See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Jeg er så heldig at have modtaget gavekort, som kan bruges på Q8 og F24 tankstationer. Idag har jeg så forsøgt at bruge det på F24 stationen i Fjerritslev. Det lykkedes ikke! Jeg prøvede på flere s... See more

Rated 1 out of 5 stars

At komme til en station for at få luft i sine dæk og så står man med et hjul uden luft fa maskinen bare sådan uden videre tog luften ud af dækket og ikke ind det er bare ikke iorden Og ja så står ma... See more

Rated 2 out of 5 stars

Pas på hvad du gør når du vasker bilen er blevet opkrævet 149kr om måneden for noget jeg ikke bruger kan ikke få en kvittering for ophævelse eller pengene til bage for noget jeg ikke viste jeg have... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bilvasken ved F24 i Tirstrup = lakskader, ridser og en bil, der stadig ikke er ordentligt vasket. Efter vasken havde min sortpolerede bil fået lange og dybe ridser, som uden tvivl ikke var der fø... See more

Company details

1. Gas Station

Written by the company

Køb af benzin og diesel til lave priser på tankstationen. Find nærmeste servicestation med bilvask eller ansøg om brændstofkort m.m.

1.7

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

Rated 1 out of 5 stars

Bilvask ved F24 i Brøndby.

Bilvask ved F24 i Brøndbyøster/Parkalle.
Brugte kr.129 på en bilvask.
Min bil kom ud lidt våd med absolut ikke ren. Jeg skal lige tilføje, at den får altså jævnligt en vask og fuglemøj mv bliver fjernet med det samme.
Tænker der må være noget galt med vaskehallen. Har før brugt den med fint resultat.
Endvidere var det ikke muligt at støvsuge bilen indvendig, støvsuger slange var fjernet.👎

29 February 2024

Hej Pia,

Tak for din henvendelse vedrørende din oplevelse med bilvasken hos vores F24 på Park Alle.

Jeg beklager at høre, at din seneste oplevelse med vores bilvask ikke levede op til dine forventninger. Det er vores mål at sikre, at alle vores kunder får en grundig og tilfredsstillende bilvaskoplevelse hver gang, og det er beklageligt, at dette ikke var tilfældet denne gang.

Jeg vil anbefale dig at kontakte os direkte på tlf. 7024 2424 næste gang, du har spørgsmål eller anden brug for hjælp. Vi sidder klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet.

Rated 2 out of 5 stars

Gratis støvsuger?

I reklamere på hjemmesiden med gratis støvsugning ved vaskeplads, har netop tegnet vaskeabonnement og installeret app, men kan ikke finde nogle gratis støvsuger.
Svar:
Var på vaskepladsen i Kirke Hyllinge der findes støvsugere men de er ikke gratis!

14 February 2024

Hej Michael,

Tak for din henvendelse.
Det er korrekt, at støvsugning er gratis på vores F24 stationer. Det er dog ikke alle stationer, der har en støvsuger.

Stationen i Kirke Hyllinge har både en støvsuger, der koster 5 kr. og en gratis støvsuger.

Vaskehal i kvistgård Nordsjælland

Vaskehal i kvistgård Nordsjælland.
Virkelig kvalm oplevelse.
Da vaskerobptten går igsng og sæben strømmer ned over min bil kommer der en stank af en blanding af afgøring og opkast. VIRKELIGT. Jeg går selv kvalme af den grimne stank og undres over om det kan være rigtigt at der skal være så meget øko minus parfume , så man er ved at kaste op???har ikke oplevet dette så slemt andre steder.

9 February 2024

Hej Marlene,

Det er beklageligt at høre om din oplevelse i vaskehallen i Kvistgård. Jeg vil anbefale dig at kontakte os direkte næste gang for at informere os om problemet, så vi kan rette det og forhindre lignende situationer i fremtiden.

Du kan altid ringe til os på tlf. 7024 2424.

Hej Pernille,

Jeg beklager meget at høre om dine oplevelser med vores vask og tørring. Vi sætter pris på din feedback og vil gerne forsikre dig om, at vi tager dette til os.

Hvis der er noget, vi kan gøre for at hjælpe dig med andre spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os på https://www.f24.dk/f24-kundeservice/#/ via "Skriv til os".

