Dengladehundeskole Reviews 104

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling herfra 🌟💫 Jeg har lige afsluttet hvalpetræning hos Lene 🙏🏻 Så fantastisk - Lene er så rolig og har fået så mange brugbare redskaber til min hund Simba 🐶 Kæmpe anbefa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun varmt anbefale Den glade Hundeskole. Jeg har brugt skolen flere gange og med 2 forskellige hunde. Hver gang med skønne resultater for både mig og hundene. Har opnået super kontakt til Dixi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun give de varmeste anbefalinger til den glade hundeskole... vi har lige været igennem hvalpe forløbet med vores dejlige vovse charlie og det har bare været super.... Lene er dejlig positiv og tr... See more

Company replied

Company details

1. Dog Trainer

Information provided by various external sources

Professionel Hundetræning med succes. Den Glade Hundeskole tilbyder alle typer hold, fra hvalpetræning til den øvede hund. Online Booking!

4.8

3-star
2-star
1-star

Glade hunde

Superfin træning med stor vægt på at hundene har det godt! Vi var til hvalpetræning hos Kim, og levede at han er god til at lytte til os, og de behov vi meldte ind med. Kan klart anbefales 🐶

14 March 2026

Brugbart

Min hund (finsk-lapphund) og jeg har både gået på hvalpehold og unghund øvede. Begge gange med Kim som træner. Det har været lærerigt og det er kun gode ting, vi tager med.

19 April 2026

Kæmpe anbefaling herfra 🌟💫

Kæmpe anbefaling herfra 🌟💫

Kæmpe anbefaling herfra 🤩

Alle de redskaber jeg har fået - alt online materialet, som er guld værd 🙏🏻

Tusind tak for din rummelig og rolige måde at undervise på Lene 🌟🙏🏻

23 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Kan kun varmt anbefale Den glade…

Kan kun varmt anbefale Den glade Hundeskole.
Har opnået super kontakt til Dixi, hun reagere og udfører allerede utrolig mange "kommandoer" trods kun 6 mdr.
Og det varmer helt ind i hjertet at se hundene lege med hinanden de først 10 min. af hver time, med underviserens kyndige vejledning. Noget man som ejer ikke kan give dem.

2 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Min hund og jeg har lige gennemført…

Min hund og jeg har lige gennemført hvalpeholdet, hvor Lene er instruktør.
Vi har været så glade for det og har fået mange gode redskaber, som kan bruges hjemme. Ligeledes har det været uundværligt at se hvalpene lege, for gennem legen, lære man sin hvalps sprog at kende.
Det er ikke sidste gang, at vi har besøgt den glade hundeskole 🐶🐶

20 December 2025

Kompetent og tålmodig træner

Vi blev taget godt i mod på unghundehold!
Træner Kim sørgede for at alle var med, og var ikke bleg for at gentage sig selv ved behov. Vi fik god feedback, ros og følte os set.
Kan varmt anbefales

21 December 2025

Kæmpe oplevelse

Jeg kom desværre fra en anden træner hvor der var råb, “hjørnetænder”skældud og ingen godbidder. Så da jeg startede hos Lene fik jeg godt nok en positiv oplevelse. Der bliver trænet med positiv belønning, glæde, ingen træk i snoren, ingen skæld ud og virkelig i hundens tempo. Vi har VIRKELIG lært meget i de 6 uger min hvalp og jeg har gået hos Lene. Vi er SÅ klar når holdet starter op igen til februar. 5 hunde stjerner fra Saxo og jeg. Glædelig jul
Glæder mig til at begynde igen.

20 December 2025

Anbefaler hvalpeholdet hos Lene

Vi har været super tilfredse med hvalpeholdet hos Lene. Fokus på socialisering og leg hos hvalpene samt træning af grundlæggende øvelser (sit, indkald, hilse/ikke hilse, gå spor osv.). Som helt nyudklækket hundeejer har det været meget lærerigt, rart og forstående på hvalpeholdet, som klart har rykket min hvalp i en positiv retning.
Lene tager det i hvalpens tempo og presser ikke noget ned over hverken hvalpen eller ejer som den ikke er klar til.

