Dinmekaniker Reviews 14

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Uprofessionel og ubehagelig oplevelse – hold jer væk

Jeg afleverede min bil med to konkrete problemer: utæt kølerrør og blinklys i sidespejl, som ikke virkede. Den ansvarlige, Henrik, lover at fikse det og bestiller dele hjem. Undervejs prøver han at presse mig til at få lavet bremser og bærearme for 10.000 kr., hvilket jeg afslår. Da jeg nævner muligheden for billigere dele fra T. Hansen, bliver han sur og nægter at gøre det.

Dagen jeg henter bilen, siger han pludseligt, at vi havde "aftalt kontant betaling" – 2.500 kr. Hvis jeg vil betale med kort, bliver det dyrere. Jeg betaler kontant og tjekker bilen: Blinklyset virker stadig ikke, selvom det var en del af det betalte arbejde. Da jeg påpeger det, siger han bare: "Det virkede i morges" og nægter at tage ansvar. Derudover siger han jeg skal komme tilbage mandag, så de kan fikse problemet med sidespejlet - mod betaling

Da jeg insisterer på at få det løst eller få pengene tilbage, kalder han mig besværlig og siger, han ikke vil have med mig at gøre. Til sidst nægter han blankt at tale videre og går bare sin vej.

Jeg har ALDRIG NOGENSINDE I MIT LIV oplevet så kujonagtig kundeservice og så uprofessionel en tilgang. Det her er et værksted, der ikke tager ansvar, behandler kunder respektløst.

Hold jer langt væk fra dinmekaniker, Helsingør.

4 July 2025

Fuld af løgn

Lang historie kort, fik af vide at lige specifikt min bil brugte den dyre aircondition væske så det blev omkring 4000kr for en påfyldning,
Syntes det lød voldsomt dyrt. jeg konfronterer din mekaniker om hvad jeg havde fundet ud af omkring priserne på væsken fra andre værksteder som var langt under den pris som han gav mig, så blev han ubehagelige.
1 time senere ringede han og beklagede sig, han havde taget fejl af priserne på væsken og jeg ville selvfølgelig få det til den rigtige pris 2500kr
Manden er fuld af løgn, kommer aldrig der igen.

22 May 2024

Dårlig service

Vi har haft vores bil til service hos Din Mekaniker i Helsingør. Bremseskiver og klodser bag på bilen blev også skiftet i forbindelse med servicen. Detta sker en torsdag. Bilen bliver brugt efterfølgende men mandag eftermiddag starter den ikke. Bilen melder "Fejl bremser, kontakt værksted". Intet sker når jeg prøver at starte bilen. Det ender med vejhjælp, som kan starte bilen ved at fjerne batteripolen. Vælger at køre bilen til Din Mekaniker og ringer dem op dagen efter for at bede dem om at gå bilen igennem, da jeg synes det er lidt mærkeligt med netop den fejlmelding 4 dage efter udført service/bremseskifte. Siger at jeg går ud fra at det er på deres regning.

Samtalen ender med at Din mekaniker smider røret på!! En meget dårlig oplevelse og jeg har aldrig blevet talt så grimt til af en servicefirma, som de nu skal være.
Det er ok for dem at sige nej til at kigge den igennem på deres regning, men det kan gøres på en anden måde!

Jeg sagde at eventuellt opdagede fejl ville jeg selvfølgelig står for, men han havde for længst stoppet med at lytte.

Brug dine penge et andet sted, og få bedre service!

19 March 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg var forbi Din Mekaniker med min bil…

Jeg var forbi Din Mekaniker med min bil fordi varmen ikke virkede. Jeg fik et opkald af den ansvarlige (Henrik) og fik af vid at min køler var ødelagt, under samme opkald aftaler vi en pris på 2.500 kr.. Da jeg så stod hos Din Mekaniker får jeg en pris på næsten det dobbelte, eftersom at de havde haft nogle udfordringer med min bil som de ikke havde regnet med. Jeg endte med at betale 1.100 kr mere end aftalte pris. De er ikke til at stole på, en klar anbefaling fix aldrig din bil hos Din Mekaniker i Helsingør.

7 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

Efter større reparation samt service af…

Efter større reparation samt service af min bil hos Din Mekaniker, blev jeg oplyst at min tandrem var i så dårlig stand at jeg blev anbefalet at få den fikset med det samme. Heldigvis fulgte jeg ikke deres råd. Det var nemlig slet ikke tandremmen men en MEGET mindre reparation. Jeg kommer der naturligvis ikke igen

18 August 2023
Rated 5 out of 5 stars

Det er ordentlige folk ...........

