Café Bliss Reviews 30

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk sted, altid god mad, lige fra brunch til aftenbuffet. Stort bord med krea ting til børnene, tusser, klippe klister, maling osv. samt et stort dukkehus med tilhørende legetøj i den ene e... See more

Rated 4 out of 5 stars

Et helt specielt og hjertevarmt sted med dejlig mad og en utrolig sød værtinde. Der arrangeres ofte lidt underholdning af forskelllig art. Tema aftner og quiz aftner er der også. Varme anbefalinger... See more

Rated 5 out of 5 stars

De varmeste anbefalinger til Café Bliss og deres indehaver! 😍 Fantastisk atmosfære, skøn service og det lækreste mad hvor der virkelig er kræset for det ❤️ Caféens indretning er vidunderlig og finu... See more

1. Restaurant
  2. Banquet Hall
  3. Cafe

Written by the company

Familievenlig café og restaurant. Her er der tid nok. Vores café har hyggelige omgivelser og en kæmpe gårdhave. Familieejet og meget down to earth. Vi laver god og ærlig mad. Alt fra lækre friske salater til super duper dejlige burgers. Vores hjemmelavet pandekager med is kommer gæster langt for. Vi har en kæmpe dukkehus og legetøj for børnene. Stor udvalg af brætspilt. Vi har sofa område, for hygge og lækker kaffe kage. Mange gæster komme for at studere eller arbejde her. I haven har vi stor terrasse og grasplan med kongespil, shuffleboard og andre sociale spil. Vi har puslebord og handicap venlig toilet. Vi elsker at være her og elsker at skabe mindeværdig oplevelse med vores gæster. Vi har også vegetar og glutenfri mad. Vi arrangere events: musik, foredrag, comedy osv. Vi har også en kæmpe selskabslokal, hvor der er plads til 65 gæster. Hver søndag har vi søndagsbrunch buffet. Vi arbejde hele tiden på at overraske vores gæster. Overraske dem med at give nye oplevelse til alle deres sanser. Café Bliss ligger i Stevns. Lille 10 minutes kørsel til den fantastiske Stevns Klint, unesco world heritage. Store Heddinge er en charmerende by med nogle fantastiske spisesteder alt fra pizza, italienske delikatesse og verdensklasse græsk mad og mange hyggelige butikker. En folkloremuseum som er spændende for børn og voksne. Der er noget at se og opleve. Og så er vi også super tæt på nok en af de mest charmerende havnebyer i Danmark. Café Bliss er kun en lille del af den fantastiske Stevns.

4.6

3-star
2-star
1-star

Yndlings café ❤️

Skøn familiecafé i hjertet af Store Heddinge ❤️ Lækkert hjemmelavet mad 🫶🏽 Den sødeste værtinde Kadri som er så hjertevarm og meget elskelig 🫶🏽 Børn er meget velkomne og der er et kreahjørne for både børn og voksne. Caféen skal opleves for der er en helt særlig stemning især pga. den flotte pynt 🌸 Den varmeste anbefaling 🙏🏼

1 May 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk sted 10 ud af 5 af stjerner.

Fantastisk sted, altid god mad, lige fra brunch til aftenbuffet.
Stort bord med krea ting til børnene, tusser, klippe klister, maling osv. samt et stort dukkehus med tilhørende legetøj i den ene ende af cafeen, uden tvivl det mest børnevenlige sted på hele stevns samt Køge og omegn.
Værten/ejer Kadri er et skønt og nærværende menneske, man føler sig virkelig velkommen..
10 ud af 5 stjerne herfra.

22 March 2026

Dejlig buffet

Lidt tilfældigt kom vi til Café Bliss uden store forventninger, men skal love for at vi blev positivt overrasket over både maden og personalet. Mange tak for dejlig buffet.

17 October 2025

Danmarks skønneste café

Et helt fantastisk og skøn café. Men hjerterum og hjertevarm personale. Indehaverne er helt uroligt mennesker der brænder for at skabe gode oplevelser - lækker mad og stemning.
Absolut et besøg vær. For både store og små.

31 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Det er altid en fornøjelse at besøge…

Det er altid en fornøjelse at besøge café Bliss - Kadri & Co har formået at skabe et skønt rum med hygge og varme, og man får altid en dejlig velkomst.
Maden er skøn og i bedste café-stil. Personligt vil jeg anbefale lemonaderne som Kadri mixer.
Der er også en masse gode arrangementer i løbet af året som er værd at holde øje med - comedy-aften, quiz, levende musik etc.

11 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk hyggeligt og stemningsfyldt…

Fantastisk hyggeligt og stemningsfyldt sted, hvor du bliver mødt med en utrolig glæde og entusiasme!
Maden er helt i top, 10/10, man får det de lover, og så lidt til.
Stemningen er 10/10, super hyggelig indretning og ligeså hyggelig gårdhave omme bagved.
Hvis ikke vi var på ferie, så var dette sted blevet stamsted efter blot ét besøg.

Tak for maden og oplevelsen.
Hilsen parret på minivan tur.

1 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

De varmeste anbefalinger til Café Bliss…

De varmeste anbefalinger til Café Bliss og deres indehaver! 😍
Caféens indretning er vidunderlig og finurlig. Servicen er i top, hvor dette familiefortagende tager imod dig som var du familie. Maden er i top, fik en kyllingburger som var så mør og lækker. Dejlige friske og farverige drinks, der smager lige så friskt som maden! Tak for hyggen, for atmosfæren og for denne fantastiske oplevelse. 🥰🌸

1 June 2024

Vi holdte barnedåb

Vi holdte barnedåb d. 26/5 og hold da op i leverede! Alle vores gæster var rigtig glade og tilfredse over arrangementet. Kadri sørgede for mere end hvad vi havde aftalt, hvilket også er meget betænksomt. Vi kommer selvfølgelig tilbage en anden gang ❤️

26 May 2024

Søndagshygge for hele familien

I dag, søndag den 24/9-2023, den mest fantastiske eftermiddag med lækker hjemmelavet mad, lækre varme pandekager og crumble til dessert. Overflødighedshorn i varm chokolade-kop med marshmallows, drys og kandiserede violer. Et smukt farvespil. Der blev kræset for os og alle andre kunder.
Har du også tid og lyst til at stoppe op og give dig/jer en fantastisk stressfri stund, da må du besøge Cafe Bliss, de har noget for hver en mund.
Vi spillede Tegn og Gæt, og tadaaa, så var der mad til os. Tusind tak for i dag. Vi kommer igen!
Ved du, at man kan få et medlemskort til CafeBliss, hvor du får % på det du køber?
- Hvis ikke, så spørg endelig næste gang, du besøger Cafe Bliss for en unik cafeoplevelse.
Erik, Esther, Alfred, Anthon, mor og mormor
PS.
Glæder mig allerede til at høre om flere dejlige oplevelser i cafeens univers, måske undervejs, men i hvert fald når jeg kommer hjem til Stevns igen til næste år.

24 September 2023

Take a closer look