Animal Listening Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Ny ro i min relation til mine dyr

Telepati-uddannelsen har givet mig den ro, jeg selv følte at jeg manglede, som dyreejer.

Jeg fik lavet en telepati af Mathilde på begge mine katte, da de var 5,5 mdr. Det jeg modtog fra hende var så gennemført, og gjorde mig SÅ meget klogere på deres forskelligheder.

Tiden gik, og jeg ville selv lære redskaberne. Sådan som vores relation har udviklet sig med mine nye kompetencer, er langt vildere end jeg nogensinde havde turdet håbe på.

Mine varmeste anbefalinger til både telepati og uddannelse hos Mathilde.

20 January 2026

Mathilde er utrolig dygtig

Jeg har taget uddannelse ved Mathilde, brugt hende som telepatør til vores hund og deltaget i flere webinarer ved hende.
Mathilde er afsindig dygtig til at kommunikere med dyrene og formidle deres budskaber, men hun er også en super dygtig underviser.
Hun er nede på jorden og formår at få alle med uanset erfaring og samtidig er hun god til at udfordre sine elever og hjælpe dem i deres udvikling.
Derudover er hun meget reflekterende og ikke bange for selv at udvikle sig på hendes egen rejse. Hvilket bare betyder at Mathilde altid er up-to-date og at hun også kommunikerer tydeligt hvor hun selv står i forskellige problematikker, samtidig med at hun giver rum og støtte til elevers egen personlige udvikling.
For ja, en uddannelse ved Mathilde er en personlig rejse, som ikke kan undgå at udvikle dig på forskellige planer og have en positiv indvirkning på dit eget liv med dyr fremadrettet.
Mine bedste anbefalinger til alle Mathildes ydelser og produkter herfra.

24 October 2025

Fantastisk telepati

Mathilde er en fantastisk person, jeg fik en telepati med min dsv afdøde Pony Naffe, Mathilde ramte spot on og alt i telepatien var så rigtigt, Mathilde svarer også hurtigt på mails og er super professionel, jeg vil anbefale hende til alle der ønsker healing/ telepati med deres dyr♥️🐴

12 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

❤️ En rørende og unik oplevelse

❤️ En helt igennem rørende og unik mulighed for at få dit kæledyrs syn på virkeligheden 🥰
Mathilde fjerntelepaterede min kat og jeg kunne tydeligt se, at det der blev formidlet kom 100 % og ærligt fra hjertet af mit kæledyr.
Jeg bruger den viden til at tilpasse min dagligdag og mit liv mere i tråd med hvad der vil øge min kats livskvalitet ❤️
Kan 100 % anbefale Mathilde og vil også bruge hendes evner igen 😍🌸

31 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Mathilde er en fantastisk tolk, når du vil snakke med dine dyr

Det var en fantastisk oplevelse, at få Mathilde til at tale med min hund og kat. Hun ramte lige på kornet uden at vide noget på forhånd, og jeg fik præcise svar på alle mine spørgsmål. Katten deltog ivrigt ved at stå med hovedet i telefonen og snakke med, og begge dyr var tydeligt afslappede efter samtalen.
Sjældent har jeg oplevet så dygtig en dyretelepatør

20 May 2025

Fremragende!

Jeg tog telepatiuddannelse ved Animal Listening i efteråret 2023, og det var helt fantastisk.

Der var den perfekte blanding mellem teori og øvelser, og Mathilde Denning er en magisk men ydmyg formidler.

Min første andelslejlighed og det her kursus er det bedste, jeg nogensinde har brugt penge på 🥰

9 November 2023

Is this your company?