Amazingteam

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi kontaktede Amazingteam både på deres mail og på instagram, da vi var interesserede i at bruge dem, men vi modtog aldrig noget svar fra dem. Til vores held snakkede vi efterfølgende med to vennep... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik en mail om vi vil lave en anmeldelse og selvom det er over 2 år siden vi havde bryllup og henna, så er vi så dybt i dag dybt taknemmelige for den Abi som lavede vores video og mest af alt for f... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi valgte Amazingteam til vores henna og bryllupsaften, og det er en kæmpe anbefaling herfra 🫶🏼 En super fed oplevelse med et team, der virkelig brænder for deres arbejde. Vi har fået nogle helt fa... See more

Company details

1. Wedding Photographer

Written by the company

AmazingTeam – Bryllupsfoto & Video. Vi foreviger jeres store dag med smukke billeder og gode videoer. Vores erfarne team sikrer høj kvalitet, skræddersyede løsninger og hurtig levering. Vi prioriterer en tryg oplevelse, så I kan nyde dagen uden bekymringer. Tak for jeres tillid til AmazingTeam! ❤️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fremragende service og et passioneret team
Vi har haft en utrolig positiv oplevelse med virksomheden. Fra start til slut blev vi mødt af et dedikeret team, der tydeligt brænder for deres arbejde og leverer med høj faglighed og engagement.

De lyttede til vores ønsker, og det færdige resultat levede ikke bare op til vores forventninger – det overgik dem.

Det er tydeligt, at de altid stræber efter at levere et slutprodukt, der matcher kundens behov 100%.

Vi er meget tilfredse og giver vores varmeste anbefalinger!

6 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk oplevelse – både til hennafest og bryllup!

Vi bookede Amazingteam som fotograf og videograf til både vores hennafest og bryllupsdag, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse! Allerede til hennafesten var de super professionelle, varme og nærværende. De fangede alle de smukke detaljer, farverne, stemningen og de ægte øjeblikke med vores familie og venner – både på billeder og video.

Til selve bryllupsdagen var de lige så imponerende. De arbejdede diskret i baggrunden, men missede aldrig et vigtigt øjeblik – fra de følelsesladede stunder til de store smil og vilde danse. Resultatet er nogle utroligt smukke og rørende billeder og videoer, som vi kommer til at værdsætte resten af livet.

Vi kan varmt anbefale Amazingteam til alle, der ønsker en fotograf og videograf med hjertet på rette sted, et skarpt øje for detaljen og evnen til at fange ægte følelser. Tusind tak for at forevige vores store dage på så smuk vis!

30 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi valgte Amazingteam til vores henna…

En super fed oplevelse med et team, der virkelig brænder for deres arbejde. Vi har fået nogle helt fantastiske billeder, og videoerne er mindst lige så gode. Vi er så taknemmelige for minderne, de har fanget for os 🌸

23 November 2024

Reply from Amazingteam

Tusind tak Seval! Vi er så glade for dig og Haci har valgt os - Tak for tilliden! Det var en fornøjelse

Rated 1 out of 5 stars

Vi er glade for, at vi ikke valgte Amazingteam

Til vores held snakkede vi efterfølgende med to vennepar, som desværre ikke har haft gode oplevelser med firmaet. De fortalte, at de fortrød at have brugt dem, da kommunikationen var forfærdelig og ekstrem langsom og de havde ventet næsten et år på at få deres bryllupsbilleder (!!!!)

Vi er utrolig glade for, at vi endte med ikke at bruge dem. Det har helt klart sparet os for en masse frustrationer. Ikke en anbefaling herfra.

26 February 2025

Reply from Amazingteam

Hej Samir. Forstår vi det korrekt, du har lavet en anmeldelse på baggrund af du ikke har brugt os? Du er velkommen til at kontakte os på tlf. eller mail, da vi slet ikke kan finde spor af dit navn i hverken vores indstagram eller mail. Venligst husk at disse anmeldelser som er anonyme og uden noget konkret, har vi svært ved at svare på ? Du skal være velkommen til at skrive til kontakt@amazingteam.dk så svarer vi inden for 12 timer.

