See what reviewers are saying
Company replied
Friis Carclean står for forskellige vedligeholdelsesydelser på min bil. Alt fra coating af bilen til udbedring af lakskader osv. Jeg er ovenud tilfreds med den service de yder. Alt lige fra kv... See more
Mit første møde med Friis Carclean var helt fantastisk. Man følte sig hurtigt hjemme og de var åbne og imødekommende. Super professionelt resultat af polering og coating og de var gode til at gå b... See more
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Meget dårlig rengøring
Jeg havde været forbi Friis carclean, fordi jeg havde spildt mælk i bagagerummet, og det lugtede, vi aftale at de ville ordne bilen indvendigt og hvis der var nødvendigt for at fjerne lugten ville de bruge ozon til at fjerne det. Jeg henter bilen dagen efter og pointerer for den unge mand at den stadig lugter, efterfølgende skriver jeg til Friis at den lugter og at benzinmåleren er gået 70km ned siden jeg afleverede min bil, jeg får følgende svar tilbage : Vi Har renset den 6 gange bag i og vi var nødsaget til og skille den ad bagi i også for det spildte mælk var løbet ned af siderne og af plastikken.
Den har fået ozon 3 gange. Fredag eftermiddag kunne vi ikke lugte noget i den herude, så der lod jeg den stå inde på værkstedet med åbnedøre.
Der er også sprøjtet noget lugt dræbende ned i måtten bagi.
Jeg er da ked af hvis du føler vi ikke har gjort noget, har haft en mand i gang på din bil i 7 timer, jeg informerede dig også inden vi gik i gang at vi ville kun give den ozon hvis der var behov for det hvilket der så har været. jeg svarer dem at Hvis I har haft en mand på den i 7 timer, må jeg sige at han ikke er særlig dygtig, da det jo ikke er en total snavset bil I har fået indleveret og så meget mælk var der heller ikke løbet ud. Ja du sagde at hvis der var nødvendigt for at få lugten væk, så ville I bruge ozon, men det er så ikke lykkedes, hvilket jeg regnede med når jeg gjorde brug af professionelle. Men der er ikke noget at gøre ved det, andet end jeg ikke kommer til at bruge jer igen, ej heller anbefaler jer til andre og bare selv må ordne min bil. nu tilbyder de så at de kan prøve en gang til, men nu har jeg selv ordnet den og lugten er væk, nu da solen så skinner kan jeg se at samtlige ruder er møg fedtede, så nu kan jeg så gå i gang med at pudse mine ruder også 😕 slet ikke de 3200kr værd som jeg har givet

Reply from Friis Carclean
Fantastisk resultat
Fantastisk resultat. Min bil er nærmest som nu efter den er blevet rengjort indvendig, jeg kan klart anbefale Friis Carclean. Det er pengene værd!
Dk bedste uden tvivl
Når det kommer til bilpleje, er det sjældent, at man støder på en virksomhed, der kombinerer enestående service med en dyb forståelse for kundens behov. Friis Carclean er en af disse sjældne perler. Jeg havde fornøjelsen af at få min bil behandlet af deres team, og resultatet var intet mindre end fantastisk.
Allerede ved ankomsten blev jeg mødt af venligt personale, der tydeligvis var passionerede omkring deres arbejde. De tog sig tid til at forstå mine specifikke ønsker og forklarede de forskellige behandlinger, de kunne tilbyde. Denne personlige tilgang gjorde mig tryg og vidnede om et højt niveau af professionalisme.
Selve behandlingen overgik alle mine forventninger. Min bil, der ellers havde set sine bedre dage, fremstod pludselig som ny igen. Friis Carclean formår at puste nyt liv i selv de mest trætte lakoverflader, og interiøret var rengjort til perfektion. Detaljeniveauet var imponerende – hver eneste krog og sprække var blevet behandlet med den største omhu.
En anden vigtig faktor er, at Friis Carclean anvender produkter af høj kvalitet, hvilket ikke blot sikrer et flot resultat, men også beskytter bilen på lang sigt. Deres viden om forskellige materialer og hvordan de bedst behandles, var tydelig fra starten, og det gav mig fuld tillid til, at min bil var i de bedste hænder.
