BoligRetning Reviews 106

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Denne anmeldelse er baseret på servicen fra BoligRetning da produkterne desværre ikke levet op til mine forventninger i forhold til min ryg og materiale. Men det er jo ikke BoligRetnings sky... See more

1. Furniture Store
  2. Bed Shop
  3. Fitness Equipment Store
  4. Garden Furniture Shop
  5. Lighting Store
  6. Outdoor Furniture Store

Written by the company

Velkommen til BoligRetning – din one-stop destination for alt, hvad dit hjem behøver. Hos os finder du et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til både indendørs og udendørs brug, herunder interiør, tæpper, borde, stole, senge og diverse havemøbler. Vores mål er at skabe en webshop, hvor du nemt og bekvemt kan finde og købe alt, hvad du skal bruge til dit hjem. BoligRetning blev grundlagt med en vision om at tilbyde et omfattende sortiment af boligtilbehør og møbler online. Vi ønsker at gøre det nemt for vores kunder at finde de rette produkter til deres hjem, uden at skulle besøge flere forskellige butikker. Vi har ingen fysisk butik, hvilket betyder, at vi kan fokusere al vores energi på at skabe en fremragende online shoppingoplevelse. Hos BoligRetning tilbyder vi et stort udvalg af produkter til både indendørs og udendørs brug. Vi har nøje udvalgt vores sortiment for at sikre, at vi kun tilbyder de bedste produkter i høj kvalitet. Vi er også meget opmærksomme på vores ansvar over for miljøet. Derfor arbejder vi på at tilbyde produkter, der er fremstillet med bæredygtighed for øje. Vi vælger leverandører, der deler vores værdier og stræber efter at minimere vores miljøpåvirkning. Ved at vælge BoligRetning kan du være sikker på, at du støtter en virksomhed, der tager sit miljøansvar alvorligt.

4.4

1-star

Replied to 75% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Skrammel fra ende til anden og de vil kun give 50% retur

Som svar på jeres respons:

I har først tilbudt fuld refundering efter, at jeg har skrevet denne anmeldelse og I skriver intet til mig om, at I betaler fragten, hvis jeg returnerer bordet. Nu henviser I så til jeres generelle betingelser, og det havde været på sin plads, at I havde oplyst det i jeres mail.
--------------
Først vil jeg oplyse, at Boligretning er det samme som VidaXL, som jeg har tidligere erfaring med. Jeg modtog en seng i så ringe forfatning, at det var pinligt.
Nu har jeg så købt et sofabord hos Boligretning, hvor det viser sig, at det er fra VidaXL, hvor jeg ALDRIG ville have handlet igen.
Bordet har skrammede hjørner, ødelagte kanter og overflader, samt det er vind og skævt, når man samler det, så det er fuldstændig ubrugeligt!
Jeg har bedt om at få mine penge retur, men de vil kun give 50% og så kan jeg få lov til at beholde et ubrugeligt bord! Flot!
Den anden mulighed er, at jeg kan få et nyt skrammelbord, så jeg på ingen måder ønsker.
Så tak for hurtigt svar, som ikke kan bruges til noget!!!

16 March 2026
BoligRetning logo

Reply from BoligRetning

Opdatering:

Vi vil gerne rette to faktuelle forhold i din opdaterede anmeldelse:

Tilbuddet om returnering mod fuld refundering blev givet i vores mail til dig før din anmeldelse — ikke efter, som det fremstår. Det fremgår af mailkorrespondancen.

BoligRetning tilbyder gratis returnering, og gratis returfragt ved reklamation. Det fremgår af vores hjemmeside og handelsbetingelser. Der har på intet tidspunkt været tale om, at du skal betale for at sende varen retur.

Dokumenterbart forkerte påstande om vores virksomhed er ikke noget vi lader stå uimodsagt, og vi håndterer sagen videre internt herfra.

