Familielaegerne Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Blev talt ned til

Ung læge: følte mig ikke hørt eller forstået.
Var ret nedladende - burde være gået !
Havde flere symptomer - lægens svar: nu tager vi en ting af gangen ! Fik henvisning til ‘1 speciallæge med 3-4 måneders ventetid.

12 July 2026
Rated 5 out of 5 stars

I dag har jeg mødt den bedste læge…

I dag har jeg mødt den bedste læge Sofus. Han var så rar at tale med, meget lyttende og tog i mod mig på bedste vis. Det er noget siden at jeg har følt mig så godt tilpas ved at komme til lægen . Stor anbefaling fra mig

20 May 2026
Rated 1 out of 5 stars

1 stjerne er alt for meget til…

1 stjerne er alt for meget til Familielægerne Horsens på Grønlandsvej 1.

Det her er uden tvivl den dårligste lægeklinik, jeg nogensinde har oplevet.

Telefontiden er KUN fra kl. 08-10. Hvis man ikke når det tidsrum, så er man nærmest overladt til sig selv resten af dagen. Hvordan kan en lægeklinik i 2026 mene, at 2 timers telefontid er acceptabelt? Især for børnefamilier og syge patienter? Det er fuldstændig uprofessionelt og virkelighedsfjernt.

Det værste var deres håndtering af mit syge barn.

Jeg mødte op i åben konsultation med et barn med 39,7 i feber. Vi sad og ventede omkring 1 time bare for at komme ind til en sygeplejerske, som alligevel skulle gå videre til en læge for at få en vurdering. Efter al den ventetid fik vi bare besked på at tage hjem, give Panodil og komme igen dagen efter.

Dagen efter kom jeg igen med et barn med 39,4 i feber. Denne gang ventede vi OVER 1 time og 20 minutter uden information, uden hjælp og uden respekt for situationen. Jeg bad blot om at få oplyst infektionstallet, så jeg kunne forstå, hvor alvorligt det var. Jeg bad ikke om medicin eller behandling — bare et tal. Men sekretæren afviste mig flere gange med en arrogant attitude og sagde, at “det er lægens arbejde”.

Imens sad jeg med et sygt barn i et overfyldt venteværelse, mens ingen kunne give en simpel information.

Efter endnu længere tid kom sekretæren ud og fortalte alle, at der ville være yderligere forsinkelser. Hvordan kan man kalde det “åben konsultation”, når patienter skal vente halvanden til to timer?

Deres system giver ingen mening:
Åben konsultation er fra 09:15-09:45, men de bookede tider starter allerede kl. 10:15. Det betyder selvfølgelig kaos, forsinkelser og stress hver eneste dag.

Det virker ærligt talt som en klinik uden struktur, uden respekt for patienters tid og uden forståelse for, hvor hårdt det er at sidde med et sygt barn i timevis.

Jeg vil aldrig anbefale denne klinik til nogen.

7 May 2026
Rated 2 out of 5 stars

Familie lægerne Børkop

De sidste 4 gange ventet og mindst kvarter.
Sidste gang havde de givet mig en tid kvarteret senere og alligevel ud over det yderligere et kvarter
Høre ofte de fjanter/griner når de sludre lægerne/sygeplejerske og høre bare ingen steder hjemme sådan et sted. Nogle sidder i venterummet og kan have det meget skidt eller ondt.

14 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Frygtelig uprofessionel læge!!! Hos familielægehuset i Albertslund! Jeg var hos læge S i mandags med min…

Jeg var hos læge S i mandags med min datter som har haft skoleværgering gennem længere tid.
Ugen før, var jeg til møde på skolen som gerne vil bede om en læge erklæring på min datters høje fravær. Skolen og jeg er i tæt samarbejde om at hjælpe hende og vi har flere tiltag i gang. Men en del af denne proces, er at de vil bede om en lægeerklæring.

Lægen mente ikke, at børn kan få stress og dette talte vi længe om. Vores samtale, kunne jeg skrive en masse om. Men endte dog alligevel med at gå derfra med en lægeerklæring.

Dagen efter, opdagede jeg en fejl i årstallet.
Jeg kontaktede lægen for at få rettet fejlen med årstallet 2006, da der skulle have stået, 2023.
Lægen meddeler nu, at han har fortrudt at han har lavet lægeerklæringen da han mener at stress, mistrivsel i skolen, forhøjet skolefravær og hendes symptomer som ondt i maven, forstoppelse, gråd, vejrtrækningsbesvær og panik, humørsvingninger og det, at hun har svært ved at overskue dagen og føler sig presset. -Ikke kan udløse en lægeerklæring. Han har som sagt fortrudt, at han har lavet den. Han har sparret med sine kollegaer i lægehuset, som er enige og derfor trækker han nu lægeerklæringen tilbage og jeg kan komme forbi en af dagene og få mine penge tilbage.
Han mener ikke, at børn kan være stresset og han mener heller ikke, at hendes fysiske symptomer udløses af psykisk mistrivsel. Og han mener heller ikke at det er måden at gøre det på, ved at han laver en lægeerklæring.

