Ualmindelig dårlig service og en pris…
Ualmindelig dårlig service og en pris på 430,- for 10 sekunders syn!
Ryesgade 62
Ualmindelig dårlig service og en pris på 430,- for 10 sekunders syn!
Ryesgade 62
Jeg har købt miljømærke på Applus hjemme side. Nummerpladen er skrevet af et barn eller handicappet.. helt uacceptabelt..
Har klager men de er fuldstændigt ligeglade..de har jo fået deres penge..
Køb et andet sted !!
Applus Viborg, altid fantastisk service, kan klart anbefales.
Rip off! KAN BESTEMT IKKE ANBEFALES!
Først betaler jeg et syns gebyr på 470kr, og efterfølgende 410kr for et omsyn.
Svineri! Alle andre steder er omsyn meget billigere!
Altid høflig og venlig betjening. Min ene fejl, at lysene var lidt for høje, fiksede synsmanden for mig på stedet. Det er helt fantastisk service fra Applus i Søborg
Super god service i Holbæk spånnevej 30.
Kan klart anbefales.
Var inde ved Applus i Køge for at købe et miljømærke. De 2 ansatte som var i synshallen havde efter 5 minutter ikke værdiget mig et blik. Den ene var i gang med et bilsyn, fair nok. Den anden havde travlt med at spise rundstykke og trykke på computeren.
Det mindste man kan gøre er vel at lade ventende kunder vide at de er set.
Det gav ærlig talt flash back til den gang bilsyn var statsmonopol🤮
Meget venlig og professionelt bilsyn. Vi vælger helt sikkert det samme sted næste gang.
Kan anbefale bilsynplus.dk. Meget venlig, nemt og professionel. Lækkert kunde venteværerelse og de observere Corona guidelines. 👍🏼👏🏻