Bambuni Denmark Reviews 23,337

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun give fem store stjerner for dag til dag levering af fem nye Bambuni tights....

Rated 5 out of 5 stars

God service, hurtig levering. T-shirts, toppe, trusser, natkjole - det er så lækkert at ha på. Og super at str. mm er skrevet i stoffet, så man slipper for en irriterende mærkat i nakken

Rated 5 out of 5 stars

Lovely socks! Delivery hampered by DAO. The socks were stolen from the envelope, but I received a speedy replacement, so very happy ?

Rated 4 out of 5 stars

Dejligt tøj fra Bambuni! Dog er jeg utilfreds med at stoffet er så tyndt – flere af trusserne er efter første vask (40 graders) gået op i sømmen, og T-shirtene er så tynde at de er lidt gennemsigtige... See more

1. Underwear Store
  2. Bedding Store
  3. Lingerie Store
  4. Men's Clothing Store
  5. T-Shirt Store
  6. Women's Clothing Store

Written by the company

Hos Bambuni laver vi basis indenfor bambustekstil til kvinder, mænd og soveværelset. Vi laver ikke "fast fashion" men har fokus på at lave så meget af vores sortiment i basis. Vi garanterer, at du kommer til at elske dit nye, bløde og behagelige basis bambusprodukt. Du kan imidlertid vinke farvel til irriterende syninger, svedlugt og dårlig kvalitet.

4.7

2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Falsk markedsføring

"Bambus" tøj har intet med bambus at gøre. Derudover har deres sengetøj elendig pasform.

Fra The Federal Trade Commission (FTC):
“Products were made of bamboo when they were really made of rayon (viscose). In addition, some bamboo wannabes were promoted as environmentally friendly. But manufacturing rayon — even when it’s made from bamboo — is far from a “green” process.

Rayon is a man-made fiber created from cellulose found in plants and trees and processed with chemicals that give off hazardous air pollution. Any plant or tree can be used as the source of the cellulose, including bamboo, but the fiber that’s created is rayon.”

The FTC further adds:
“Unless a product is made directly with bamboo fiber — often called “mechanically processed bamboo” — it can’t be called bamboo.”

Again from the FTC:
“When bamboo is processed into rayon, no trace of the original plant is left. Although a bamboo plant can resist the growth of bacteria, there is no evidence that rayon made from processed bamboo is also antibacterial.”

Konklusion: Bambuni's påstand om at deres tøj er antibakterielt har ingen hold i videnskaben. Derudover er der intet bambus tilbage i stoffet, efter det er blevet kemisk behandlet og lavet til viskose.

1 August 2024
Unprompted review

Hej Kurt,

Tak for din anmeldelse 😊

Vi beklager, at vores sengetøj ikke lever op til dine forventninger.

Vedrørende din kommentar om, hvorvidt vores tøj har noget med bambus at gøre: Vores produkter er lavet af bambusviskose. Dette betyder, at fibrene i stoffet oprindeligt stammer fra bambusplanten, men gennemgår en kemisk proces for at blive omdannet til viskose - Vi anvender et closed-loop system, hvor de anvendte kemikalier genanvendes og recirkuleres. Dette minimerer miljøpåvirkningen betydeligt sammenlignet med konventionelle metoder.. Vi forstår, at dette kan skabe forvirring, da den endelige fiber ikke længere indeholder den oprindelige struktur fra bambusplanten, men vi sikrer, at vores materialer oprindeligt er baseret på bambus.

Med hensyn til antibakterielle egenskaber: Vi angiver ikke længere, at vores produkter er antibakterielle. Hvis du har set denne påstand, kan det være fra en tidligere tekst, som vi har opdateret for at reflektere den mest aktuelle information.

Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores produkter og service. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du meget velkommen til at kontakte os igen.

God kvalitrt

3 July 2024

Hej Ruth,

Mange tak for din anmeldelse, samt ordre 😊.

Hvor er det dejligt at høre at du har haft en god oplevelse hos os, samt at kvaliteten på vores bambus produkter lever op til dine forventninger 😊.

