Córka uczęszcza od roku na kurs języka angielskiego. Zajęcia odbywają się online 2 razy w tygodniu w niewielkiej grupie dzieci o bardzo zbliżonym poziomie. Efekt - 6 angielskiego na koniec roku. Prow... See more
Company replied
Szkoła oferuje profesjonalnych nauczycieli i podejście do nauki , ciekawe zajęcia oraz przyjazną atmosferę sprzyjającą nauce. Nauczyciele są kompetentni, cierpliwi i zawsze chętni do pomocy. Materiały... See more
Company replied
Mój syn uczestniczy w zajęciach z języka angielskiego. Poziom jego umiejętności znacznie przekracza wiedzę rówieśników. Każdy sprawdzian w szkole kończy się oceną celującą. Syn często reprezentuje szk... See more
Company replied
Dziękuję bardzo za pomoc w nauczaniu dziecka.Polecam od samego serca szkoły Edugo,miłe i przyjemne nauczanie dało swoj rezultat, bardzo pozytywnie wpłynęło na dziecko! Dziękuję bardzo .
Company replied
No recent history of asking for reviews
Replied to 83% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
To była cudowna przygoda dla mojego syna. Zajęcia z rysunku 🥰 polecam każdemu. Do tego kontakt z EduGo jest w pełni profesjonalny i natychmiastowy a platforma pozwala kontrolować formalności rodzicielskie 😍

Reply from Edugo
Bardzo ciekawie prowadzone zajęcia z rysunku. Duża różnorodność tematów. Bardzo fajny nauczyciel.

Reply from Edugo
Jako ktoś w specrum autyzmu w szkole nie mam łatwo. Poczułam zniechęcenie do niektórych przedmiotów. Edu go pomogło mi je polubić i odzyskać pewność siebie.

Reply from Edugo
Współpraca z szkołą jest wzorcowa, widać duże postępy. Podejście do uczniów zachwyca.

Reply from Edugo
Programowanie w Edugo bylo dla syna prawdziwą przyjemnością.
Rozwinął tu swoje umiejętności, poznał ciekawych i pełnych pasji kolegów.
Bardzo miło wspomina pełnych empati młodych nauczycieli.
Zawsze z niecierpliwością czekał kolejnych zajęć i prawie żadnych nie przegapił.
Teraz rozpoczął już kolejny poziom edukacji ale zawsze będziemy mile wspominać te kilka lat w Edugo.
Polecamy z całego serca!

Reply from Edugo
Nauczyciele mojego syna są bardzo kompetentni. Zajęcia prowadzą z bardzo dużą dokładnością i zaangażowaniem.

Reply from Edugo
Dziecko bardzo zadowolone z zajęć. Prowadzący sympatyczni i kompetentni. Pełna informacja i pomoc w rozwiązywaniu problemów technicznych. Polecam

Reply from Edugo
Córka zadowolona z zajęć, dzięki którym noze realizować i doskonalić swoją pasję.

Reply from Edugo
Córka uczestniczy w zajęciach już rok i jest bardzo zadowolona. Nauka poprzez zabawę to coś z czym Córka nie miała wcześniej doczynienia, ale teraz nie chce zamienić tych zajęć na nic innego.

Reply from Edugo
Zajęcia zawsze zaczynają się o czasie, przychodzą smsy przypominające o rozpoczęciu zajęć. W razie problemu technicznego pomagają w jego rozwiązaniu, jeżeli nie uda się rozwiązać szybko dziecko może odrobić lekcję w innym dogodnym terminie.

Reply from Edugo
Córka bardzo zadowolona z lekcji rysunku, lekcje są dostosowywane do poziomu dzieci i tak np uczyła się ostatnio portretowania ( 12 lat) jest zachwycona i czeka na następne zajęcia .

Reply from Edugo
Córka jest bardzo zadowolona pani prowadząca jest wspaniała lekcje są ciekawe

Reply from Edugo
Moje dziecko jest bardzo zadowolone, nawiązuje nowe kontakty z rówieśnikami, uczy się nowych rzeczy i rozwija swoje zainteresowania.

Reply from Edugo
dobry kontakt i rozwiązywanie problemów na bierząco.
Bezpieczna atmosfera bez oceniania.
Zajęcia ciekawe

Reply from Edugo
Szczerze polecam zajęcia w Edugo, dzieki nim moja córka bardzo lubi konwersacje po angielsku.

Reply from Edugo
Super zajęcia dla dzieci. Syn bardzo zadowolony. Miła obsługa na infolinii.

Reply from Edugo
Kontakt, mily i nie narzucajacy sie. Jasne informacje i doradztwo.
Zajęcia bardzo fajnie prowadzone.

Reply from Edugo
Bardzo fajne lekcje z rysunku i maincrafta, Moja córka nauczyła się rysowania, cieniowania i tworzenia postaci naprawdę przez te kilka miesięcy poprawiła swój rysunek a syn świetnie się bawił i zdobywał nowe doświadczenia w maincrafcie. Rzetelna firma polecam

Reply from Edugo
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.