Edugo Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Córka uczęszcza od roku na kurs języka angielskiego. Zajęcia odbywają się online 2 razy w tygodniu w niewielkiej grupie dzieci o bardzo zbliżonym poziomie. Efekt - 6 angielskiego na koniec roku. Prow... See more

Rated 5 out of 5 stars

Szkoła oferuje profesjonalnych nauczycieli i podejście do nauki , ciekawe zajęcia oraz przyjazną atmosferę sprzyjającą nauce. Nauczyciele są kompetentni, cierpliwi i zawsze chętni do pomocy. Materiały... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mój syn uczestniczy w zajęciach z języka angielskiego. Poziom jego umiejętności znacznie przekracza wiedzę rówieśników. Każdy sprawdzian w szkole kończy się oceną celującą. Syn często reprezentuje szk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dziękuję bardzo za pomoc w nauczaniu dziecka.Polecam od samego serca szkoły Edugo,miłe i przyjemne nauczanie dało swoj rezultat, bardzo pozytywnie wpłynęło na dziecko! Dziękuję bardzo .

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 83% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

251 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

To była cudowna przygoda dla mojego…

To była cudowna przygoda dla mojego syna. Zajęcia z rysunku 🥰 polecam każdemu. Do tego kontakt z EduGo jest w pełni profesjonalny i natychmiastowy a platforma pozwala kontrolować formalności rodzicielskie 😍

6 June 2026

Reply from Edugo

Ogromnie dziękujemy za polecenie!!! Cieszymy się, że możemy współtworzyć rysunkową przygodę ;3

Rated 5 out of 5 stars

Bardzo ciekawie prowadzone zajęcia z rysunku.

Bardzo ciekawie prowadzone zajęcia z rysunku. Duża różnorodność tematów. Bardzo fajny nauczyciel.

Reply from Edugo

Ślicznie dziękujemy! Wiemy, że dzieci lubią być zaskakiwane, więc robimy co możemy, by nuda nigdy nie zagościła na lekcjach :)

Rated 5 out of 5 stars

Jako ktoś w specrum autyzmu w szkole…

Jako ktoś w specrum autyzmu w szkole nie mam łatwo. Poczułam zniechęcenie do niektórych przedmiotów. Edu go pomogło mi je polubić i odzyskać pewność siebie.

Reply from Edugo

Bardzo dziękujemy za te słowa!! Jesteśmy bardzo dumni z odzyskania pewności siebie - trzymamy za Ciebie kciuki <3

Rated 5 out of 5 stars

Programowanie w Edugo bylo dla syna…

Programowanie w Edugo bylo dla syna prawdziwą przyjemnością.
Rozwinął tu swoje umiejętności, poznał ciekawych i pełnych pasji kolegów.
Bardzo miło wspomina pełnych empati młodych nauczycieli.
Zawsze z niecierpliwością czekał kolejnych zajęć i prawie żadnych nie przegapił.
Teraz rozpoczął już kolejny poziom edukacji ale zawsze będziemy mile wspominać te kilka lat w Edugo.
Polecamy z całego serca!

Reply from Edugo

Ojej, ale miło czyta się te słowa!! Serdecznie dziękujemy za polecenie! Takie historie napędzają nas do działania! Pozdrawiamy ciepło Panią i syna, trzymamy za niego kciuki na kolejnym etapie edukacji!!

Nauczyciele

Nauczyciele mojego syna są bardzo kompetentni. Zajęcia prowadzą z bardzo dużą dokładnością i zaangażowaniem.

3 June 2026

Przekażemy te miłe słowa do naszej kadry nauczycielskiej! Bardzo dziękujemy <3

Rated 5 out of 5 stars

Dziecko bardzo zadowolone z zajęć

Dziecko bardzo zadowolone z zajęć. Prowadzący sympatyczni i kompetentni. Pełna informacja i pomoc w rozwiązywaniu problemów technicznych. Polecam

Reply from Edugo

Ślicznie dziękujemy za opinię! Staramy się, by dowozić zarówno jakość zajęć, jak i obsługi w ramach naszej współpracy ;3

Córka zadowolona z zajęć

Córka zadowolona z zajęć, dzięki którym noze realizować i doskonalić swoją pasję.