16 December 2025

De allerbedste anbefalinger herfra

De allerbedste anbefalinger herfra, hvalpetræning hos Lene (den glade hunde skole ) har været en fantastisk oplevelse for os, vores lille pige hund har haft en fest hver søndag siden oktober , og vi er blevet hjulpet så godt på vej . Blandingen af små og store hunde gør holdet helt unikt . vi glæder og til at startepå holdet unghund øvede til feb .

14 December 2025

Fantastisk hundeskole – varmt anbefalet

Min franske bulldog, Herman, og jeg er nu i gang med vores andet hold hos Den Glade Hundeskole, og vi kunne ikke være mere tilfredse.

Lene er en super dygtig og nærværende træner. Træningen er altid positiv, tryg og fyldt med gode råd, og der er plads til alle de spørgsmål, man måtte have.

Herman elsker at komme til træning, og jeg kan virkelig mærke en stor udvikling hos ham.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Den Glade Hundeskole og især til Lene.

8 December 2025

Reply from Dengladehundeskole

Tusinde tak for den dejlige anmeldelse - den varmer.
Herman har virkelig udviklet sig rigtig godt mentalt og med træning - det er det hele værd.

Opmuntrende og inspirerende…

Opmuntrende og inspirerende hundetræning, som jeg kan anbefale andre at deltage i.

Hej Niels
Tusinde tak for de 5 stjerner - de varmer hver og en

Rated 5 out of 5 stars

Jeg og min golden retriever har gået af…

Jeg og min golden retriever har gået af 3 omgange hos Lene og har været rigtig glade for det.

Kan især godt lide Lenes måde at være på og hendes tilgang til hundene. Der er tid til spørgsmål og gode råd.

Inden træning går igang får hundene lov til at løbe det værste krudt af. De får lov til at hilse/lege i grupper og under kontrollerede forhold. Det giver efterfølgende en meget mere træningsvillig hund, som ikke kun har fokus på at komme over til de andre hunde og hilse. Andre steder vi har trænet, har hundene ikke fået lov til dette.

Vi vender helt sikkert tilbage til foråret.

17 September 2025

Hej Maiken
Tusinde tak Maiken for de 5 stjerner og fine anmeldelse. Det har været en stor fornøjelse at træne jer. Jeg har også glædet mig til hver træning med jer. Jeg glæder mig til at se jer igen. Bedste hilsner Lene

Fremragende hvalpetræning

Jeg kan varmt anbefale hvalpetræning på Den Glade Hundeskole. Lene leverer virkelig kompetent træning, som er baseret på 100% positiv kontakt med hundene. Holdstørrelsen var perfekt, ca 10 hvalpe, hvilket gør at der er god tid til alle kursister. Tak for et godt kursus!

Reply from Dengladehundeskole

Selv tak - Tusinde tak for den fine anmeldelse - jeg bliver så glad når i har haft et godt udbytte af træningen.

Super og engageret hundetræning

Jeg har netop afsluttet tredje ‘træningspas’ sammen med min Golden doodle, senest lydighedstræning. Hundetræneren Lene har været rigtig god til at spørge ind til gode/dårlige hundeoplevelser fra sidst som vi kunne dele med gruppen som vidensdeling. Gruppen er altid blevet spurgt om der var noget særligt man gerne ville træne på dagen for at gøre programmet lidt mere dynamisk og inddragende.
Hundene startede altid med at løbe og lege først, i starten opdelt i små og store hunde, en gruppe ad gangen så hundene kunne lære hinanden at kende på en god og tryg måde. Gode øvelser undervejs som man kan træne videre med derhjemme. Hundetræning er generelt mange små ryk langsomt fremad, i starten føles det ikke som om der sker nogen fremgang men over tid rykker det virkelig. Tak for endnu en super træning, vi har virkelig nydt det hver uge, og vi ses til foråret!