Rated 1 out of 5 stars

Har sidet i kø på tlf for at give info…

Har sidet i kø på tlf for at give info for de kvitteringer jeg mangler men hun ville ikke hjælpe da der sad andre i kø og lagde på det nok den dårligste kundeservice nogen sinde så alle andre i køen da vente når det min tur.

29 January 2024

Hej Paulius,

Jeg beklager at du føler, du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice. Det er langt fra vores intention at lade vores kunder føle sig overset eller undervurderet.

Du er meget velkommen til at kontakte os på vores hjemmeside https://www.f24.dk/f24-kundeservice/#/ via "Skriv til os", så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med de manglende kvitteringer.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg tankede for 250kr og nu har de…

Jeg tankede for 250kr og nu har de taget 950kr fra min konto. Jeg ved godt at de skriver det når man tanker men har aldrig oplevet det før. Er spændt på hvornår jeg får de resterende penge tilbage på min konto. Nu er der gået en hel dag 🤔jeg tanker ikke der mere.
Jeg står i Rema og har ikke nok på min konto. Det er den eneste tankstation jeg har oplevet der gør dette. Tænker de mister mange kunder

27 December 2023

Hej Heidi,

Da vi ikke ved hvor meget, du ender med at tanke for, er vi nødt til at sikre et beløb på forhånd, når du betaler med kreditkort (IKKE Dankort eller Q8-kort). Derfor laver vi en forhåndsreservation på 950 kr., hvilket vi oplyser på betalingsterminalen, inden du taster din PIN-kode. Vi kommer dog aldrig til at trække flere penge fra dit betalingskort, end hvad du faktisk har tanket for.

Når tankningen er afsluttet og det faktiske tankbeløb kendes, trækker vi det korrekte beløb og frigiver reservationen øjeblikkeligt. Langt de fleste kunder lægger slet ikke mærke til, at der foretages en reservation, da data overføres inden for få sekunder mellem tankstation og bank, og man derfor kun ser det beløb, der trækkes og ikke selve reservationen. Men i enkelte tilfælde kan der gå et par dage, før banken får ophævet reservationen. Vi sender altid automatisk besked til banken om at ophæve reservationen øjeblikkeligt efter en tankning er afsluttet.

Alle tankstationer i Danmark foretager en reservation ved betaling med kreditkort, og det er et lovkrav, at de alle oplyser, at de reserverer et beløb ved tankning.

Rated 1 out of 5 stars

Hej jeg vask bilen første gang i f24 …

Hej jeg vask bilen første gang i f24 det resevre ca 400 kr på kortet udover jeg har betalt for vask og bilen bliver ikke vask ondligt
Bilen var snavset på mange områder
Aldrig vasker igen

17 December 2023

Hej Khawar,

Tak for din henvendelse, og jeg beklager meget, at din oplevelse med bilvasken ikke levede op til dine forventninger.
Vi reserverer et beløb, for at sikre, at der er dækning på kortet - det reserverede beløb bliver naturligvis frigivet igen.

5400 Bogense

5400 Bogense

Vi har abonnement til denne vaskehal. Har haft løbende kontakt med f24, at dyser i venstre side er stoppet og der ikke sprøjtes sæbe. Idag den 24/11-23 er vi nede igen ( en uge siden kontakt) og dyser er stadig stoppet, så ergo ingen teknikker besøg... Svineri .

24 November 2023

Hej Gitte,

Tak for din henvendelse, og jeg beklager, at du oplever problemer med vores vaskehal, til trods for det igangværende abonnement. Vi beklager forsinkelsen i teknikerbesøget og forstår din frustration.

Husk at du kan bruge dit bilvaskabonnement på alle vores F24 og Q8 stationer, der har en vaskehal.

Tak for din tålmodighed, og vi sætter pris på din feedback, som hjælper os med at forbedre vores service.

Rated 1 out of 5 stars

Hvad synes du, jeg skal gøre ?- var svaret.......

