Bestelling gedaan. Vaker daar gekocht zonder problemen, maar wel achteraf betalen. Kon niet "betalen op rekening". Dus maar via ideal betaald. Kreeg geen bericht via e-mail, dat ik überh... See more
See what reviewers are saying
Company replied
Vanaf bestellen tot aan aflevering liep alles gesmeerd. Het afrekenen kon na ontvangst. De factuur was onderdeel van een gecombineerd document en viel pas na enkele dagen op. Handiger zou zijn om bij... See more
Company details
Written by the company
Bekijk onze uitgebreide collectie comfortabele herenmode. Functionele herenkleding die comfortabel zit met een uitstekende pasvorm voor optimaal draagcomfort.
Contact info
Andreasstraße 72, 10243 , Berlin, Germany
- 00800 88220044
- service@babista.nl
- www.babista.nl
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ongevraagd een catalogus ontvangen
Ongevraagd een catalogus ontvangen van deze toko waar ik nog nooit van heb gehoord of ooit wat heb besteld. Door het op adres te zetten ondanks de nee/nee sticker op de deur
Geadresseerd aan 'de bewoners van:'.
En dan staat er op de gids: CO2 neutrale verzending.
Ik weet een nog neutralere oplossing.
Geen ongevraagde post versturen!
28-01-2022 : Ongeloofelijk, vorige keer mijn gegevens doorgegeven om te verwijderen en nu (2 maanden later) wederom een catalogus ontvangen!?!

Reply from Babista Nederland
Ik heb een bestelling op 7-7-2021…
Ik heb een bestelling op 7-7-2021 geplaatst en twee dagen tater geannuleerd in verband met te laat bezorgen , ze hebben mij beloofd dat ik mijn geld terug zou krijgen €107. Euro maar tot en met vandaag 21-07 heb ik niets terug ontvangen .
Ik heb nul vertrouwen in dit bedrijf
Ik zou niemand aanbevelen om bij hun te bestellen .

Reply from Babista Nederland
Ik ben nieuw klant maar nog geen…
Ik ben nieuw klant maar nog geen bestelling geplaatst omdat prijzen onvatbaar zijn, hoe groot je maat kiest hoe hoger wordt de prijs dus ja dan is het voor mij deze webshop niet interessant. En als ik alle reviews lezen over Babista.nl en of Babista.de zegt voor mij genoeg.

Klantenservice
Door het overlijden van mijn man heb ik bij deze firma aangegeven geen catalogus of reclame meer te willen. Gemeld op 6 januari en tot nu toe heb ik alweer 4 boekjes gekregen. Vandaag weer gebeld en kreeg een mevrouw aan de telefoon, een zeer onvriendelijk persoon die mij wist te vertellen dat het wel 6 weken kon duren eer ik geen post meer zou krijgen. Toen ik nog een vraag wilde stellen ging zei zelfs de verbinding verbreken.
Wat een slechte klantenservice!

Bestelling geplaatst, nooit ontvangen
Bestelling geplaatst, werd na 1 dag behandeld, daarna na 4 dagen pas verzonden, echter het door hun gegeven pakketnummer is nooit in het systeem van de vervoerder bekend geworden. Na totaal 15 dagen de melding dat het geweigerd retour is gekomen. Vreemde zaak. Na klacht hierover wel per omgaande geld terug gekregen.

The Trustpilot Experience