Hej Louise
Det har været en stor fornøjelse at træne med jer - i lever godt op til vores motto - Træningsglæde - Motivation - Samarbejde.
Jeg vil glæde mig til at se jer til lydighed 2 til foråret. Tak

Rated 5 out of 5 stars

Professionel hvalpetræning med stor kærlighed til hundene

Har netop afsluttet hvalpehold hos Den Glade Hundeskole med Lene som træner. Jeg kommer helt sikkert igen! Lene ved så meget om hunde og deler rigt ud af sin erfaring. Træningen var en virkelig god blanding af teori og gode øvelser og blev udført med stor kærlighed til hundene. Der var en god stemning fra dag 1. Hundene var glade og ejerne trygge. Min Berner Sennen hvalp hyggede sig gevaldigt og fik lært en masse nyttige ting. Vi glæder os til næste hold!

15 September 2025

Reply from Dengladehundeskole

Hej Lotte - Tak for de 5 stjerner. Det glæder mig så meget at i har haft glæde af træningen. Jeg kunne virkelig se at i hyggede jer godt og din hund var Max glad hver gang. Jeg vil glæde mig meget til at se jer igen og følge jeres videre udvikling sammen.

Super hundetræning

Så kom vi igennem det andet kursus hos Lene og har lige tilmeldt os det tredje, lydighed. Jeg kan rigtig godt lide Lenes rolige og kompetente tilgang til hunde træning og opdragelse. Der er god tid til spørgsmål og de udfordringer man måtte have i dagligdagen. Vores hund er meget glad for at komme til træningen og er bestemt blevet dygtigere.

14 September 2025

Hej Henrik
Tusinde tak for din fine anmeldelse, det varmer.
I lever godt op til vores motto: Træningsglæde, motivation og samarbejde. Det har været en glæde at træne med jer. Jeg glæder mig til se jer igen til lydighed.

Kan varmt anbefales

Vi kan varmt anbefale Den glade Hundeskole. Vi har deltaget på et hvalpetræningshold med vores hvalp, som er født som gadehund i Grækenland, og som derfor er bange og sensitiv ift. nye ting. Trænerens professionelle og empatiske tilgang fik hurtigt vores hvalp til at falde til ro, og hun udviklede sig hurtigt til at blive lige så glad og legende, som alle de andre hvalpe. En helt fantastisk hjælp for os og ikke mindst vores hvalp.

14 May 2025

Reply from Dengladehundeskole

Hej Charlotte - Tusinde tak for din fine anmeldelse. I er virkelig et godt eksempel på at man skal aldrig give op og tage det hele i små step så hunden får tryghed. Sikke en fantastisk rejse i har været på og wau et godt resultat. I har givet jeres dejlige hund et helt nyt liv med glæde og gå på mod.. Af hjertet tak

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været til hvalpe træning hos Kim

Jeg har været til hvalpe træning hos Kim, Den glade hundeskole. Det har været super godt med hunden i fokus og tid til spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale Kim som træner.

4 May 2025

Reply from Dengladehundeskole

Tak for de 5 stjerner og anmeldelsen. Det har været en fornøjelse at træne med jer Helle. God sommer

Rated 5 out of 5 stars

Unghundetræning var en succes..

Jeg kan varmt anbefale at gå til hundetræning hos Den Glade Hundeskole. Da jeg startede, havde jeg en 7 måneder gammel unghund, Harald, som ikke tidligere havde gået til hvalpetræning. Jeg havde brug for hjælp til at styrke vores kontakt og opbygge tillid, da Harald var begyndt at blive lidt af en bisse.

Hos Den Glade Hundeskole fik jeg masser af gode råd og praktiske øvelser, der hurtigt gav resultater. Allerede efter de seks træningsgange kunne jeg mærke en tydelig forskel – ikke kun i min relation til Harald, men også i hele hans adfærd.

Lene og Den Glade Hundeskole får vores allervarmeste anbefalinger – både fra mig og fra Harald. Vi vender helt sikkert tilbage, når vi har brug for nye udfordringer og træningsinspiration! 😊

10 March 2025

Reply from Dengladehundeskole

Tusinde tak for din dejlig anmeldelse Cathrine. Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe Harald og dig. I lever helt op til vores motto: træningsglæde - motivation og samarbejde

Take a closer look