Wrise Reviews 32

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan klart anbefale Wrise! Ændrede fuldstændig hvordan jeg vågnede, og faktisk havde energi til dagen 5/5 fra mig af;)

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig godt produkt, som fuldt ud lever op til forventningerne. Leveringen var hurtig, og hele købsoplevelsen var nem og problemfri. Jeg er meget tilfreds og vil helt klart anbefale det til andre.

Rated 5 out of 5 stars

Super fedt produkt det hjælper med at kunne stå op til skole, arbejde eller bare aftaler generelt. Kan virkelig anbefales og god kvalitet. Det hele spiller bare😊

Rated 4 out of 5 stars

Jeg købte duopakken sammen med min kæreste og det et virkelig et fantastisk køb. Vi vågner begge helt stille og roligt uden noget stress. Kan klart anbefales!!

Company details

Written by the company

Wrise er et dansk brand med ét mål: at give dig en bedre morgen. Vi sælger et simpelt vibrationsarmbånd der vækker dig stille og roligt — uden at forstyrre din partner, uden chok, uden panik. Bare en blid vibration på håndleddet og en morgen der starter på dine præmisser. Vi ved at morgenrutinen sætter tonen for hele dagen. Derfor går vi op i at produktet rent faktisk virker — og at du aldrig føler du har spildt dine penge. Gør du ikke, giver vi dem tilbage. Ingen spørgsmål.

4.7

3-star
2-star
1-star

Bedste køb længe

Jeg er tidlig på arbejde hver dag og har altid haft dårlig samvittighed over at vække min kæreste med alarmen. Han arbejder sent og har brug for søvnen. Vi skændtes næsten hver morgen over det — ikke store skænderier, men den der sure stemning der ødelægger hele dagen. Siden jeg fik Wrise er det bare forsvundet fuldstændigt. Han vågner ikke mere, jeg starter dagen roligt og vi har det bare bedre sammen om morgenen. Lyder måske småt men det betyder virkelig noget i hverdagen.

29 March 2026

Super godt

Virkelig et mega godt produkt! Det har gjort mine morgener meget bedre, og jeg kan klart anbefale det😊

28 March 2026

Virkelig fedt produkt

Virkelig fedt produkt! Det fungerer super godt og man kan mærke der er lagt tanke bag det. Giver en meget bedre start på dagen, og det er super nemt at bruge. Synes helt klart det er værd at købe.

21 March 2026

Super godt produkt

Super godt produkt. Hvis du er så dårlig til at stå op, er det det perfekte produkt. Kan 100 % anbefale det.

23 March 2026

Bedste køb

Mega fedt produkt der hjælper med at stå op. Meget bedre end normalt vækkeur!!!

Meget tilfreds med købet, hvis jeg ku ville jeg give det flere stjerner.

19 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Gav den til min mand som…

Gav den til min mand som fødselsdagsgave fordi han altid vækker mig med sin alarm. Nu sover vi begge igennem til vores egne tider — ingen konflikter, ingen dårlige morgener. Skulle have købt den for år siden.

13 March 2026

Take a closer look