Samlet set er Friis Carclean en virksomhed, der leverer en service ud over det sædvanlige. Deres kombination af ekspertise, passion og sans for detaljer gør dem til det oplagte valg for enhver, der ønsker det bedste for deres bil. Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger og vil uden tvivl vende tilbage i fremtiden.
Jeg kan kun anbefale friis Carclean med…
Jeg kan kun anbefale friis Carclean med topkarakter . Jeg kom ned til friiis med min meget beskidte maler bil.
Da jeg hentede den , der stod den som ny!
Fantastisk stykke arbejde 🥇🙏
De smed også nyt gulvtæppe om bag i kassen , og påsatte nyt sædeovertræk i førerkabine.
Vi ses snart igen Friis🙏
fantastisk oplevelse
fantastisk oplevelse, lånebil til rådighed, arbejde er udført til ug, servicen er on point - alt spiller bare.
Top service og fantastisk vejledning
Top service! Deres arbejde er af høj kvalitet og går ikke på kompromis. Fantastisk vejledning omkring deres produkter. Helt sikkert 5 stjerner herfra.
Sindsygt effektive og professionelle…
Sindsygt effektive og professionelle med de bedste priser! Kan kun anbefales!
Jeg fik en helt ny bil!
Top service/ perfekt resultat
Er nu 2 gang jeg bruger dette fantastiske firma. Og må sige er utrolig hvad de ansatte kan gøre ad mirakler, så man føler man helt klart har fået en ny bil med hjem. Er ikke sidste gange bilen skal behandles derude måske næste projekte er en keramisk coating på bilen.
Fantastisk service og professionelt…
Fantastisk service og professionelt resultat!
Friis Carclean står for forskellige…
Jeg er ovenud tilfreds med den service de yder. Alt lige fra kvaliteten af arbejdet til den service og venlighed man bliver mødt af, af både Mikkel og Peter.
Velfortjente 5 stjerne herfra.
-Rasmus
Ringede en fredag
Ringede en fredag, fik afvide jeg kunne komme med bilen om mandagen. Bilen havde fået nogle dybe ridser samt nogle små skrammer ved parkering. Friis carclean ringer idag onsdag og siger bilen er færdig, f*ndme et flot stykke arbejde der er blevet udført! Kan varmt anbefales og så er det bare gået super stærkt, med et perfekt resultat! Tak 👍👍😁
Super service og flot arbejde
Super service og flot arbejde. Kan kun anbefales
I tryllede virkelig igår da i fik vores…
I tryllede virkelig igår da i fik vores gamle bil til at fremstå mega lækker . Super arbejde ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har lige fået ordnet et revnet sæde i…
Har lige fået ordnet et revnet sæde i en 10 år gammel Mercedes - det ser næste nyt ud. Min varmeste anbefaling af for ordnet bilen hos Friis :-)
Virkelig Professionelt arbejde og meget imødekommende personale.
Det er et fantastisk sted at få ordnet sin bil. Virkeligt professionelt arbejde der bliver lavet og der er sans for detaljen ved alt hvad der bliver lavet hos Friis Carclean og deres ansatte.
Jeg fik poleret min bil samt fået givet hele bilen en Keramsik Coating.
De er meget imødekommende og hjælpsomme man føler sig velkommen hos dem.
Helt klart et sted jeg vil komme tilbage til og få plejet/ ordnet min bil.
Jeg vil helt klart anbefale dem til alle som jeg kender. Som overvejer at få plejet/ ordnet deres bil.
Fantastisk oplevelse!!
Super klargøring ude og inde af min…
Super klargøring ude og inde af min mercedes, kan helt sikkert anbefales.
Har netop hentet min bil hos Friis Carclean
Har netop hentet min bil, hvor den har fået den helt store tur indvendig/udvendig. Sikke et flot resultat, det er de bedste penge jeg har givet ud. Jeg kan helt klart anbefale Friis Carclean. God service ! venlig personale/Mikkel.
Nummer 1 indenfor bilpleje
Mikkel & hans folk leverer kvalitets arbejde hvergang,har fået keramisk coated 2 biler her hvor den ene er 2 år gammel & står nu nærmest som butiks ny jeg har nydt den helt detaljeret snak om arbejdsproces og gennemgang af bilerne ved afhentning,det her er folk der har deres hoppy som levevej