Vaskehallen i Fjerritslev har de seneste 3 dage været ude af drift. Jeg ringede i dag til F24, for at høre nærmere. Damen jeg talte med spurgte som det første: "Hvad vil du have jeg skal gøre...?"
Ja, svarede jeg: "jeg synes, du skulle undersøge, om den snart kom igang igen", sagde jeg til hende. Hun spurgte en tekniker, og fik at vide, at den måske ville blive lavet i weekenden eller måske i næste uge. Det er virkelig dårlig kundeservice at få sådan svar, samt at vaskehallen først kan komme i gang om nogle dage. Det vil sige, der kan gå op til en uge, inden den er brugbar igen. Det kan I gøre bedre, hvis I vil, F24. Virkelig dårlig service.

10 November 2023

Hej Helle,

Først og fremmest vil jeg gerne takke dig for at dele dine oplevelser med os, og jeg beklager de udfordringer, du har oplevet med vores vaskehal i Fjerritslev.

Jeg beklager, at du ikke fik den information, du håbede på, da du kontaktede os. Vi forstår, at det er frustrerende at vente på, at en service bliver genoprettet, især når det påvirker din brug af vores faciliteter.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og beder om forståelse, mens vi arbejder på at løse dette problem. Hvis der er yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os på https://www.f24.dk/f24-kundeservice/#/ via "Skriv til os".

Sørgeligt...!

Sidst jeg var overrasket over de ændringer der er sket på den nærmeste tankstation (desværre f24) mente jeg det var 500 kr. der var spærre grænsen for betaling med Visa, men hertil aften opdagede jeg det var 950 kr. og det slog mig at sidst på måneden er det ikke sikkert jeg kan tanke ved f24 og slet ikke dengang jeg stadig var på kontanthjælp, jeg synes det er foragteligt at fjerne betaling med sedler især når i samtidig kræver at man har 950 kr på kontoen for at kunne tanke. Det er meget muligt det er lovligt at spærre 950 kr. men ikke særligt hensynsfuldt overfor folk med lav indkomst, og det er meget muligt andre selskaber også gør det men ikke alle jeg ved ihvertfald et selvskab du kan tanke hos selvom det er de sidste 50 kr på kortet, jeg synes i er en kæmpe skuffelse.

9 November 2023

Hej Dennis,

Tak for din henvendelse.

Vi jeg sætter pris på, at du deler dine tanker om ændringerne på vores tankstation. Jeg beklager, at vores betalingsgrænser har skabt frustration for dig.

Vi reserverer 950 kr. for at sikre, at der er dækning på kortet. Dette er desværre en nødvendighed, og noget der ikke bliver fjernet.

Rated 1 out of 5 stars

Er det lovligt ? Vær opmærksom på at når du vasker din…

Vær opmærksom på at når du vasker din bil, reserverer f 24 950,- kroner fra din konto indtil regningen er betalt.
Gad vide om dette er lovligt?
I dag den 24 oktober ville jeg vaske min bil og F24 har endnu ikke fået klaret problemet hmm..

10 October 2023

Kære Henriette,

Tak for din henvendelse.
Det er korrekt, at vi reserverer 950 DKK, når man tanker sin bil på vores stationer - at dette fremgår på terminalen ved vores vaskehal, er en fejl. Vi reserverer ikke 950 DKK, når man vasker bil. Dette er fejlmeldt og bliver udbedret hurtigst muligt.

Reservationer ved tankning er noget alle tankstationer i Danmark fortager, for at sikre, at der er dækning på kortet. Det gælder dog kun Visa debit cards og Mastercards. Dette er fuldt lovligt.

Rated 1 out of 5 stars

Brug ikke vaskehallen ved f24 i…

Brug ikke vaskehallen ved f24 i Dronninglund. Vi var udsat for at porter kørte ned da vi var på vej ud og nu skal vi betale for at de får den lavet. Det er jo fuldstændig vanvittigt at vi skal betale for at det ikke fungere ordentligt i deres vaskehallen. De påstår at man skal kunne se at porten køre ned, hvilket ikke er muligt.

30 July 2023

Kære Jette,

Tak for din feedback vedrørende din oplevelse i vores F24 vaskehal i Dronninglund. Vi beklager for de problemer, du har oplevet, og vi sætter pris på, at du har delt dine bekymringer med os.

Vi kan desværre ikke kommentere yderligere på dette, da det er en forsikringssag - men du er velkommen til at tage kontakt til os på Skader@Q8.dk.

