Rigtig god oplevelse med syn. Sød og imødekommende medarbejder med et smil på læben. Da bilen ikke bremsede ens bagpå kørte han en lille tur og bremsede hårdt (den havde fået renset bremser til se... See more
See what reviewers are saying
Super oplevelse. Udover at syne bilen fik jeg god rådgivning i forhold til kommende vedligeholdelse. Den ene lygte stod lidt skævt og det fik jeg lov til at rette på stedet. Kommer helt sikkert igen.
Super oplevelse
Professional synshal
Professional synshal der ved hvad de gør. Kan varmt anbefale til andre.
Super imødekommende medarbejder
Super imødekommende medarbejder, der trods 4 i kø, overholdt den bookede tid og gennemgik bilen helt efter bogen.
Meget tilfredsstillende oplevelse.
5 stjernet anbefaling
Rigtig god oplevelse med syn.
Sød og imødekommende medarbejder med et smil på læben. Da bilen ikke bremsede ens bagpå kørte han en lille tur og bremsede hårdt (den havde fået renset bremser til service dagen inden). Derefter bremsede den som den skulle og kunne dermed godkendes. Rigtig god service, så vi ikke skulle ud i omsyn.
Anbefaler Aktiv Bilsyn til alle og vil helt klart komme igen.
Skal du have bilen til syn?
Skal du have bilen til syn??
Tag den bedste i byen 🫶🏼
Umut gør det igen. Fænomenal service, smilede og glad. Han er uden tvivl det værd, at give et besøg!
Super professionel og positiv
Super professionel og positiv, god stemning og nemt at få tid
Kan ikke gøres bedre og fair behandling af fejl på bil.
Top service
Kører ikke andre steder, service i top, venlig betjening altid.
Super service. Den ene forlygte stod lidt lavt, men med udlån af en skruetrækker og fin instruktion, kunne jeg selv fikse det på 2 minutter, og bilen blev godkendt.
5 SUPER stjerner til aktiv bilsyn…
5 SUPER stjerner til aktiv bilsyn Brøndby.
Mega Top service.
Kan varmt anbefales.
Bedste oplevelse i en synshal…
Bedste oplevelse i en synshal nogensinde. Først havde jeg taget fejl af dagene, men Umut fandt tid alligevel. Dernæst havde jeg overset at det ene positionslys var i stykker. Umut stak mig en pære og sagde hvis jeg kunne nå at skifte den inden han var færdig så dumpede bilen ikke på det. Genial service . Tusind tak for venligheden kan kun anbefale aktiv bilsyn til ALLE👍👍👍👍👍👍
Min skønne bil var i dag i det bedste…
Min skønne bil var i dag i de bedste hænder hos Umut.
Det er sjælendt man møder så smilende og serviceminded menneske. Alle burde gøre sig selv, og deres bil, den tjeneste at tage et smut forbi Umut og aktivbilsyn!
Jeg var forbi Umut i dag
Jeg var forbi Umut i dag. Han var så flink at holde åbent til efter 16 her på hans fredag, så jeg kunne få synet min bil.
Derudover tilbød han sine kunder romkugler :-)
Meget sød og serviceminded. Vi ses igen :)
Har kun ros at sende deres vej
Har kun ros at sende deres vej. Tid til syn allerede samme dag, bliver mødt med et stort smil, og tilbudt kaffe med det samme.
Grundig gennemgang af bilen..
Kan kun anbefale dem til alle andre.
Svindler/ukompetent firma
Svindler/ukompetent firma. Kassere bil for fejl som ikke er der. Hvordan firmaet ikke er lukket er mig en gåde.
God og venlig betjening
Vores bil dumpede til synet og alt var allligevel i orden
Vores bil dumpede til synet. Bremseskiver og klodser levede ikke op til kravene. Tilfældigvis var der lige en mekaniker i bilhallen, der tilbød at lave det for 1500-2000. Jeg ringede dog lige til det autoriserede værksted, fordi jeg var overrasket over at de ikke havde nævnt noget om skivernes tilstand ved sidste service 7 måneder i forvejen. Da bilen kom ud til det autoriserede værksted viser det sig, at skiverne er rustne, men sagtens kan bruges frem til næste service om 5000 km. Det autoriserede værksted og vi er meget overraskede over dette. Men tilsyneladende er denne praksis ikke ualmindelig iflg det autoriserede værksted. Bilen er nu synet et andet sted og godkendt. Så vær opmærksomme hvis I bruger denne synshal.
Fantastisk god service!
Fantastisk god service!! Kan uden tvivl anbefales!
Hvis man kunne, ville jeg give 10 stjerne! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har kun godt at sige om Aktiv Bilsyn
Har kun godt at sige om Aktiv Bilsyn, super venlig modtagelse, og ikke noget brok over at jeg kom 5 minutter for sent! Hyggelig sludder og god stærk kaffe - kan kun anbefales! :-)