Jeg har ofte handlet hos Amager Strik. Det er altid rigtig god service, spændende opskrifter og garner, og det er også muligt at få hjælp til at forstå opskriften. Jeg kan kun anbefale virksomheden.
See what reviewers are saying
Fantastisk service, pakken med garn blev væk, men butikken lagde nogle andre nøgler garn tilside til mig pga indfarvning hvis pakken ikke skulle dukke op. Butikken tilbød endda at sende de nye nøgler... See more
Company replied
Jeg har lige modtaget 2 x 300 g kaunigarn + maskemarkører, som jeg i går formiddag bestilte hos amagerstrik. 3½ time efter var ordren sendt, se det er bare service. Levering til arbejde er en dejl... See more
Company replied
Company details
Written by the company
I april 2005 åbnede Amager strik, som både webshop og fysisk butik. Amager strik, er en drøm der gik i opfyldelse for mig, Betina Jønsen. Jeg har interreseret mig for strik og hækling i 40 år. Jeg skriver mine egne opskrifter og ved siden af det, designer jeg strikke/hækle modeller til firmaer. Jeg, Betina er altid til at finde i den fysiske butik på Terosevej 4, 2770 Kastrup, hvor jeg er klar til at hjælpe med dine projekter og guide jer i gang med et nyt projekt. Det er vigtig for mig, at i altid går med en god oplevelse og har lyst til at komme igen. Min yngste datter Sara, strikker, hækler og designer også selv opskrifter. Hun er også til at finde i butikken, hvor hun er klar til at hjælpe og guide dig videre i et projekt. Vi glæder os til at se dig.
Terosevej 4, 2770, Kastrup, Denmark
- amagerstrik@amagerstrik.dk
- www.amagerstrik.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
Jeg har ofte handlet hos Amager Strik
Jeg fik hurtig hjælp
Jeg fik hurtig hjælp. Behagelig betjening og endda et godt råd. Tusind tak
Fungerer altid perfekt
Fungerer altid perfekt - og superhurtig levering.

Reply from Amager Strik
Farlig hjemmeside :-) alt for mange…
Farlig hjemmeside :-) alt for mange søde baby opskrifter.

Reply from Amager Strik
Et rigtigt godt sted at købe garn og…
Et rigtigt godt sted at købe garn og opskrifter,hurtig levering og jeg handlet der flere gange og er meget tilfreds 👍

Reply from Amager Strik
Hurtig levering og kvalitet og opskrifter i top. Kan varmt anbefales🌸

Rigtig lækker garn 🧶 hurtig levering 📦
Rigtig lækker garn 🧶 hurtig levering 📦

Reply from Amager Strik
Jeg har aldrig fået tilsendt den gratis…
Jeg har aldrig fået tilsendt den gratis opskrift der blev tilbudt.
Tør derfor ikke købe noget derfra.

Reply from Amager Strik
Er så tilfreds med Amager strik
Er så tilfreds med Amager strik. 👍op her fra mig.

Reply from Amager Strik
God og hurtig betjening af ordre via…
God og hurtig betjening af ordre via nettet. Opskrifterne er både udfordrende og til at gå til - og garnet jeg har modtaget er lækkert. Min bedste anbefaling.

Reply from Amager Strik
Har fået garn til en ribvest og linket…
Har fået garn til en ribvest og linket til opskrift virker ikke. I svarer ikke på ugegamle mail og når man ringer tager i ikke telefonen. Få nu sendt en opskrift til mig på papir, det ved man da hvad er.

Reply from Amager Strik
Rigtig lækkert garn og spændende…
Rigtig lækkert garn og spændende opskriift

Reply from Amager Strik
Gode priser på garn og gode opskrifter
Gode priser på garn og gode opskrifter. Man kan næsten ikke vente til pakken bliver leveret, så det er super godt at leveringen går så hurtig.

Alt var som forventet
Jeg handler der helt sikkert igen

Reply from Amager Strik
Har handlet ved firmaet for første gang…
Har handlet ved firmaet for første gang , men absolut IKKE for sidste gang . Hurtig levering , lækkert garn . Jeg kunne ikke download opskriften , skrev til firmaet, i løbet af få minutter modtog jeg min opskrift på mail, både den jeg havde betalt for, og den der var gratis, sammen med en sød besked . Det er service . Tak for jer.

Reply from Amager Strik
De har de fineste opskrifter
De har de fineste opskrifter og stort udvalg i garn. Der er også en rigtig god kundeservice.

Fine opskrifter
Fine opskrifter, dog lidt besværligt selv at printe ud , når jeg ikke er så god til computer