Super flot og effektivt arbejde ifm…
Super flot og effektivt arbejde ifm større renoveringsarbejde af vores hus.
Martin er meget omhyggelig og følger selv op på udeståender.
Autoriseret gas og vandmester Tommy Larsen og Martin Larsen tilbyder alt i VVS opgaver, service og vedligeholdelse. Vi har 20 års VVS erfaring og du kan være sikker på at mester selv kommer. Som medlem af VVS branchens garantiordning garanterer vi dig kvalitet og tryghed.
Vibevænget 3, 2680, Solrød Strand
Super flot og effektivt arbejde ifm større renoveringsarbejde af vores hus.
Martin er meget omhyggelig og følger selv op på udeståender.
Har i forbindelse med renovering af køkken, bad og bryggers brug for hjælp til montering af hængetoilet, samt reetablering af afløb fra 2 håndvaske. En overkommelig opgave for en VVS'er.
Larsen var som vanligt sur og tydeligt utilfreds med ikke at have fået "hovedentreprisen" og bad mig ringe videre, da han ikke kunne "hente guld her".
Ville ellers gerne bruge en lokal håndværker, men endte op med god hjælp via Handyhand og en anden fik 1.000 kr. for ½ times arbejde (godt givet ud da jeg havde givet op). Mit råd til Larsen er, at de bør arbejde lidt med attituden.... jeg har givet op....
Nogengange er opgaverne små andre gange er de store. Jeg havde brug for at få løst to mindre opgaver, få sat min opvasker til efter jeg har fået nyt køkken og få skiftet en radiator. Da jeg fortalte at radiatoren var købt, blev der takket nej til opgaven. Det var jo bare bussemandsarbejde! Det er jo så ikke her jeg henter tilbud når jeg skal have lavet mit badeværelse eller anbefale til andre, tværtimod 😔 Det er på alle måder ubehageligt og ikke ok👎🏻👎🏻👎🏻
Kontaktede brdr Larsen i forhold til defekt gulvvarme og gasradiator og udbredelse af disse, da det var forsikringssag.
Der kom en flink mand ud og kiggede på begge ting, men kunne ikke løse det. Vi aftaler at jeg gerne vil have tilbud på skift af radiator og gulvvarmen.
to dage senere får jeg en regning på 800 kr. uden tilbud på hverken at skifte gulvvarme systemet eller radiatoren. så 800 kr. for ikke at få lavet noget eller tilbud på at få det lavet.
2 stjerner for at være flink. men det ville jeg også være hvis jeg fik 800 kr./timen for ikke at løse noget.
Brdr Larsen udførte en del arbejde i forbindelse med en udbygning, både demontering af eksisterende varmesystem samt montering af nyt. Vi fik dem anbefalet som værende professionelle og pålidelige, hvilket skulle vise sig at være i overensstemmelse med vores oplevelse.
Ingen forsinkelser, stor tilfredshed med det udførte arbejde, imødekommende, behagelig og hjælpsom - som da vi midt i processen opdagede en vandskade, trådte de til og etablerede en ”nødløsning” med få timers varsel.
Stor tak til Martin og Brdr Larsen VVS med en klar anbefaling herfra.
Mvh Elin & Peter
Brdr Larsen har for 15 år siden lavet vores badeværelse og bryggers og har siden serviceret vores gasfyr. Vi har ingen problemer haft med det udførte arbejde. Tommy kommer altid til aftalt tid og efterlader hjemmet pænt og rent. Det er så skønt med en håndværker man kan stole på. Tak for god service.
Hilsen Rikke.
Vi hyrede Martin og Brdr Larsen VVS til at etablere et helt nyt badeværelse m. Toilet, i et gammelt bryggers.
Resultatet er blevet super flot og vi er meget tilfredse med slutresultatet.
Men særligt processen skal roses. Martin styrede projektet meget professionelt og havde godt styr på de forskellige håndværkere, og planen blev fuldt fra dag til dag. De udfordringer et sådan projekt altid støder på, gav mindst muligt forsinkelse og hele projektet var færdigt på under 2 måneder.
Endnu vigtigere så blev det aftalte budget holdt!
Stor tak til Martin og Brdr Larsen VVS og en stor anbefaling herfra.
Mvh
Jacob og Trine
FY FOR EN BEHANDLING! Første tjek på lejlighed og de har ikke de rigtige nøgler med.. andet tjek, damen venter max 5 minutter og kører så videre til det næste.
HVAD I ALVERDEN ER DET FOR NOGET SVINERI! Nej, kan ikke anbefale, fik ikke set en SKID.
Jeg har bestemt ingen positiv oplevelse med dette firma. Jeg ringede for at få dem til at montere et køkkenbatteri og et på badeværelset. Da jeg selv ønskede at vælge nogle armaturer efter min egen smag, havde jeg købt to dyre og velkendte armaturer hos XL-byg. Jeg fik en tvær og meget lidt imødekommende montør i telefonen, der helt tydeligt oplyste, at han ikke ønskede at montere disse armaturer hos os, da det ikke var nogle, han selv leverede (og skulle tjene penge på) !
Pålidelig og overholdte alle aftaler. Var hjælpsom med at fremskaffe et toilet der viste sig at være lidt svært at opdrive. Da der opstod uventet behov for en murer, sørgede de også for at få dette arrangeret uden ekstra "bøvl" for mig. Da jeg fejlagtigt havde fået betalt et for lille beløb på fakturaen skrev de en venlig i mail, i stedet for at sende en sur rykker.
Dejlig befriende endelig at kunne stole på en håndværker.
Har gennem flere år fået lavet service af Tommy fra Brdr. Larsen VVS.
Det har altid været rigtig god service, kvaliteten af arbejdet har altid været iorden.
Vigtigst af alt er at man kan regne med dem. De holder hvad de har lovet, og laver ikke kun tingene halvt.