Excellent experience

Prompt responses online.
Also good quality clothes received.
Lastly, super duper fast delivery- which was excellent as we required it urgently.

26 June 2024

Hi Rebecca!

Thank you for your review :)

How great to hear that you have had a good experience with us! So nice to hear that you have received fast delivery :)

Have a great day.

Best regards

God kundrservice

21 June 2024

Hej Ulla,

Mange tak for din anmeldelse, samt ordre 😊.

Hvor er det dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice! 😊.

Perfekt

Perfekt. Mange tak

10 June 2024

Hej Marie,

Mange tak for din anmeldelse, samt ordre 😊.

Hvor er det dejligt at høre at du har haft en god oplevelse hos os! 😊.

5 June 2024

Hej Poul,

Mange tak for din anmeldelse, samt ordre 😊.

Hvor er det dejligt at høre at du har haft en god oplevelse hos os, samt at vores service lever op til dine forventninger 😊.

Anja fra Bambuni

good info

good info, easy ordering and delivery, great products

28 May 2024

Hi Karen,

Thank you very much for your review and your order 😊.

We are so glad to hear that you had a good experience with us and that our bamboo products meet your expectations 😊.

Have a great day.

Best regards,
Anja from Bambuni

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og god info

Hurtig levering og god info. Tip-top strømper og bluser i god kvalitet.

21 May 2024

Hej Jytte,

Mange tak for din anmeldelse, samt ordre 😊.

Hvor er det dejligt at høre at du har haft en god oplevelse hos os, samt at vores bambus strømper og bluser lever op til dine forventninger 😊.

Love Bambuni products so much

Love Bambuni products so much! plus their customer service is great.

Will definately be buying from them again in the future

21 May 2024

Hi Beenz,
Thank you for your review, as well as order :)

It's just great to hear that you've had a good experience with us! and that you return 😊

Have a great day! 😊

Best regards,

God kvalitet

God, behagelig kvalitet. Hurtig ekspedition

30 April 2024

Hej Ingrid,

Mange tak for din anmeldelse, samt ordre 😊.

Hvor er det dejligt at høre at du har haft en god oplevelse hos os, samt at vores bambus produkter lever op til dine forventninger 😊.

God kvalitet

God kvalitet, hurtig levering ☀️

30 April 2024

Hej Hanne,

De er gode at ha på og god pasform

De er gode at ha på og god pasform

8 April 2024

Hej Bertel,

Mange tak for din anmeldelse samt ordre 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, samt at vores bambus produkter levede op til dine forventninger.

Hej Annette,
Tak for din anmeldelse 😊

Hvor er det dejligt at høre at du har haft en god oplevelse hos os, samt at vores bambus produkter, lever op til dine forventninger!

5 February 2024

Hej ,
Tak for din anmeldelse :)

Hvor er det dejligt at høre at du har haft en god oplevelse hos os :)

Rated 5 out of 5 stars

Tak for lynhurtig ekspedition og…

Tak for lynhurtig ekspedition og forsendelse og tak for den gode kvalitet af varer. 10 stjerner til jer

19 February 2024

Hej Udo,
Tak for din anmeldelse :)

Hvor er det dejligt at høre at du har haft en god oplevelse hos os, samt at vores bambus produkter lever op til dine forventninger :)

Hej Grete,
Mange tak for din anmeldelse, samt ordre 😊

Hvor er jeg glad for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, samt at vores bambus produkter, lever op til dine forventninger 😊

15 January 2024

Hej Ellen,

Mange tak for din anmeldelse :)

Hvor er det dejligt at høre at du har haft en god oplevelse hos os :)

Quick and effective delivery

Quick and effective delivery. Nothing to say. ! Great service

22 January 2024

Hi Mathieu,
Thank you so much for your review :)

I am really happy to hear that you have had a good experience with us, and that our bamboo products live up to your expectations! :)

Really good day.

Best regards

Super gode

Super hurtig levering og god behandling

22 January 2024

Hej Birgit,

Tusind tak for din anmeldelse :)

Jeg er rigtig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, samt at vores bambus produkter lever op til dine forventninger! :)

Take a closer look