Eiland electric A/S Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Så kører vores solcelleanlæg og varmepumpe. Det har været en superfed oplevelse af have jeres gutter på besøg. Gennemført flot, omhyggeligt, hyggeligt og professionelt arbejde. Stor ros til Jimmi, Ken... See more

Rated 5 out of 5 stars

Manglede akut strøm en sen lørdag aften, fik hurtigt fat i firmaets venlige og meget behjælpelige el-vagt, der med god tålmodighed og forklaring fik guidet mig på sporet af fejlen, så familien og jeg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde fornøjelsen af at have Daniel fra Eiland ude og montere vores varmepumpe i sommerhuset. Én ting var at Daniel var totalt effektiv og dygtig - en anden var at Han var en yderst velopdra... See more

Rated 1 out of 5 stars

Kontakter Eiland Electric i Asnæs for at støtte en lokal håndværker (4 km fra vores adresse). Årsag : Varmepumpe kører ikke. Tekniker var på adressen under 1 t og fejlsøge, herunder tale i telef... See more

Company details

1. Home Services

Information provided by various external sources

Eiland electric, el installatør med hele Sjælland som daglig arbejdsplads med udgangspunkt fra Holbæk og Asnæs. Vores elektriker / elektrikere kører på hele Sjælland.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Jeg er meget utilfredse med at skulle …

Jeg er meget utilfredse med at skulle give DKK 689,38 for ingenting!

Jeg kontaktede Eiland i Holbæk om at komme til min adresse I Holbæk. De skulle være det tidligst 20 minutter efter den telefoniske kontakt. Da jeg kommer hjem efter 12 minutter holder bilen hos mig, og jeg har I mellemtiden tænkt at jeg nok kender til fejlen! Jeg siger til dem med det samme at de kommer ud af bilen: Jeg kender nok fejlen, så vent venligt med at gøre noget. Inden for 2 minutter efter så er problemet løst af mig selv, og Eiland har intet bidraget med I den tid jeg var hjemme! Jeg sender dem hjem igen.

De sender mig en regning på DKK 689,38 fordi at de skulle køre ud til mig (ca 5 minutter) og var hos mig (ca 2 minutter) dvs. ca. DKK 100 pr minut.

Jeg kontaktede Eiland, og fortalte at jeg var udforstående overfor denne regning, og de sagde: Det kan vi ikke gøre noget ved! Jeg spurgte hvorfor det ikke står oplyst på deres hjemmeside at der er et minumimstakst på dette beløb og svaret var: Om vi havde været der I 1 minut eller 45 minutter skulle du betale det samme.

Undskyld mig men det er helt uacceptabelt, og jeg vil fraråde andre at bruge dem.

Jeg havde aldrig brugt dem hvis jeg viste at minimum taksten var DKK 689,38.

Fortsættelse: Jeg bliver nu ringet op af Eiland og anklaget for at lyve! De fortæller mig at de fandt fejlen og at siger jeg lyver om forløbet. Det er direkte ubehageligt.

15 September 2017
Eiland electric A/S logo

Reply from Eiland electric A/S

Kære Christian

Hvis man vil tages seriøst må man holde sig til sandheden og i dette tilfælde kan vi ikke genkende forløbet. Vi er dog helt enige i at du ikke skal bruge vores virksomhed fremadrettet.

Rated 2 out of 5 stars

Alt for dyr! Aldrig igen.

Vi har siden besøget fra Eiland haft mulighed for at spørge ind til priserne hos to andre elektrikere i området og er ikke i tvivl om, at det har været en dyr forretning at handle med Eiland Electric for noget så enkelt som at erstatte en HPFI-afbryder og afstandsramme (prisen blev DKK 2992!). Da vi henvendte os for at klage var firmaet høflig men afvisende. Vi handler aldrig mere hos dem.

18 August 2017

Altid god service

Jeg kan kun anbefale Eiland Electric i Holbæk - de er hurtige til at komme når der er brug for det og jeg kan få en god og forståelig forklaring på problemerne med alarmanlæg, opvaskemaskine mm. Tak for det!

19 June 2014

Dyr kørsel

Vi har haft elektriker fra Eiland hos os i ca. 5 timer men bliver faktureret for 10.25 timer. Time pris incl. bil er ca. 600. Dvs. ca. 6000,- for stort set ingen ting.
Det skal også siges at man ikke kan regne med at de har standard kabler med ud selv om de kender opgaven.
Efter kontakt til Eiland vil de eftergive 3 timer som en slags gavekort hvis de kan få lov til at lave mere arbejde.
Alt i alt en grov opførsel, og lige på grænsen til tyveri.

29 February 2012

Take a closer look