Rated 5 out of 5 stars

Vildt gode billeder med fantastisk…

Vildt gode billeder med fantastisk kvalitet!! Servicen er bare i top! De hjælper dig igennem det hele og skriver til dig nogle dage før for at hører om man er klar osv. Kæmpe anbefaling herfra😍😍😍

25 January 2025
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra AmazingTeam

Hold jer langt væk fra AmazingTeam – absolut ikke pengene værd!
Vores oplevelse med AmazingTeam har været en katastrofe fra start til slut. Det eneste “amazing” ved dem er, hvor dårligt alting er blevet håndteret.

Kommunikationen har været elendig. Vi har flere gange måtte rykke for svar, og i stedet for ærlige og konkrete tilbagemeldinger, fik vi enten slet intet svar – eller en ny undskyldning hver gang. Det virkede mest af alt som om de bare løj for at trække tiden ud og dække over, at de ikke havde styr på noget som helst.

Leveringstiden var langt over det aftalte. Vi fik først vores billeder og video mange måneder senere – og da vi endelig modtog det, var det desværre fyldt med fejl. Det er fuldstændigt uacceptabelt, især når man taler om noget så vigtigt som ens bryllup.

Og så var der bryllupsalbummet… Forkerte billeder, mærkelige beskæringer, og endda stavefejl i teksten. Det virkede sjusket og useriøst. Når vi forsøgte at få dem til at rette op på fejlene, blev vi mødt af endnu flere undskyldninger og løfter, som aldrig blev overholdt. Svartiden på vores spørgsmål var lang, og det føltes ærligt talt som om de bare håbede på, at vi gav op.

Vi har i hele forløbet følt os taget ved næsen – og som om vi har kastet penge ud af vinduet. AmazingTeam lever på ingen måde op til deres navn. Tværtimod har de ødelagt det, der skulle have været et livslangt minde for os.

Vores klare råd: Find et firma, der rent faktisk tager deres kunder og deres ansvar alvorligt – og undgå AmazingTeam for enhver pris.

14 May 2024

Reply from Amazingteam

Det lyder virkelig ikke godt, dette er ikke en oplevelse vi kan genkende os selv i, vi er meget og vi mener overrasket over dette og I må meget gerne sende os en mail på kontakt@amazingteam.dk så vi straks se på den konkrete sag, anonyme trustpilot er rigtig svære for et firma. Vi kan ikke se navn eller dato? Er der fejl i album? Så tilbyder vi altid et nyt? I er meget velkomne til at skrive til vores mail, så vil vi meget gerne se på sagen med det samme og afslutte pænt. Hilsen Yasmin

Super dejlig oplevelse herfra

Super dejlig oplevelse herfra.
Lige fra starten var teamet ærlig omkring billederne, kvaliteten og ventetiden på leveringen af billederne. Vi fik talt sammen i telefon hvor der blev forventnings afstemt samtidig med at der blev delt de billeder der kunne bruges som inspiration. Kamerapersonen var super tålmodig og mega frisk på humøret når det gjaldt. Kamerapersonen var yderligere også indforstået med at vi kunne tage billederne i nye settings og lokationer ved selve dagen. Der blev lovet at vi vil modtage billederne indenfor 8-10 uger, vi fik den allerede den 6. Uge.

Og da vi så modtog dem, var amazing team så høflige at kontakte os for at hører om vi var tilfredse med dem. Super flot service 💪🏻☀️

11 April 2025
Rated 2 out of 5 stars

Forfærdelig lang leveringstid

Forfærdelig lang leveringstid på bryllupsvideo og billeder. Vi holdte vores bryllup den 9. Maj 2024. - Det har lige siden været en kamp at få tilsendt det der er blevet betalt for.

Ingen anbefaling herfra.

9 May 2024

Graviditetshoot

For fire år siden var jeg så heldig at vinde gratis photoshoot i en konkurrence hos Amazingteam. Af andre årsager fik jeg desværre ikke benyttet præmien dengang. For 2 mdr. siden valgte jeg at kontakte Amazingteam, der stadig kunne huske mig og gav mig mulighed for at bruge præmien til graviditetshoot.

Selvom det var en kold januardag, var fotografen utrolig professionel. Stemningen var tryg og behagelig, at jeg glemte vejret. Jeg valgte selv lokation, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre.

Billederne blev virkelig flotte, og selve oplevelsen var uforglemmelig! Min mand og jeg er så taknemmelige for at have fået disse minder for livet.

Stor anbefaling herfra!

21 January 2025

Tak for det hele!!

Tak for det hele brormand, rigtig god video. I var meget gode hele dagen.

