God oplevelse af bil købet ,fik mange oplysninger,men det er først når jeg står og skal bruge de forskellige ting at hjælpen er nær (telefon). Det meste kan klares med en opringning.
See what reviewers are saying
Det er altid en god oplevelse at komme hos Autogaarden. Altid venlig betjening og en god service. Vi har brugt værkstedet i mange år og har købt både nye og brugte biler og aldrig har der været proble... See more
Har brugt Autogården Ikast i en del år og har kun ros til overs for deres utrolig reelle, ærlige og profesionelle måde at gøre tingene på. Tydeligt at tillid og tryghed betyder meget for dem - ko... See more
Har lige købt en ny Suzuki S-cross. Hele forløbet har været rigtig godt og sælger Frederik er både dygtig og sød. Da vi hentede bilen, var den pyntet med sløjfe og flagstang og der var sat en perso... See more
Written by the company
Firmaet Autogaarden Ikast A/S er et moderne bilfirma med mere end 40 års erfaring. Vi er også kendt som ”Suzuki i Ikast”. Vi har tabt vores hjerter til Suzuki, og med vores erfaring og dedikation som autoriseret Suzuki forhandler siden 2008, tøver vi ikke med at kalde os for 100-meter mester i Suzuki. Hos os satser vi meget på et personligt forhold mellem kunde og mekaniker. Vi er klar over at tilliden mellem værksted og kunde er meget vigtig, og derfor er det en vigtig kerneværdi for os, at vi holder, hvad vi lover - og vi laver ikke andet, end vi har aftalt. Selvom Suzuki er hjertet og kernen i vores forretning, så reparerer vi alle bilmærker - også din. Så skal bilen serviceres eller er du på udkig efter en ny, så kan trygt henvende dig hos Autogaarden Ikast. Personlighed gør forskellen!
Eli Christensensvej 4, 7430, Ikast, Denmark
- post@auto-ikast.dk
- www.auto-ikast.dk
God oplevelse af bil købet ,fik mange…
Tak for god service
Rigtig god service
Afleverede bilen med en defekt udstødning og den var lavet dagen efter- fantastisk god service fra Ivan
Hurtig fik jeg en tid til service og fornuftig pris.
Hurtig fik jeg en tid til service. Meget søde og venlige ansatte. Nemt at aflevere bil og få en låne bil. Billige priser og de laver ikke noget uden at give besked først. Vil helt klart anbefale dem.
Super service. Altid imødekommende personale. Klar til at hjælpe, også med pludseligt opståede problemer.
Virkelig god service
Virkelig god service - altid positivt møde med kundekontoret. Man bliver altid tilfreds efter besøget dér.
Super service.
Bilen afhentet på adressen og inden for 1/2 time var batteriet skiftet og vi ku afhente bilen igen.
Altid hurtig og god behandling
Altid hurtig og god behandling
fuld tillid til det de laver i værkstedet
mvh
Svend Bodholt
Særklasse!
Særklasse!
Autogaarden er et fantastisk værksted!
Deres kundeservice er helt i top!
Folket på værkstedet er super venlige, servicemindede, reelle og profesionelle.
Priserne er i orden, kommunikationen er tydelig og der bliver “taget det ekstra skridt” når det er nødvendigt!
Altid imødekommende og venlige…
Altid imødekommende og venlige medarbejdere og veludført arbejde.
Har brugt Autogården Ikast siden 2011
Har brugt Autogården Ikast siden 2011
Har lige købt en Suzuki S-cross igen hos
Suzuki Ikast
sælger Frederik en rigtig god og dygtig sælger gennemgang af bilen var helt i top
Fem stjerner!
Tydeligt at tillid og tryghed betyder meget for dem - kommunikationen er i top uanset om det er Tommy, Ivan eller gutterne på værkstedet. Ingen overraskelser - kan varmt anbefales!
Flot arbejde
Hurtig. Lånebil klar. Altid venlig/ hjælpsomme personale.
Har lige købt en ny Suzuki S-cross.
Har lige købt en ny Suzuki S-cross.
Hele forløbet har været rigtig godt og sælger Frederik er både dygtig og sød.
Da vi hentede bilen, var den pyntet med sløjfe og flagstang og der var sat en personlig tillykke seddel i vinduet. Gennemgangen af bilen var virkelig god, og vi kørte derfra med den bedste oplevelse.
Vi glæder os til at køre i vores nye bil fra Autogården i Ikast.
Autogården opfylder vore behov for…
Autogården opfylder vore behov for service og god behandling. Tak vi ses
Skarp service !!
Hurtig, informerende og skarp service.
Hurtig tid og ekspedering på værkstedet, lånebil til rådighed og smil og venlighed i butikken - fulde anbefalinger herfra 😊
Rart med god hjælp og flinke folk
Fik god hjælp af autogaarden til reparation af skade på bilen. Takker for hjælpen😊🚙
Reparation af skade
Jeg fik en kaskoskade og fik bilen leveret til værkstedet om aftenen.
Næste morgen talte jeg med firmaet og de var allerede klar over at de havde fået min bil leveret.
De sagde at det skulle de nok sørge for at få lavet den så jeg kunne få min bil hurtigt.
Dagen efter var den klar om formiddagen og papirer videresendt til min forsikring.
Hurtig og professionel hjælp
Afleverede en bil med skade mandag og…
Afleverede en bil med skade mandag og fik den retur onsdag. Fik en lånebil der var magen til vores egen. Jeg er super tilfreds. Har brugt Autogården som værksted og handlet 2 biler der i løbet af de sidste 5 år og oplevelsen har været perfekt hver gang.
De får min bedste anbefaling.