Igen valgte jeg Copenhagen Catering. Yderst delikat og lækkert. Spændende råvarer og fin sammensætning. Anrettet på fineste vis og masser af mad. Jeg anbefaler til alle. Allan Bo kommer til tiden... See more
See what reviewers are saying
Hvis I skal have noget andet en fuldstændig ufleksibelt samlebåndsmenu, så hold jer langt væk. Vi bookede copenhagencatering fem måneder i god tid og efter deres eget ønske, ventet med at planlæg... See more
Vi fejrede vores fødselsdag i haven med telt og 35 gæster. Allan Bo ankom ½ time før og stillede masser af fade med mad på buffeten. Vi havde skrevet sammen og fået sammensat vores ønskemenu. Primært... See more
Oslo Plads 5, 2100, København Ø, Denmark
- www.copenhagencatering.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Igen valgte jeg Copenhagen Catering!🥰
Jeg anbefaler til alle.
Allan Bo kommer til tiden og afhenter til aftalte tid.
Bedste anbefalinger fra mig og mine gæster.
God service og dejlig mad
Vi brugte Copenhagen Catering til en større gallafest i en forening. Vi blev mødt af professionel rådgivning og vejledning, og var meget glade for den lækre mad vi endte med at få. Gæsterne gik mætte og glade fra bordet, og vil vil med sikkerhed bruge Copenhagen Catering igen. Det er især lækkert, at de mindre retter - forret og dessert - bliver portionsanrettet.
Meldte fra 2½ uge før event til 50 personer.
Vi bookede copenhagencatering fem måneder i god tid og efter deres eget ønske, ventet med at planlægge menu pga. travlhed.
Da vi hev fat i dem, efter vi kom noget nærmere, kunne de lige pludseligt ikke håndterer vores forbehold og allergikere, af frygt for at miste deres gode smileyer med fødevarestyrelsen.
Vi fandt heldigvis nogle andre, som ingen problemer havde med vores allergikere og intolerancer.
Utrolig dårlig og uprofessionel kommunikation. Ingen behjælpelighed eller samarbejde. Kan på ingen måde anbefales.
God kontakt og mulighed for at…
God kontakt og mulighed for at sammensætte menuen, så den passede til gæsterne.
Levering til tiden og dejlig mad.
Det er heller ikke sidste gang vi får derfra.
Perfekt fra start til slut.
Perfekt, forløb hele vejen fra bestilling til levering. Maden var helt i top og alle var glade. Det er hverken første eller sidste gang vi bestiller fra Copenhagen catering.
5-stjernet mad og 5-stjernet betjening
Det er nu tredje gang vi har brugt dem…
Det er nu tredje gang vi har brugt dem og det har hver gang været en fornøjelse, super lækker mad, afleveret og afhentet til tiden hver gang og alt i alt en perfekt oplevelse, kan kun anbefale dem👏🏻👏🏻👏🏻
Ikke sidste gang vi bruger dem😊
6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️ herfra
Dejlig buffet til havefest.
Vi havde skrevet sammen og fået sammensat vores ønskemenu. Primært italiensk buffet med afstikkere. Alle gæster roste maden, unge som gamle. Flere har spurgt om "adresse". Den har de selvfølgelig fået.
Vi fik en 25 årsjubilæumsmenu til 20…
Vi fik en 25 årsjubilæumsmenu til 20 personer. En særdeles positiv oplevelse. Maden var spændende, veltillavet og velsmagende. Sirligt og smukt portionsanrettet og i rigelige mængder. Allan Bo og Copenhagen Catering får den bedste anbefaling. Tak for mad
Super lækker mad
Super lækker mad - veltillavet, rigeligt og flot anrettet.
Forretter og desserter var portionsanrettet og det øvrige var anrettet på fade og i skåle.
Det firma med Allan Bo er professionelle og yder så fin service lige fra bestilling af mad og til afhentning af service. Kan kun give 5 stjerner og vil helt sikkert bruge Copenhagen catering igen
Stor ros
Vi fik mad til 40 personer til konfirmation. Alt var rigtig lækkert, masser af mad. Nemt med det som var portionsanrettet. Alt spillede bare, incl levering og afhentning af service. Største anbefaling herfra.
Den høfligste kontakt fra første…
Den høfligste kontakt fra første opringning.
Levering på minuttet.
Anretning var i top.
Super og dejligt mad, og rigeligt af alt.
Virkelig søde og dygtige
Virkelig søde og dygtige. Maden blev leveret præcis på klokkeslæt. Lækker og rigeligt mad. Var fleksible mht. menu-justeringer. Kan anbefales.
Tak for mad
Så prøvede vi for 1ste gang copenhagen catering.
Meget lækker gourmetbuffet, værterne var glade, gæsterne både mætte og glade. Der var masser af mad og maden blev leveret til tiden og med grundig instruktion. Det var ikke sidste gang, tak for mad
Kan varmt anbefales. Super god oplevelse
Super professionelt. Nemt at bestille og mange valgmuligheder, så den menu vi ønskede kunne sammensættes efter vores ønsker.
Blev leveret til aftalt tid og udførlig forklaring blev givet.
Maden var så utroligt lækker og veltilberedt og der var rigeligt af den. Både vi og gæsterne var meget tilfredse.
Stor ros herfra
Super service og rigtig lækker mad i…
Super service og rigtig lækker mad i flot anretning.
En super lækker frokostbuffet
En super lækker frokostbuffet til 5 stjerner +++.
Lækre råvarer, virkelig godt og smukt tilberedt og lige til at sætte på bordet. Behagelige samtaler med Allan Bo i forberedelsen af frokosten.
Det var bare en fantastisk god oplevelse med glade gæster, der roste maden.
Vores varmeste anbefaling af Copenhagen…
Vores varmeste anbefaling af Copenhagen Catering, der lavede mad til vores bryllup i weekenden. Allan Bo fangede lynhurtigt vores ønsker og var så sød og empatisk at selv den styggeste bridezilla ikke kan andet end at slappe af, med ham ved roret.
Han havde arrangeret 3 serveringsdamer til festen, der ligeledes havde afsindig godt styr på det hele, så vi virkelig kunne slappe af og nyde vores dag.
Ham husker vi klart, og bruger igen til fremtidige begivenheder!
Virkelig begejstret
Virkelig begejstret. Det var virkelig lækkert og man fik meget for pengene og jeg oplevede enormt god service. Det var klart med til at gøre min aften god. De har min varmeste anbefaling.
50-års studenterjubilæum
50-års studenterjubilæum. Fik fantastisk forårsbuffet til 275 kr. per næse. Maden ankom til aftalt tid og blev båret op til 2. sal. Der var MEGET mad. Alt var super lækkert. Alle var glade og tilfredse. Kan ikke anbefales nok.