Vores tre tilbud står uforandret: fuld refundering mod returnering, ombytning, eller delvis refundering. Vi hjælper dig gerne videre.

_______________________________

Hej Alice

Vi vil gerne rette en væsentlig misforståelse i din beskrivelse af sagen: vi har tilbudt dig fuld refundering mod returnering af bordet. Derudover tilbød vi som alternativer en ombytning til et nyt bord eller en delvis refundering, hvis du foretrak at beholde bordet og undgå besværet med at returnere.

At returnere varen er en helt almindelig forudsætning for fuld refundering — både hos os og hos enhver anden forhandler. Vi kan ikke refundere et produkt, som kunden vælger at beholde eller smide ud.

Tilbuddet om fuld refundering mod returnering står fortsat ved magt, og vi hjælper dig gerne videre, hvis du ønsker at benytte det.

BoligRetning

Rated 5 out of 5 stars

Der var overhovedet ingen problemer

Der var overhovedet ingen problemer. Varen passede ikke i første omgang, den blev sendt tilbage - og en anden vare bestilt - og den venter vi så på. Og den kommer i førstkommende uge. Og vi glæder os. Har før handlet med dette firma - og altid fået en fin betjening.

17 February 2026

Købte et tv bord

Købte et tv bord, 180 langt, det var så delt op i 3 plader som blev sat sammen med træ kiler og små skruger som nærmest var som plastik, da bordet så var samlet og tv,et blev sat på plads 🤬 kollapsede det, og det var endda en MEGET erfaren altmuligmand som samlede det.
Så, MIN mening om det er.... DET ER NOGET BILLIGT KINA BRAS. Til en pris på over 800,kr 😡 ALDRIG vil jeg anbefale dette firma til nogen som helst ALDRIG

27 December 2025
BoligRetning logo

Reply from BoligRetning

Hej Birte,

Vi beklager at produktet er defekt. Vi er altid klar på at løse dette. Vi har efterspurgt dokumentation i form af billeder på mail. Vi er selvfølgelig interesseret i at få løst problemet, det er altid vores første prioritet.

Vi ser frem til at høre fra dig på mail, så vi kan få det løst hurtigst muligt.

Venlig Hilsen
BoligRetning

Virkelig dårlig møbel

Virkelig dårlig møbel . Købt en seng som kom helt beskadiget returner den fik en ny men den var ikke beder . Deres møbler er fra VidaXl og ikke deres egen! Ikke mere møbler derfra !!

24 November 2025

Rigtig god service

Men det er jo ikke BoligRetnings skyld, sådan er det nogle gange.

Men bestilling, levering og kundeservice har været i top, så det synes jeg er fint nok.

Vil helt sikkert handle der igen når det rigtige produkt dukker op.

Blev dog lidt forvirret over at produkterne blev sendt fra VidaXL, så det skal man lige huske :)

24 November 2025

Super god kundeservice

Jeg købte en loungesofa i moduler og da jeg modtog den levede kvaliteten på ingen måde op til forventningerne. Træet var beskidt, ridset og der var minimum 2-300 brædder der skulle samles. Jeg kontaktede derfor Boligretning for at oprette en retur - på trods af, at jeg faktisk var begyndt at samle sofaen. Det blev godkendt og Boligretning bookede gratis afhentning af Postnord og de kom dagen efter og hentede kasserne. Nu her ca. 1 uge senere har jeg fået refunderet det fulde beløb. Super kundeservice og de varmeste anbefalinger herfra

11 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Dette firma/denne side skal have top…

Dette firma/denne side skal have top karakter!!! Jeg havde bestilt en massagestol som ikke helt levede op til de krav jeg havde, men må sige at kundeservice og sagsbehandling var helt i top!! Lynhurtig besvarelse, afhentning af stolen på adressen og penge retur igen. Her kan man roligt købe, jeg kommer ihvertfald helt sikkert igen!!!👏👏👏👏

1 July 2025

Take a closer look