3.1

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Er schijnt volle zon aan de horizon met de XL7

Ik weet dat er mensen zijn met problemen, de app is wel te krijgen als je een mail stuurt aan contact @ etiger.nl dan sturen ze je de link toe.

De camera's en alarmsystemen werken ook 100% met Smart Life of Home Assistance.

Er komt binnenkort een nieuwer eTiger® alarm aan goed googlen.

Het grootste probleem is dat er veel verkopers zijn die hele oude voorraad verkopen plus in de oude handleiding en oude dozen staat dat het met een simkaart werkt maar sinds begin 2026 is het laatste 2G netwerk uit de lucht gehaald en werken ze niet meer via een Simkaart dus enkel op WiFi.

De Nieuwe centrale is super zelf test ik hem al 4maanden en ben echt super tevreden grote stappen gezet, op WiFi en ook op 4G simkaarten.

de nieuwe website is nog in aanbouw maar er staan wel al nieuwe producten op.

Helaas is de laatste jaren niet actief gewerkt maar nu schijnt de volle zon aan de horizon!

10 November 2025

Oplichters

Oplichters. App werkt niet meer camera’s onbruikbaar

25 February 2025
Rated 1 out of 5 stars

!!!!!! PURE OPLICHTING !!!!!!

Pure oplichting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niks marcheert nog van Etiger. Alles recent geïnstalleerd;
Laatst nog een paar buitencamera's bij-geïnstalleerd (110 euro het stuk)
Tiental camera's doen het niet meer omdat de app niet meer werkt!!!!!!!
2 alarmen beginnen ook rare kuren te vertonen; wss werken die binnenkort ook niet meer......
je kan zogezegd support aanvragen.... noppes; alles afgesloten!
ZEER KOSTELIJKE GRAP
Dit wordt zeker gemeld bij de consumenten-ombudsdienst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BEDROG: je mag aankopen maar het werkt niet en je kan nergens terecht!!!!!!!!!!!!!
HOPELIJK KOMT ER HIERVOOR EEN SCHADELOOSSTELLING!
VOEL MIJ ECHT SERIEUS BEDROGEN!

10 December 2024
Rated 1 out of 5 stars

Lager kan helaas niet....

Lager kan helaas niet....
Hoe kan het dat een bedrijf spullen aanbiedt die bedient moeten worden met een app die niet via de normale weg (GOOGLE PLAY) te downloaden is?
Daarmee zijn de spullen van geen waarde of ook wel: waardeloos.

30 July 2024

Dit neigt naar oplichting

Dit neigt naar oplichting. Alarmsysteem en camera inmiddels onbruikbaar omdat de app niets meer doet (ja, zichzelf rap uitschakelen bij het aanklikken..) en de app niet is te updaten. Verwijderen en opnieuw installeren heeft ook geen zin want de app staat inmiddels niet meer in de playstore.
Contact opnemen is kansloos, dat heb ik een tijd geleden al eens gedaan.
Je krijgt te horen dat zij vinden niet verantwoordelijk te zijn voor de hardware maar alleen voor de app.
Maar inmiddels is die app dus ook niet meer te downloaden.

24 May 2024
Rated 1 out of 5 stars

APP niet ondersteund op Android.

APP niet ondersteund op Android.
klantendienst Etiger helpt je niet!!

zegen dat ze enkel verdeler zijn van het merk maar niet fabrikant. toch staat hun naam op APP en Toestellen terwijl fabrikant andere naam heeft en in CHINA is gevestigd.

6 February 2024

Ik was een fan

Ik was een fan! In 2017 kocht ik een Etiger S4 alarmsysteem. 6 jaar probleemloos gewerkt. Maar nu lijkt alles het te begeven. Buiten Sirene heeft het begeven. De achterdeur blijft alarm geven. Alles met een nieuwe sensor voor de achterdeur aangesloten. Opeens wordt de rookmelder niet meer herkend. Bij Etiger vinden ze dat ik maar een nieuw systeem moet kopen. Dat wordt dus zeker geen Etiger!

17 January 2024
Rated 1 out of 5 stars

App werkt om de haverklap niet

App werkt om de haverklap niet. 0 support van Etiger (wat werkelijk te triest voor woorden is). Alarm werkt dus de helft van de tijd niet en kan de camera's ook niet gebruiken. Grootste miskoop ooit.

24 March 2023

Outdoor cam ES-CAM5B

Misleidende informatie op de verpakking: SD kaart tot 125GB mogelijk. Niet dus. Geen toegankelijke slot voor uitwisselen van de kaart die er in zit (16GB). Je bent bijna verplicht om een cloudopslagdienst te kopen. Handleiding dus ook niet up to date. Daar staat in waar de kaart zit, maar klopt dus niet. Reactie van etiger: sorry voor de verkeerde info. Probleem is dat ik de aankoop bij Hubo niet kan teruggeven, je krijgt je geld niet terug, wel een tegoedbon, niet je niet kan gebruiken als je niets nodig hebt.

22 March 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look