Har været til undersøgelse og udredning hos Lars Otto hos A2. Det har været en rigtig god oplevelse. Meget behagelig mand, der lytter og tager en seriøst. Blev sendt til MR-scanning for at finde ud af... See more
See what reviewers are saying
Efter en længere periode med nærmest uudholdelige smerter i venstre skulder fik jeg en henvisning til A2 Reumatologi og Idrætsmedicin i Holte (tæt ved S-station). Kort ventetid til 1. konsultation.... See more
Udredning blev udført af Jesper, som person var flink og behagelig. Der var stor faglighed og information i hele forløbet. Så kan ikke se det kunne gøres bedre. Det var også nemt at komme igennem ti... See more
Jeg har været patient hos Andreas de sidste 12år og er kommet i klinikken regelmæssigt. Han er en fantastisk læge, han er empatisk, pragmatisk og utrolig dygtig. A2 og Andreas er skyld i at jeg har en... See more
Written by the company
Har du smerter i led, sener eller muskler? Det kan dreje sig om gigt, idrætsskader eller overbelastning. Vores tre erfarne reumatologer diagnosticerer og behandler sygdomme i bevægeapparatet, og vores fysioterapeuter tager sig af træningsvejledning og opfølgning, hvis der er behov for det.
Øverødvej 5, 2. sal, 2840, Holte, Denmark
- 48 20 05 30
- a2@a2privathospital.dk
- www.a2privathospital.dk
No recent history of asking for reviews
Jeg blev undersøgt hos Andreas idag på…
Jeg blev undersøgt hos Andreas idag på første gang og jeg er rigtig utilfreds. Han var utålmodig, arrogant og om sidst da jeg spørgte om min sygdom forløb, fik jeg svaret : Du fejler ikke skidt! Jeg er chokeret og så skuffet af denne behandling. Han ser mig aldrig igen. Kan godt anbefale lægen Nina Dufour. Hun er en meget flink dame.
De er umulige at få kontakt til
De er umulige at få kontakt til, for at få en tid.
Gammeldags unuanceret måde at gøre folk…
Gammeldags unuanceret måde at gøre folk opmærksom på at der så og sige ikke er noget håb, ikke megen empati, selvhøjtidelige
De skulle nok studerer lidt nye metoder fra bl.a. USA
Grethe
INGEN TIDER
Jeg har en henvisning til rheumatolog - ringede for at få tid - men de har INGEN TIDER
Det kan man da ikke - hvad er det for et sundhedsvæsen, vi har - TRIST
Derfor er der kort ventetid
Ebbe Nils Ebbesen er ubehagelig og kold i sin fremtoning. Klinikken forlangte to henvisninger og to aftaler for at se på min fod og en finger. Dette spurgte jeg ind til, da det både er ret uforståeligt, molboagtigt og meget ubelejligt, med fri fra arbejde og ind i byen. Ebbes svar var: Er det svært at forstå, hvad jeg siger? Med et arrogant udtryk i ansigtet.
Tænk at jeg tillod mig at stille et spørgsmål og forvente en forklaring på noget så ulogisk som to konsultationer (og to henvisninger) for henholdsvis en hæl og en finger. Hvad hvis det havde været en hæl og tre fingre?
Jeg vil i den grad aldrig anbefale nogen at gå til ham. En lægekonsultation er SÅ meget andet end faglig kunnen. Du er nødt til at fatte tillid, hvis en person skal stille en diagnose, stikke eller lign. Derudover er der almindelig høflighed og respekt for andre mennesker, også selvom der bliver stillet "dumme" spørgsmål.
Nu vil jeg finde en anden reumatolog og vente op til seks uger, men hellere det.......
reumatolog Ebbe Nils Ebbesen
Har idag været hos reumatolog Ebbe Nils Ebbesen og jeg må sige, at jeg har aldrig været ude for noget lignende. Har fået konstateret hælespore og var blevet henvist til en reumatolog. Ebbe havde tid inden for 3 uger, så jeg slog til. Han er usympatisk, arrogant og meget kold og distancerede. Jeg spurgte ind til, om han kunne undersøge nærmere, hvordan jeg kan forebygge hælespore fremadrettet. Nej svaret han kontant. Jeg spurgte om han kunne give mig en pegning, hvorfor jeg egentlig har fået hælespore, om noget i kroppen kunne have årsag til hælespore. Han svaret kort nej og jeg skulle spørge nogen andre. Jeg sagde, jeg undrer mig over at han ikke kunne fortælle mig noget, som specialist. Vi aftale at jeg ikke skulle få en anden tid hos ham mere, da vi ikke havde en god kommunikation. Hvis man ønsker at blive behandlet orden og med respekt, så skal man ikke kontakte Ebbe Nils Ebbesen
Fantastisk klinik og privathospital.
Jeg kan varmt anbefale A2 Reumatologi og Idrætsmedicin.
Jeg bliver behandlet af Anne Petri, som lynhurtigt fik stillet diagnosen psoriasisgigt og spondylartrit - efter mange år med ledproblemer. Anne er fantastisk dygtig og ualmindelig proaktiv. Derudover er hun utrolig empatisk.
Begrebet "added values" kendetegner i allerhøjeste grad A2, hvor patienterne er i fokus - ligefra de behandlende reumatologer til fysioterapeut Kim Løkke (som absolut er anbefalesværdig), sekretærerne og bioanalytikeren.
En livline!
A2 og Andreas Hartkopp har været helt fantastiske i et meget langt og opslidende forløb. Her møder man faglighed, empati og engagement. Et privathospital som bestemt er anbefalelsværdigt, og som ikke går af vejen for at prøve nye veje. Kan varmt anbefales.
HELT I TOP!
Efter et langt og opslidende forløb på Hillerød Sygehus. hvorpå jeg flere gange var blevet erklæret 100% rask, fik jeg igennem min forsikring & læge kontakt til A2 i Hillerød, hvor jeg med det samme fik en konsultation hos Anne Petri, kort tid efter fik jeg en indkaldelse til MR scanning på Hamlet og igen kort tid efter. fik jeg tid til endnu en konsultation hos Anne, som på 2 konsultation kunne fortælle mig at jeg havde morbus bechterew ( rygsøjlegigt) samt Psoriasisgigt, hvilket man tydeligt kunne se på scanningen. Dette tog under 1 måned at få afklaret selvom jeg i flere år er blevet kastet rundt i det offentlige. Jeg kan bestemt anbefale alle at tage ned til A2, de er så søde, professionelle, og hurtighandlende. Jeg er nu kommet i behandling og har på rekordtid fået en afklaring på hele mit liv.