Kære Ida,
Tusind tak for din utroligt venlige anmeldelse! Det glæder os dybt at høre, at din oplevelse med vores klinik og især med Mie har været så positiv og givende.
Vi er meget stolte af vores team og engagement i at levere den bedst mulige pleje og støtte til vores klienter. Det varmer vores hjerter at høre, at Mies empati og faglige kompetencer gjorde en positiv forskel for dig og jeres søn.
Vi er fast besluttede på at se hele barnet og ikke kun de symptomer, der kan præsentere sig. Det er vores mål at støtte forældre som jer i at forstå og håndtere deres barns trivsel på en holistisk og individuel måde.
Det er fantastisk at høre, at I allerede har mærket en positiv effekt af de råd og øvelser, I har modtaget. Vi håber inderligt, at jeres søn fortsætter med at trives, og at I føler jer støttet og vejledt på jeres rejse som forældre.
Og tak også for jeres tillid til vores webshop! Vi stræber altid efter at sikre, at vores produkter leveres hurtigt og lever op til jeres forventninger.
Endnu engang, tak for jeres smukke ord og anbefalinger. Det betyder meget for os, og vi ser frem til at byde jer velkommen tilbage, hvis I nogensinde har brug for yderligere hjælp eller støtte.
Med venlig hilsen,
Teamet bag Funktionel Terapi <3