F24 bilvaskehal i Måløv sucks

Tankstation F24 i Måløv, Måløv Hovedgade 1, 2760 Måløv, den bilvask, hold Jer langt væk fra den. Dyr og vasker ikke bilen ren, fælgene er lige så snavsede, når bilen kommer ud som de var inden bilen kørte ind i vasken. Man betaler 119 jr for INGENTING. At klage er som at slå i en dyne, de gør intet ved hverke klage eller vaskehal. Kan se nu på Trustpilot, at flere har klaget uden det hjælper.

14 September 2023

Kære Heidi,

Tak for din feedback vedrørende din oplevelse hos vores F24 tankstation i Måløv. Vi beklager dybt, at du ikke var tilfreds med din bilvaskoplevelse. Vi sætter stor pris på din ærlighed og tager dine kommentarer til efterretning.

Vi beklager meget for de problemer, du oplevede med vores bilvaskeservice. Det er vores mål at levere en høj standard for kundeservice og bilvaskekvalitet, og det er tydeligt, at vi ikke har levet op til dine forventninger denne gang. Vi tager din feedback alvorligt og vil tage skridt for at forbedre vores service og kvalitet.

Vi vil gerne have mulighed for at rette op på denne situation. Hvis du har lyst til det, vil vi bede dig om at kontakte vores kundeservice på 7024 2424 eller på https://www.f24.dk/f24-kundeservice/#/ via "skriv til os". Vi vil gerne høre mere om din oplevelse og arbejde på at finde en løsning, der kan gøre dig tilfreds.

Endnu engang tak for din feedback. Vi sætter pris på din støtte og håber på muligheden for at tjene din tillid tilbage.

Mvh F24/Maria

Rated 1 out of 5 stars

Det er nok landets ringeste benzin…

Det er nok landets ringeste benzin selskab. Hvis man tanker med dankort stopper pumpen automatisk efter 750 kr. man kan ikke engang fylde tanken. Og når man henvender sig til f24 får den mest dårlige undskyldning om det er en udfordring med nets og man arbejder på sagen. Det har man så gjort i et år nu. Enten sidder der vist nogle i f24 der ikke er deres løn værd eller også er f24 total ligeglad med deres kunder hvad den dårlige rating her tyder meget på

14 August 2023
Rated 1 out of 5 stars

Slettede vores vaskeabonoment via app

Slettede vores vaskeabonoment via app, og fjernede appen fra min iPhone. Da vaskehal havde lukket i en måned, og senere konstant havde service i Dronninglund. Ingen refusion for den måned den havde lukket, og nu har de så trukket penge for abonoment igen. Har kontaktet kundeservice, som vil sende den til it afdelingen for at sikre den bliver lukket. Vil hermed ringe til min bank og få den spærret, da firmaet ikke lever op til deres markedsføring, og ikke er kompetent nok.

15 August 2023

Hej med jer hos F24 vask

Hej ! Stort set hver gang , jeg skal vaske , er der lukket. F.eks. i dag , hvor jeg gerne ville have , at min bil var nyvasket , da jeg skal til noget . Hvor ER det altså træls, når man programlægger efter det . Når jeg har kontaktet jer , bliver jeg oplyst om , at jeg kan tale med viceværten , hvem mon det er ? Jeg har ALDRIG truffet ham endnu . Vasken fungerer de få gange , jeg kan komme til . Jeg er IKKE tilfreds . Har ALDRIG skrevet en negativ anmeldelse før . GØR NU NOGET VED DET !!!!!!!!!!!!! Mvh Anne .

10 August 2023
Rated 4 out of 5 stars

Vaskehal fikset på 4 minutter

Jeg havde lige købt en vask i App’en men vaskehallen var lukket. Problemet blev hurtigt løst mens jeg havde kundeservice i røret. Det hele tog 4 minutter. Eneste minus var at der i telefonkøen til kundeservice ikke oplyses hvor lang køen er

11 July 2023

Har vaske abonnent

Har vaske abonnent, men har i en måned ikke kunnet bruge bilvasken i Hvide Sande, da der er fejl på videoscanneren. Dette ved jeg da jeg sidste måned ringede ind til kundeservice. I dag en måned senere, er det endnu ikke fixet, og jeg holder her og kan ikke få bilen vasket, selv om jeg lige har betalt de 199 kr i abonnement. Få det nu for pokker fixet!!@@@

2 July 2023

Take a closer look