kro!
I dag med en gruppe til frokost
I dag med en gruppe til frokost. Hyggeligt sted, men alt for lidt med en tjener til 36 personer. Tjeneren gjorde sit bedste og var vældig god, men det tager jo tid, når alle skal afgive bestilling på drikkevarer incl.snaps, så det blev sen frokost. Der burde have været sat 2 på opgaven.
Maden jævn halvkedelig.
Besøgte Gl.Humlebæk kro i dag sammen…
Besøgte Gl.Humlebæk kro i dag sammen med en veninde, vi ville gerne spise frokost, og bestilte deres flæskesteg med sprød svær hos en ældre mandlig tjener, der hverken hilste eller smilede, da han tog imod vores bestilling, faktisk snerrede han, det har jeg skrevet, da jeg havde svært ved at forstå hans mumlen på gebrokkent dansk.
Der var ingen spor af sprød svær, sovsen var noget af det mest intetsigende og tynde sjask, jeg længe har fået, hele retten sukkede efter krydderi og kærlighed.
Det eneste positive var at maden kom hurtigt, så vi kunne komme hurtigt videre, selvfølgelig uden at der var noget af personalet der sagde farvel, og tak for besøget .
God mad og service
Vi holdt 80 års fødselsdag. Alt fungerede fint, flot borddækning og dejlig mad. Betjeningen var rigtig fin og alt forløb godt
Aldrig mere mad derfra!!!
Et stykke bryst, skindet var brændt næsten sort, uspiseligt! Tomat, var et lille kvart stykke, lagt på 1 stykke salatblad med 4 skiver meget salt syltet agurk, smidt ovenpå og i samme bakke med pommes frites og kylling, hvilket gjorde den såkaldte tomat lunken og fritterne bløde! Desuden var det MEGET små portioner, blev ikke mæt! Creme brulee alt for sød, eneste højdepunkt var hindbær sorbet'en, den var god!
Perfekt i forhold til forventning
Venlig modtagelse. Alt klart da vi ankom,
maden var vel tilberedt, lækkert anrettet, husets vine glimrende, serveringen fin.
Tæt på perfekt i forhold til forventning.
Der var tale om et diamantbryllup, så det betød noget for os, at det blev en succes.
Vi kan klart anbefale kroen til festarrangementer.
Fantastisk oplevelse
Jeg vil gerne sige tak for en fantastisk god service en tjener med humor som gjorde alt hvad der stod i hans magt for at vi skulle have en god oplevelse. Vi fik plankebøf der var mør og lækker. Vi har allerede aftalt at vi skal til Humlebæk igen
Topklasse mad og service…
Søndag den 15/6-25 holdt jeg min fødselsdag 🇩🇰 på Gl. Humlebæk Kro og vi alle fik Humlebæk kro FEST buffet👍.
Fantastisk buffet super lækker og der manglede ikke noget, alt var bare i orden.
Service er bare i topklasse👏
Stedet kan varmt anbefales 👌🥂
Fantastisk arrangement til min 60 års…
Fantastisk arrangement til min 60 års fødselsdag på Gl. Humlebæk Kro. Super søde og professionelle tjenere, der havde styr på maden og serveringen. Lækker mad og drikke i en dejlig atmosfære. Mine gæste og jeg havde en uforglemmelig aften. Stor tak til Jane og hendes medarbejdere :-)
Super betjening
Vi har nu besøgt kroen til flere påske og julebordet. Selv om kroen har været fuld besat har vi altid oplevet dejlig mad og betjening. Specielt har en ældre tjener virkelig fået os til at føle os velkommen. Kan klart anbefales.
Kedelig madoplevelse på Gl.Humlebæk Kro
Vi havde glædet os til en god frokost på Gl.Humlbæk Kro, men blev desværre slemt skuffet, tjeneren var venlig og imødekommende, men smørrebrødet var en kedelig oplevelse, rugbrødet var tørt, rejerne smagte af fisk, hønsesalaten skulle være hjemmelavet, det tvivler jeg nu på den var. Alt i alt en kedelig og dyr oplevelse. Vi kommer desværre ikke igen🙁
God mad og service
Altid dejlig mad og betjening.
Den tjener på de 70 år som en omtaler, var sød og rar og servicen fejlede ikke noget . Har været der flere gange og anser ham altid som værende opmærksom og rar .
Maden er dejlig og der var som jeg forestiller mig en påskemiddag skal indeholde.