Tusind tak for det hele - I lavede et meget professionelt og godt arbejde

22 December 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft en fantastisk oplevelse …

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Amazing Team både til vores bryllup og til vores graviditetsbilleder! De formåede at fange de mest magiske øjeblikke i både billeder og video, og resultatet overgik vores forventninger. Deres professionalisme, kreativitet og øje for detaljer gjorde hele oplevelsen tryg og behagelig. Vi kan varmt anbefale Amazing Team.

26 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

En oplevelse vi sent vil glemme!

Vi havde Amazing Team som foto- og videograf til vores bryllup, og det var ganske enkelt magisk! Aldrig har jeg oplevet nogen arbejde så hårdt for at få de perfekte shots, og hvert eneste lille øjeblik af vores specielle dag er blevet foreviget med både billeder og video. Ud over at være super søde og rare, så er de top professionelle. SÅ dygtige til deres arbejde, at vi nærmest ikke bemærkede de var der - hverken når de filmede talerne, brudevalsen eller tog billeder til receptionen. De forsvandt ind blandt gæsterne og fik alle de skønne øjeblikke med. 10/10 stjerner herfra!!

21 September 2024

Reply from Amazingteam

Tak for din tillid til os Melek! OG tak fordi Jakob og dig har været så fantastiske ! :)

Kæmpe ros

Jeg synes det var så behagelig en oplevelse hos dem. Fotografen som var der på min store dag var så hjælpsom og imødekommende. Mine billeder ankom lidt sent, men de var helt klart ventetiden værd. 5/5 !

31 December 2024

🤩🤩🤩🤩

Super søde, profesionelle og imødekommende og lydhør for ens ønsker og behov.
Har været vejledende og ide skabende og besvaret alle spørgsmål ved behov.

14 December 2024

Perfekt aften med Amazing team

Min mand og jeg fik æren af at have Amazing team som vores fotograf til vores bryllup!! Jeg kan helt klart anbefale dem da alt var perfekt, billederne var langt bedre end det jeg ønskede! Dermed var servicen i top!✅
Tusind tak for en perfekt aften og de fineste billeder/video

8 November 2024

Bedste team!

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med dette team på flere projekter, og jeg kan ærligt sige, at de har overgået alle mine forventninger. Deres evne til at levere fremragende resultater er uovertruffen.

Fra starten af projektet var de utroligt effektive og opmærksomme på detaljer. De tog sig tid til at forstå vores behov og kom med innovative løsninger, der ikke kun imponerede os, men også leverede værdi til vores endelige produkt.

Service er nøglenordet her. De var altid hurtige til at reagere på vores spørgsmål, klar over eventuelle spørgsmål eller bekymringer vi måtte have undervejs, og gik altid den ekstra mil for at sikre os fuld tillid i deres arbejde.

11 January 2025

Reply from Amazingteam

Det har været fornøjelse !! En skøn fantastisk forlovelse .- Tak for det hele, og vi ser frem til brylluppet :)

Rated 5 out of 5 stars

Hvis man kunne give flere stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg vil varmt anbefale Mihriban som fotograf! Hun var helt fantastisk til vores bryllup og formåede at indfange alle de smukke og rørende øjeblikke på en naturlig og stemningsfuld måde. Hendes professionalisme, kreativitet og øje for detaljer gjorde, at vi fik de mest vidunderlige minder, som vi vil værdsætte resten af livet.

Vi modtog både vores bryllupsbilleder og video efter 8 uger, og resultatet var intet mindre end perfekt! Kvaliteten var imponerende, og både billeder og video fangede stemningen på dagen helt magisk.

Mihriban var desuden utrolig behagelig at arbejde med og skabte en afslappet og tryg atmosfære. Hvis du leder efter en dygtig og passioneret fotograf, kan jeg på det varmeste anbefale hende!

Generelt vil jeg til hver og en tid anbefale Amazingteam til alle kommende brudepar!
Jeg skal helt sikkert booke amazingteam igen til andre arrangementer❤️❤️❤️

13 December 2024

Reply from Amazingteam

Hvis man kunne give sine kunder stjerner havde vi helt bestemt givet dig og din kære mand 5! Tak for tilliden, og vi ser frem til at møde jer igen til amazingfamily.dk - Vi ønsker jer en velsignet første ramadan sammen. :)

Take a closer look