Hvordan kan sådan en mand være læge?
Vi talte sammen frem og tilbage. Jeg forklarede mig og sagde at det er skolen der beder om den i henhold til lovgivningen, på området. Han forklarede sig og mener ikke at det er måden at gøre det på. En masse frem og tilbage. Vi kunne på ingen måder nå hinanden.
Jeg blev simpelthen så vred og sagde at jeg skifter læge og jeg håber han mister sin lægegering og så knaldede manden røret på.

Jeg sidder tilbage og er helt målløs over hvordan sådan en mand kan være læge. Han forklarede at hans forældre pressede ham til at gå i skole og lave lektier selvom han græd. Og se ham i dag, han er læge, sagde han.
Fuldstændig ude af stand til at se, den situation min datter står i, er en helt anden.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

Denne læge er helt ude af trit med virkeligheden. Han er fuldstændig uvidende om, de faktiske omstændigheder og forhold, der gør at børn kan blive stresset og at deres krop, kan reagere fysisk på en psykisk belastning.
Derudover forstod han på ingen måde, at det er loven der foreskriver, at forældre skal kunne fremvise en lægeerklæring på hvad barnet fejler og er udfordret med og som derfor er årsagen til det forhøjet skolefravær.
Han mener, at der skal laves en ppv og at hun skal have samtaler med en skolepsykolog. Det skal hun selvfølgelig. Og vi er i gang. Det ene udelukker ikke det andet.
Selvom vi er i gang med denne proces, han taler om, så vil skolen alligevel gerne bede om en lægeerklæring.
Hans tilgang og forståelse er fuldstændig forskruet.
Vi har haft familielæge hos Mette Lybke i samme hus, i adskillige år før hun gik på pension her i sommers og har aldrig haft disse kommunikations og forståelses problemer før. Nu er der så kommet nye læger til som kalder sig familielægehuset Albertslund og de kan tydeligvis ikke finde ud af det.

30 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har haft de familielægerne i…

Jeg har haft de familielægerne i Albertslund i 43 år og efter de sidste læger er kommet til, er det bare blevet dårligere og dårligere.
Havde i denne uge en telefonsamtale med deres manager, og må sige at kundeservice, det har hun ikke hørt om, meget ubehøvlet og dårligt toneleje.
Efter denne samtale var det sidste samtale med dem og har nu valgt at skifte læge efter 43år.
Virker som om de bare skal have penge i kassen.
Ville absolut IKKE anbefale dem.

25 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Utrolig glade for vores nye lægehus

Min mand og jeg valgte at skifte fra "Lægerne i Torvestræde" til "Familielægerne" (i Næstved).
Vi får begge temmelig meget medicin.
Jeg valgte Ragnhildur og min mand valgte Lars Hagens.
Vi er begge SÅ utrolig glade for vores nye læger!
De er helt fantastiske!
De lytter virkelig til én!
De giver sig god tid og har en rigtig god indfølingsevne!
Absolut 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15 May 2025

Familielægerne Hvidovre

Virkelig et dårligt lægehus. Første gang jeg bestilte tid til læge, fik jeg tid til videokonsultation. Jeg blev bare aldrig ringet op. Ligegyldigt hvad man fejler, får man tid hos en sygeplejerske. De er flere sygeplejesker end læger. Har endnu ikke mødt en læge hos dem. Det var en sygeplejerske, der sad og rodede rundt i min blodtryksmedicin og glemte at skrive at hun satte mig op i dosis. Fejl på fejl....
Det handler om penge penge penge...Ligesom i Alles Lægehus
Desuden er deres sekretærer utroligt flabede.

12 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har igen været hos Martin

Jeg har igen været hos Martin, og mage til læge skal man lede længe efter. Super sød, bruger den tid som er nødvendig og lytter virkelig til dig.

Han er meget grundig, undersøger for hvad der er relevant, (og mere til) Alt i alt en super dygtig og tillidsvækkende læge.
Kan varmt anbefale ham.

22 September 2023
Rated 1 out of 5 stars

Utrolig dårlig oplevelse med familielægerne i Aalborg

Vedr familielægerne I Aalborg. Har haft en konsultation fordi jeg rejser oversøiske med fly i mit arbejde og fik derfor i 2018 30 stk sovepiller så jeg kan sove på flyet når jeg rejser og kan komme frem veludhvilet. Grundet coron i 2021 og 2022 så var der ikke meget rejseaktivitet der men nu her i 2023 skulle jeg afsted igen. Men desværre var sove piller blevet for gamle udløb 11/21 altså ca 1 1/2 år for gammel så jeg kontaktet lægen for at få en ny option. DET kunne køjer ikke! Jeg kunne få noget beroligende ellers kunne jeg bare anvende de sovepiller jeg havde selvom de er for gamle. ????? Må jeg godt spise piller der er for gamle og til svarede han ja. Så når medicinselskaberne sætte en udløbsdato er den åbenbart kun anbefalet og ikke noget vi skal tro på ifølge familielægerne Aalborg. Og det er 2 gang jeg har haft en dårlig oplevelse med den “læge fabrik” de er ikke særlig vedkomne og ikke særlig engageret i mig som patient. Desværre. Så jeg kan kun anbefale et andet sted end der.

6 January 2023

Is this your company?