Delekkerstekaas.nlReviews

TrustScore 3 out of 5

Company details

1. Cheese Shop
  2. Cheese Manufacturer

Information provided by various external sources

Dé lekkerste online kaasshop. U kunt bij ons de lekkerste Hollandse en buitenlandse kaas, kaasplateaus, kaas voor fondue en kaasgereedschap bestellen.

Contact info

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Een klantenservice bestaat niet.

Een klantenservice bestaat niet.
Je moet dus maar bidden dat je bestelling juist en volledig wordt geleverd want anders ben je de sjaak.
Bidden doen ze zelf nogal vaak. Ze sluiten zelfs de webshop op zondag.
Maar ik denk níét dat OLH het goedrekent dat je op deze manier met mensen, met klanten omgaat.

Ik heb op verschillende manieren en momenten contact gezocht om een probleem op te lossen van een bestelling van 100 euro.
Geen reactie.
Mijn probleem bestaat uit drie onderdelen die ik aan ze heb voorgelegd.

1) Van de bestelde 8 + 2 stukken zijn de 8 verkeerd geleverd. Andere kaas. Verpakking zonder datum, zonder logo, zonder barcode.
2) De eerste bestelling werd keurig in een piepschuim verpakking met gelpack geleverd. Dat was eens en nooit weer. Deze stukken waren lukraak in een rafelig oud doosje geflikkerd.
3) Bij déze bestelling heb ik gemeld dat bij de vórige bestelling (iig) één stuk naar zeep smaakte. Kan gebeuren met een natuurproduct, maar los het op.

Het is een Russische roulette. Degenen die vijf sterren gegeven hebben 'per ongeluk' ontvangen wat ze besteld hebben. Lucky bastards.
Als dat níét zo is ben je aan de goden overgeleverd. Vette pech. Want er is geen klantenservice. Geen service. Nul sterren.

En het interesseert ze geen barst.

*****
Een uur na plaatsing reactie. Heel toevallig natuurlijk. Met excuses.
Website aangepast, want andere leverancier.
Zeepstuk wordt terugbetaald.
Piepschuim en gelpack vanaf 25 graden.

Eind goed al goed. Maar dat gaat niet makkelijk.

4 February 2026
Rated 3 out of 5 stars

Waar is Paul gebleven.

Elke week kocht ik bij 'mijn' vriendelijke, goedlachse kaasboer Paul in Heiloo een kilo kaas en een doos eieren. Altijd een praatje en belangstellend. Heel fijn dat de kaasboer een aardig mens is en prima kaas verkoopt. Onze teleurstelling is groot dat hij na 6 weken afwezigheid nog niet terug is. Heel gek dat de huidige kaasboer van niets weet. Hij is minder klantvriendelijk en heeft mij de eerste keer € 7 ,-- meer laten betalen voor 6 ons pittig belegen en een doos eieren zag ik bij thuiskomst, let wel 17,99 Bij hem koop ik niets meer. Waar is Paul uit Alkmaar gebleven? U bent een goede klant kwijtgeraakt.

2 May 2025

Verslavende kaas

Ik heb een paar keer op de markt in Tilburg gekocht. Dat is een heel eind rijden maar de kaas is het waard. Daar laten ze je zo 6 soorten kaas proeven zodat je zeker de juiste hebt.

Goede service.

Daarna koop ik 4-5 of 7 kg, heel de familie vind de pittig belegen lekker. Wordt netjes vaccuum verpakt per kg. Goede service.

Nu ik weet welke ik moet hebben probeerde ik een keer online te bestellen. Blijkt dat de website op zondag ook een dagje rust heeft haha.

Heel lekkere kaas!!

1 February 2025
Rated 2 out of 5 stars

Geen reactie bij fouten

Tientallen keren besteld, steeds helemaal tevreden. Correcte levering. Nu niet! Ik zou afgelopen donderdag de bestelling ontvangen die ik zaterdag nodig had. De bestelling kwam niet! Contactformulier ingevuld, mails gestuurd: GEEN ENKELE REACTIE!! Een telefoonnummer was nauwelijks te vinden en tóen ik het vond werd er niet opgenomen. Ook vrijdag geen reactie. Ik heb steeds onderstreept dat ik de kaas zaterdag nodig had. Geen reactie. Pas toen ik het fenomeen “oplichting” ter sprake bracht en aankondigde aangifte te gaan doen, kwam er eindelijk beweging: ik kreeg de zeer zakelijke mededeling dat de bestelling (opnieuw??) zou worden verzonden. Zojuist ontvangen, alles in orde, maar geen verklaring, geen excuus, helemaal niets! Ik wil maar zeggen: er kan natuurlijk eens iets fout gaan bij de levering, maar waarom niet even een verontschuldigend mailtje of belletje? Dan weet de klant waar hij aantoe is en dan heeft hij niet het gevoel als een hond te worden behandeld.

