Autocentrum Van Vliet Reviews 8

3.3

Company details

1. Vehicles & Transportation

Written by the company

Autocentrum Van Vliet is onderdeel van Van Vliet Autogroep. Sinds 1879 een krachtig familiebedrijf. We hebben 10 vestigingen in Woerden, Waddinxveen, Harmelen, Gouda, Bodegraven en Alphen aan den Rijn. Met onze showrooms, werkplaatsen voor onderhoud en reparatie, een schadeherstelbedrijf en leasemaatschappij. Van Vliet Autogroep vertegenwoordigt de merken Opel, Peugeot, Citroën, Kia, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep en Leapmotor.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Bijzondere ervaring…

Ik wil een Peugeot kopen, een e3008 gt long range. er staat een 3008 in de zaak en dat is een hybride. Komt er een man naar ons toe en vraagt of we al geholpen worden. Ik zeg nee, en vraag hem of er ook een Electrische 3008 staat om te bekijken, hij draait zich om en loopt weg. dat wordt dus geen Peugeot kopen bij v Vliet in Gouda

4 June 2026

Top Service

Top Service, fantastisch geholpen en voor beiden zoons een prachtige occasion gescoord!

6 May 2026
Rated 5 out of 5 stars

Onze Jeep van 1 1 /2 jaar had storing…

Onze Jeep van 1 1 /2 jaar had storing in de boordcomputer. Onze garage is geen officiële dealer dus kon / mocht storing niet verhelpen. Door ANWB werd van Vliet aangeraden. Heel prettig geholpen , uitstekende service en geen kosten in rekening gebracht.
Mocht het nodig zijn komen wij graag terug.

23 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Zeer slecht geholpen bij de balie

Zeer slecht geholpen bij de balie. Ik kwam met een vraag of er iets vervangen kon worden van mijn Fiat. Ik kreeg de reactie “maar dat gaat nooit kapot bij een Fiat” en ook nog “we zijn wel €160 per uur”. (Alsof ik dit niet kon betalen) Dat was niet mijn vraag mijn vraag was heel simpel of het vervangen kon worden. Het was namelijk wel stuk en niet elke Fiat is hetzelfde. Nu elders geholpen en ook hetzelfde betaald per uur. Ik zou hier nooit iets aan m’n auto laten maken.

17 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Helaas van onderstaande reactie na 10…

Helaas van onderstaande reactie na 10 dagen niets vernomen. Ze hebben mijn contact gegevens maar helaas wordt er geen contact op genomen. Al aangegeven dat ik open sta voor een passende oplossing. Laura, Autocentrum Van Vliet waar blijf je?
Reactie van Autocentrumvanvliet:
We vinden het oprecht jammer dat je onze service als onvoldoende hebt ervaren. We zijn altijd bereid om mee te denken en een passende oplossing te bieden, mits we daar ook de kans voor krijgen. (dus niet, geen reactie gehad)

Hartelijke groet,
Laura, Autocentrum Van Vliet

31 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben onze Kia Picanto GT besteld…

Wij hebben onze Kia Picanto GT besteld bij de Kia dealer Fase in Alphen aan den Rijn.Later veranderd in auto centrum van Vliet.
Het is een fijn Familiebedrijf waar je op je gemak voelt👍
Wij zijn uiterst tevreden over de vriendelijkheid- hulpvaardigheid - en bij de vele vragen die gesteld zijn aan Bas ( onze verkoper) ,Richard, Jarrel, Kitty, en nog vele anderen die ik niet bij naam heb genoemd.
Wij zijn bij verschillende Kia dealers geweest in de omgeving Amsterdam ,maar bij deze Kia dealer in Alphen aan den Rijn hebben wij een fijn en warm gevoel bij..
Vanaf de aankoop tot en met de aflevering heel fijn geholpen. Kan jullie dit bedrijf dan ook zeer aanbevelen 👍

12 December 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look