Verbaasd en verbluffend!
Verbaasd en verbluffend!! Deze service, vakkundigheid en aardigheid was ik niet meer gewend. Leuk bedrijf. Mooie producten en diensten. Ik zeg: ja een dikke pluim.
Wrap&Go is sinds 2013 dé specialist in carwrapping, PPF, ramen tinten en detailing. Met meer dan tien jaar ervaring en passie voor perfectie transformeren we elke auto tot een echte eyecatcher. We werken uitsluitend met hoogwaardige folies van 3M en Avery Dennison en bieden 5 jaar garantie op de montage van onze wraps, uniek in Nederland. Of het nu gaat om een volledige kleurverandering, het beschermen van je lak met PPF of een keramische coating voor langdurige glans, wij leveren topkwaliteit met oog voor detail. Ons team combineert vakmanschap met de nieuwste technieken voor een strak en duurzaam resultaat. Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan centraal. Daarom voeren we gratis controles uit na plaatsing om te garanderen dat je wrap perfect blijft zitten. Van auto’s tot motoren, campers en boten, elk project krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Wrap&Go: Quality isn’t expensive… it’s priceless.
Hoogweg 2c, 2678KV, De Lier, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zeker een bedrijf waar ik terug ga komen. Heb op 10-04-2026 rode autogordels door wrapandgo laten monteren op mijn Suzuki Swift Sport. Na circa 1.5/2uur gewacht te hebben in hun wachtkamer waar je heerlijk kunt zitten en koffie/thee kunt nuttigen was de auto al klaar in perfect status. Enorm vriendelijke medewerkers. Ik kom hier zeker nog terug.
Goede en snelle service
Heel klantvriendelijk en behulpzaam
Snelle en nette montage
Wat een geweldige service! Voor een klein stukje PPF gevraagd en zo attent geholpen dat ik het zelfs mocht ophalen. Het zijn juist die kleine gebaren die het verschil maken!
Audi Q5 youngtimer gekocht en voor een moderne strakke uitstraling hier de auto laten blinderen. Super netjes en strak gedaan, geen verschil met vanuit de fabriek.
Keurig geholpen met koffie en wifi, daardoor ook prima kunnen werken terwijl ik zat te wachten.
Top geholpen met velgenbeschermers. Snel en professioneel geplaatst.

Reply from WrapAndGo
Onlangs de Volvo station achterraam in een tint laten blinderen . Erg keurig gedaan, duidelijk afspraken werden nageleefd. Gastvrije onderneming.
Ps.
Bij deze wederom een review ,
n.a.v voorheen mijn review niet goed is gegaan. Ik gaf de juiste sterretje aan en blijkt anders te weergeven! Niet de bedoeling ook, niet leuk voor de ondernemer.

Reply from WrapAndGo
Beste Martin en Michella, wat hebben jullie mijn auto mooi gemaakt.
Kort geleden ben ik bij jullie geweest om mijn Kia Proceed te laten polijsten en coaten en mijn remklauwen te laten rood spuiten en alles wat maar zilverwas in mijn dasboard laten wrappen. Wat een mooi plaatje hebben jullie ervan gemaakt. Door deze ervaring heb ik kort geleden besloten mijn wielen zwart te laten spuiten en alles wat maar zilver was zwart te laten wrappen. Afgelopen zaterdag 16 augustus 2025 kon ik na 4 degen mijn auto ophalen.......mannnnn de tranen stonden ik mijn ogen. Wat een tovenaars zijn jullie en wat een vakmanschap wat een kennis van zaken. Ik kan alleen maar zeggen dank dank dank!!!!! als ik naar beneden kijk ben ik zo trots op wat jullie van mijn Kia Proceed gemaakt hebben.
Martin, wat ben ik blij dat ik naar jouw adbies heb geluisterd. zoals jij had verteld hoe mijn auto eruit zou gaan zien....het klopte exact toen ik hem zag staan. Ik kan nog wel ff doorgaan maar Martin lieve Michella en alle medewerkers van Wrap and Go mijn complimenten voor jullie vakmanschap kennis en jullie zijn top stuk voor stuk. Met vriendelijke groet Nico Mazer

Reply from WrapAndGo
Remklauwen laten spuiten in gewenste kleur, kleurcode doorgegeven en Michella heeft de juiste kleur laten aanmaken.
Met veel zorg voor perfectie, remklauwen gedemonteerd, gestraald en daarna behandeld en in de juiste kleur gespoten. Zwarte stickers aangebracht en daarna in de hittebestendige blanke lak gespoten en gemonteerd.
Dit alles vakkundig uitgevoerd, remmen ontlucht en mijn auto stond weer klaar na vier dagen arbeid.
Een tevreden klant en beveel dan ook met een gerust hart WrapAndGo aan voor het verfraaien van je geliefde automobiel.
Professionele wrap shop met zeer ervaren personeel ! Fijne zaak waar geluisterd wordt naar je wensen. Denken mee en geven goed advies 👌🏻 Ik ben erg blij dat ik mijn wrap door Michella en Martin heb laten doen 👍🏻 Zeker een aanrader.
Wil jij je auto toe vertrouwen aan professionals? Dan ben je bij Wrap & Go aan het juiste adres.
Professionele uitstraling en een nette werkplaats. Vriendelijk personeel dat bereid is om te helpen en mee te denken. Zeker een aanrader!
Learn more about other kinds of reviews.