Albert har hævet penge uden varsel.
Albert har hævet penge for en gratis prøveperiode, som de påstår at varslet slut pr. mail.
Dette passer simpelthen ikke! Jeg har ikke modtaget en mail fra jer.
Appen udnytter folk og kan ikke anbefales.
Er du klar til at møde en masse frække mænd? På Albert.dk bliver heteroer og piger ikke lukket ind. Kun fræk leg for mænd.
Dette passer simpelthen ikke! Jeg har ikke modtaget en mail fra jer.
Appen udnytter folk og kan ikke anbefales.
Kan heller ikke få kontakt med dem. Jeg kommer ikke længer end til sms aktiveringskoden. Formoder det er et dead site..
Har nu ventet tre uger på en godkendelse eller afvisning af min profil. Har skrevet to gange til support, men ikke fået noget som helst svar.
Kan desværre ikke finde et telefonnummer.
Så jeg må antage siden er lukket, eller at dem der arbejder på den, ikke vil have flere medlemmer og ikke gider yde support.
HER PÅ GODT DANSK ER INGEN RIGTIG KÆRLIGHED AT FINDE. :-((
Dette er bøssernes svar på Sexdating.dk. Her kan man hurtig finde noget sex. Albert.dk gør det da også klart, at det netop er dette siden er oprettet for. Der mangler dog lidt. Der er ingen måde at se om de profiler man skriver med er ægte, der er ingen valideringssystem.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.