1 September 2024
Rated 2 out of 5 stars

Meerdere keren hier besteld

Meerdere keren hier besteld, nu pittig kaaspakket besteld met 5 verschillende soorten kaas.
Omdat ik 1 van de kazen niet lekker vind had ik verzocht (bij de bestelling) om deze kaas om te ruilen met een andere kaas. Mijn verzoek is totaal niet meegenomen en ze hebben mijn verzoek totaal genegeerd! (hoe moeilijk kan het zijn) Jammer dit is wel de laatste keer dat ik hier besteld heb!

29 December 2023

Ere wie ere toekomt!

Ik bestel regelmatig bij delekkerstekaas.nl, en de kaas is altijd even lekker, vers en goed verpakt. Ik was een stuk vergeten in de koelkast van een andere ruimte en na vele maanden nog steeds in prima toestand. Bravo! Zonder te vragen komt het 's zomers in een koelbox. Ere wie ere toekomt.

Aanvulling 15 mei 2026.
Helaas, ook de beste vrienden gaan eens uit elkaar. Zoals zovelen voor mij, moet ik constateren dat deze kaasboer niet erg klantvriendelijk is. Ze hebben een fout gemaakt. Kan gebeuren. Een reactie? Ho maar!
Alsnog leveren van wat mankeert? Ho maar! Droevig. Gelukkig is er voldoende concurrentie. Dom hoor.

De titel blijft niettemin staan, want De Lekkerste Kaas leert van vergissingen en dat kan niet van iedereen worden gezegd. Zojuist is het 'mankement' gerepareerd.

17 November 2022

De lekkerste kaas!

Wekelijks kaas kopen bij De lekkerste kaaskraam in H.I.Ambacht. Altijd uitstekende kwaliteit en smaak en supervriendelijke bediening!
Willem de Snoo

22 May 2021
Rated 1 out of 5 stars

Voor de derde keer deze kaas besteld en…

Voor de derde keer deze kaas besteld en voor de derde keer werd de kaas niet op de afgesproken dag geleverd.
Ik kan mij voorstellen dat de bezorging tijdens de feestdagen vertraging oploopt door grote drukte, maar de eerste keer was in maart tweede keer in april. Beide maanden kreeg ik de zelfde mail als in december, (door grote drukte is de levering vertraagt) Ik vraag mij dan ook af of dit na drie keer nog steeds aan de bezorging ligt. Als je de kaaswinkel belt krijg je nooit iemand te pakken. Kaas is prima maar ik koop het niet meer online bij deze winkel.

19 December 2020

Applaus!!!

Geweldig! Nu, met temperaturen van 29 graden, wordt de kaas in een koelbox - met daarin een (aanvankelijk bevroren) koelsegment - bezorgd! Zonder extra kosten!

26 June 2020
Rated 5 out of 5 stars

Met recht de lekkerste online…

Met recht de lekkerste online kaaswinkel van Nederland. Zowel Nederlandse (boeren)kaas als Parmezaanse (P.R.). Je proeft het verschil. Bezorgdata te kiezen en keurig (gekoeld) bezorgd in vacuüm verpakt en met voldoende (los) kaasppapier. Wat ons betreft zou de brie de meaux wel (weer terug) in assortiment mogen komen :-)

24 August 2018
Rated 5 out of 5 stars

kazen zijn heerlijk en snelle bezorging.

Mijn man en ik zijn fijnproevers, ook versterkt door mijn hotelachtergrond. Ik zocht naar kaas op het internet met een snelle bezorging, en die heb ik gevonden in de webshop van Haarlem. Breed assortiment. Ik heb gekozen voor overjarige boerenkazen, ze zijn echt heel lekker! Donderdag besteld, zaterdag geleverd door postnl. Je kon nog kiezen tussen gekoeld bezorgen, maar dan kwam het later aan.
De bestelling was goed vacuüm verpakt, de kazen zien er prima uit!
Echt genieten! Bevestiging en factuur in mijn mailbox.
Via e-mail nog contact gehad met Adri en Yvonne, prima geholpen!
Bedankt dames, tot de volgende bestelling!

21 August 2017

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look