Zeer slechte ervaring met deze website. Bestelling geplaatst onmiddelijk betaald lang gewacht +25 mails gestuurd aan het lijntje gehouden gevraagd achter terugbetaling en weer geen antwoor... See more
See what reviewers are saying
Besteld, bewijsbaar geld overgemaakt, niets ontvangen. Geen reactie op berichten (meerdere keren) Aangifte gedaan van oplichting. Advies: niet bestellen... geld kwijt, je krijgt niets!!
Afgelopen vrijdag middag wat besteld en tot mijn grote verbazing zaterdag al tussen de brieven in de brievenbus. Top
People also looked at
Bestelling (nog) niet geleverd.
Bestelling nog steeds niets ontvangen…
Bestelling nog steeds niets ontvangen betaling gebeurt op 16 04 2022
Betaald en niets ontvangen
Betaald en nooit iets ontvangen
Betaald en nooit iets ontvangen, niets bestellen je bent je geld kwijt!
Ik heb betaald en niets ontvangen hoe…
Ik heb betaald en niets ontvangen hoe krijg ik het bedrag terug
De aanhouder wint
De aanhouder wint
Aangifte doen, en daarover blijven communiceren met support dingen voor mannen heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat ik m'n geld terug heb
Oplichters
Oplichters! Niks bij bestellen! Je krijgt nooit wat binnen en je geld ben je kwijt.
wegblijven ,oplichters
Vieze oplichters
Oplichting
Aangifte gedaan van oplichting.
Advies: niet bestellen... geld kwijt, je krijgt niets!!
OPLICHTERS
Mensen, bestel hier niets. Krijgt niets geleverd. Ook op mails wordt niet geantwoord.
Het zijn de grootste oplichters
Het zijn de grootste oplichters. in december pillen besteld en betaald tot nu 3 maal mail gestuurd tot vandaag niet terug antwoord gekregen eerder besteld bij andere nederlandse site,s achter 2 tal weken had ik mijn bestelling
Schandalig
Zeer slechte ervaring met deze website.
Bestelling geplaatst
onmiddelijk betaald
lang gewacht
+25 mails gestuurd
aan het lijntje gehouden
gevraagd achter terugbetaling
en weer geen antwoord
In totaal duurt dit al 5weken en nog steeds geen product ontvangen.
Wil je een correcte levering, dan kan ik op basis van mijn ervaring aanraden om dit niet via dingenvoormannen.nl te doen.
Zij zijn oplichters!!!
Artikelen niet ontvangen.
Als ik mail stuurt, ontvang ik terug foutmelding "invalid email address"
Artikelen niet ontvangen
Artikelen niet ontvangen. Geen reactie op e mails na betalen van bedrag.
Geen reactie op klachten.
Nooit kopen daar.
Pas op pikken je geld leveren niets
onbetrouwbaar!
Bestelling gedaan op 26-12 en tot nu toe nog niks gehoord of het op de post is gedaan of wat dan ook. “Bedrijf” is niet te bereiken via mail of telefoon. Geen zaken mee doen!
Afgelopen vrijdag middag wat besteld en…
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.