Reply from Edugo

Dziękujemy za opinię i bardzo raduje nas wiadomość, że córce odpowiadają nasze zajęcia :)

Super zajęcia

Córka uczestniczy w zajęciach już rok i jest bardzo zadowolona. Nauka poprzez zabawę to coś z czym Córka nie miała wcześniej doczynienia, ale teraz nie chce zamienić tych zajęć na nic innego.

Reply from Edugo

Cudownie! Cieszymy się, że mogliśmy pokazać córce inne spojrzenie na edukację!

Rated 5 out of 5 stars

Zajęcia zawsze zaczynają się o czasie, przychodzą smsy przypominające o rozpoczęciu zajęć. W razie problemu technicznego pomagają w jego rozwiązaniu, jeżeli nie uda się rozwiązać szybko dziecko może odrobić lekcję w innym dogodnym terminie.

Reply from Edugo

Jesteśmy wdzięczni za docenienie organizacyjnej części naszej szkoły :) Dział obsługi klienta dziękuje za pochwałę ich pracy <3

Córka 12 lat lekcje rysunku

Córka bardzo zadowolona z lekcji rysunku, lekcje są dostosowywane do poziomu dzieci i tak np uczyła się ostatnio portretowania ( 12 lat) jest zachwycona i czeka na następne zajęcia .

Reply from Edugo

Mamy nadzieje, że w domu pojawiają się już pierwsze prace córki! My też jesteśmy zachwyceni, że napisała Pani nam tak miłą opinię, dziękujemy!

Rated 4 out of 5 stars

Moje dziecko jest bardzo zadowolone

Moje dziecko jest bardzo zadowolone, nawiązuje nowe kontakty z rówieśnikami, uczy się nowych rzeczy i rozwija swoje zainteresowania.

Reply from Edugo

Dziękujemy za tę opinie! To świetnie, że dziecko poznaje rówieśników i rozwija się z nami!

dobry czas

dobry kontakt i rozwiązywanie problemów na bierząco.
Bezpieczna atmosfera bez oceniania.
Zajęcia ciekawe

Reply from Edugo

Niezwykle cieszy nas to, że dostrzega Pani nasze starania do tworzenia właśnie takiej bezpiecznej atmosfery. Chcemy, by nauka kojarzyła się dzieciom jako pozytywne doświadczenie!

Szczerze polecam zajęcia w Edugo 👍

Szczerze polecam zajęcia w Edugo, dzieki nim moja córka bardzo lubi konwersacje po angielsku.

6 June 2026

Reply from Edugo

Każda sytuacja, w której dzieci przełamują barierę językową to dla nas powód do dumy! Dziękujemy za te słowa ;3

Kontakt

Kontakt, mily i nie narzucajacy sie. Jasne informacje i doradztwo.
Zajęcia bardzo fajnie prowadzone.

2 June 2026

Reply from Edugo

Bardzo dziękujemy za te słowa! Staramy się, by nasz kontakt był wspierający - cieszymy się, że tak też Pan to czuje :)

Polecam całym sercem

Bardzo fajne lekcje z rysunku i maincrafta, Moja córka nauczyła się rysowania, cieniowania i tworzenia postaci naprawdę przez te kilka miesięcy poprawiła swój rysunek a syn świetnie się bawił i zdobywał nowe doświadczenia w maincrafcie. Rzetelna firma polecam

2 June 2026

Reply from Edugo

Jesteśmy bardzo wdzięczni za tę opinię i ogromnie cieszymy się, że dzieci rozwijają się zarówno ze strony artystycznej jak i ścisłej <3

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look