Igen super god service
Igen super god service, dygtige og kompetente
Kommer som aftalt og udfører super fint arbejde
Fair priser
Bedste anbefalinger herfra
Det er altid en stor fornøjelse at bruge Blichfeldt vvs, der er meget stor faglighed og Thomas er altid frisk med en god kommentar, og brænder det på stiller de hurtig op og løser opgaven, så jeg kan kun anbefale dem, og i bliver aldrig skuffet over at vælge dem til jeres kommende opgaver 5 stjerner herfra
Vi har flere gange brugt Blichfeldt VVS, og har alle gange været super tilfredse med deres måde at løse opgaverne på, og især at de tager sig tid til at forklare hvorfor de enkelte løsninger er de bedste. Høj faglig stolthed hos Thomas. Kan varmt anbefales.
Magen til dårlig service/stil skal der leders længe efter.
Ringer med et problem, og får der på at vide “det gider jeg ikke” hvor efter der bliver lagt på.

Reply from Blichfeldtvvs
Fik omlagt og udskiftet alle rør i kælderen.
Forstående og imødekommende med et super flot resultat.
Alt i alt en dejlig oplevelse med det bedste anbefalinger.
Fik udskiftet varmeveksler samt monteret termostat og armatur.
Utrolig god oplevelse jeg havde med Thomas Blichfeldt VVS. Kan varmt anbefales.