Kæmpe anbefaling. Elsker deres produkter! Jeg sætter også stor pris deres gode service og den hurtige respons. Har handlet der flere gange nu.
Company replied
Kæmpe anbefaling herfra. Jeg er stor tilhænger af AYAVAs produkter til børn, i sær deres spisetidsprodukter - de gør en travl hverdag lettere og mere overskuelig. Produkterne er pæne, enkle og ho... See more
Company replied
Hos AYAVA bestræber vi os på at finde produkter som er med til at gøre hverdagen for forældre lettere. Alle produkter er nøje udvalgt og brugt af mine børn og jeg. For os handler det om at vi kan bruge mere tid sammen med vores børn og bekymre os mindre om oprydning eller spild. Vi prøver at fokuserer på produkter, som gør det lettere for dig og sjovt for dine børn. Lige fra spisetid til legetid.
Tårnvej 97E, 2610, Rødovre, Denmark
Har handlet der flere gange nu.

Reply from AYAVA
Meget god service og lækre produkter!

Reply from AYAVA
I forbindelse med PostNord har fået smidt min forsendelse væk ringede jeg og talte med Christina. Her mødte jeg et kæmpe servicegen og forståelse for min frustration. Inden længe havde jeg en mail i min indbakke med oplysning om, at der nu var en ny forsendelse på vej til mig. Christina tilbød sågar at sende pakken med hjemmelevering til trods for den oprindelige ordre var bestilt til en pakkeshop. Ikke sidste gang jeg handler her og kan kun sende den største anbefaling til andre samt taknemmelighed til AYAVA og Christina.

Reply from AYAVA
Produkterne er så fine og min søn elsker smoothie toppene!
Det gør det så nemt og han elsker han selv kan sidde men sin grød etc. og så er det bare dejligt at man selv har frie hænder til at kunne spise selv samtidig 😅 Kæmpe plus herfra.
Udover det har vi fået en super service af Christina Maj, som er sød, hurtig og imødekommende.
Super webshop med mange ting til ønskelisten også♥️

Kæmpe anbefaling herfra.
Jeg er stor tilhænger af AYAVAs produkter til børn, i sær deres spisetidsprodukter - de gør en travl hverdag lettere og mere overskuelig. Produkterne er pæne, enkle og holdbare. Jeg har bl.a. anbefalet snackboksen “Melii” til alle mine veninder, som også bruger den til deres børn. God som supplement til madpakken, nem at have med på tur og de små rum sikrer, at maden forbliver adskildt under transportering. Opstår behovet for reklamation er du garanteret hurtig respons og god service.

Reply from AYAVA
Havde bestilt lidt til børneværelserne. Pakken kom hurtigt og varerne er så fine.

Reply from AYAVA
Jeg købte sidste år udskiftnings hoveder til vores solar buddies. Det nye hovede lugtede meget kraftigt og jeg huskede at det stod på hjemmesiden at det var en reklamationsfejl. Jeg valgte at skrive til Christina selvom jeg først havde taget produktet i brug et år senere. Hun tilbød pengene retur eller sit eget produkt, da hun ikke forhandlede det produkt vi havde købt. Jeg fik et samlet sæt Ayava Sunshell applikator med reservedele. Jeg fik hurtigt svar på mine mails og det var en rar oplevelse.

Reply from AYAVA
Har intet at sætte en finger på. Fede produkter (bestilte genanvendelige grødposer og begynderskeer), nem og brugervenlig hjemmeside og hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Ayava.

Reply from AYAVA
Vi havde en solcreme-applikator, som var gået i stykker. Vil elsker produktet og Christina svarede os hurtigt og gav os den bedste service. Kun rosende ord herfra.

Reply from AYAVA
Jeg bestilte bidesutter til min søn fredag d.7/2 kl.3 om natten og har idag lørdag d.8/2 kl.9 modtaget pakken. Min søn er allerede helt vild med sutterne🙏🏼🙏🏼
Kæmpe anbefaling herfra

Reply from AYAVA
Har købt bidesutter til min lille mand, virkelig god service da jeg skal henter varerne. Skiver de og spørger hvilken da jeg kunne tænke mig at komme! Tak for gode produkter som er faldet i god jord her hjemme👌🏽

Reply from AYAVA
Meget positiv! Vi købte nogle hoveder til smoothieposer og de er VIRKELIG gode. Har allerede anbefalet ril mødregruppen :D

Reply from AYAVA
Fantastisk service, da der var knas med at få en ordre igennem pga. Udfordringer fra leverandøren. Virkelig god kundeservice og hurtig behandling så ordren kunne løses alligevel. Top service!

Reply from AYAVA
Super god service og vejledning. Jeg havde lidt forskellige spørgsmål til min ordre og fik hurtigt svar. Der skete en fejl med ordren, men igen var kommunikationen hurtig og vi fandt en super god løsning, som jeg bestemt kun kan være tilfreds med.