Jeg har nu benyttet ”Din mekaniker” i Helsingør gennem flere år og kan kun give dette værksted de bedste anbefalinger med på vejen.
Det er ordentlige folk som jeg trygt kan anbefale.
Hver gang jeg har haft min Mercedes på værksted, har jeg fået den bedste service og er kørt fra værkstedet med den største tilfredshed.
Det kan være vanskeligt at finde et godt værksted – men jeg er så heldig at have fundet et på Fabriksvej i Helsingør.

1 November 2023
Rated 5 out of 5 stars

Troværdig, kompetent og meget konkurrencedygtig

Vi havde vores bil forbi vores sædvanlige mekaniker (på Kongevejen i Helsingør) pga. mislyde fra bilen. De rullede den store historie ud, og vi skulle forvente at skifte aircondition, turbo, partikelfilter og hele udstødningssystemet - forventligt 30-40.000 kr.
Kørte til Din Mekaniker i Helsingør, og de kiggede bilen igennem. Fiksede problemer med ledning til aircon (!!!), svejsede ophæng til udstødning og grinede af historien omkring turboen. Nå ja, så skiftede de også dæk og sporede dækkene. Og vaskede bilen. I alt 5.400 kr.
Jeg kan på det varmeste anbefale Din Mekaniker i Helsingør. Dejligt at møde en mekaniker, der tager kundeservice alvorligt!

8 November 2021

Merklig regning efter 1 år

Den 28.12.2019 fik jeg en regning fra "DinMekaniker":

Fakturadato: 18.12.2019
Forfald: 26.12.2019
I postkassen: 28.12.2019
Emne: test -- Diagnose --test
Pris: 500 kr.

Jeg kunne ikke helt finde ud af, hvad det handler om, fordi det var 1 år siden. Men efter lidt grublen kom erindringen:
I januar 2019 ringede jeg til "DinMekaniker" fordi min krumtapsensor skulle skiftes. Jeg har et diagnoseværktøj (OBD2-scanner fra iCarsoft)
som viste denne fejl på min Polo fra 2001. "DinMekaniker" ville se bilen inden de kunne give mig en pris. På værkstedet viste jeg fejlkoden på min ODB-scanner, men mekanikern ville alligevel checke med deres egen scanner. Der blev ikke sagt noget om, at det koster 500 kr, ellers var jeg kørt igen. Og rigtig nok, deres scanner viste det samme fejl som min scanner, det var krumptapsensoren der var galt. Derefter fik jeg prisen på udskiftningen. Reperationen blev af forskellige grunde ikke til noget. Men så fik jeg denne regning et år efter værkstedsbesøget.
Draw your own conclusion.

15 January 2020
Rated 1 out of 5 stars

Dinmekaniker i Helsingør - Mangelfuld information og mangelfuld reparation af knallert

Havde i god tro stil min gamle knallert fra 2006 til rep hos Dinmekaniker i Helsingør. Knallerten var købt brugt til en værdi af 2500kr. Undervejs blev jeg kontaktet af mekanikeren (Henrik) om div. ting der var galt og om hvorvidt de skulle laves. Da jeg ikke er mekaniker kunne jeg blot sige "ja det lyder fint". Der blev ikke sagt noget om en pris på nogen af reparationerne andet end et hjul der skulle skiftes. Da den endelig bliver færdig (2 uger for sent da det jo var december og folk med bil garanteret havde mere brug for at få fikset den end jeg havde for min knallert) fik jeg at vide at det blev 3200kr. Det stejlede jeg sjovt nok ret meget over. Mekanikeren påstår derefter hårdnakket at vi har en mundtlig aftale, men det mener jeg bestemt ikke. Der er jo ikke nogen folk der ville acceptere den pris for rep af en brugt knallert!. Da jeg skal samle den op er fordækket (som er det dæk de har skiftet) punktere, så jeg må komme igen en anden dag, for jeg har jo intet bedre at tage mig til end at tage til Helsingør. Da den bliver samlet op virker hverken benzinmåler eller elstarter som ellers er 2 af de ting de har taget penge for at lave. Det er nu 2 uger siden jeg fik den igen og nu kan den så heller ikke starte. Jeg kører en sag gennem forbrugerstyrelsen mod dem da jeg mener de er dybt uprofesionelle i deres håndtering af sagen. Kan kun sige at der ligger mange andre mekanikere i Helsingør så gå udenom Dinmekaniker

13 March 2015

Is this your company?