Wij zijn super blij met onze aankoop
Wij zijn super blij met onze aankoop! Hebben het cadeau gedaan en het werd erg goed ontvangen. Precies zoals omschreven en snelle levering.

Reply from Woodykids
WoodyKids is dé plek voor stijlvol, duurzaam en tijdloos kinderspul dat ook nog eens mooi staat in huis. Wij geloven dat producten voor kinderen niet alleen praktisch hoeven te zijn, maar ook bijdragen aan een warme, rustige en moderne leefomgeving. Daarom selecteren we elk item met zorg: mooi, kwalitatief en gemaakt om lang mee te gaan. Ons assortiment bestaat uit houten speelgoed, zachte speelkussens, accessoires, kindermeubels, gepersonaliseerde boekjes en nog veel meer — allemaal in een rustige, minimalistische stijl die past bij Japandi, warm Scandinavisch en modern interieurdesign. Natuurlijke materialen, veilige afwerkingen en designs die je met plezier laat staan: dat is waar WoodyKids voor staat. Waar we ons in onderscheiden: • Duurzame kwaliteit: alleen producten waar we zelf 100% achter staan • Mooi & functioneel: items die passen in je interieur én het dagelijks leven makkelijker maken • Persoonlijke service: we denken graag met je mee, leveren snel en verpakken zorgvuldig • Verantwoord spelen: speelgoed dat fantasie prikkelt, rust brengt en de ontwikkeling stimuleert WoodyKids is er voor ouders die bewust kiezen voor kwaliteit, stijl en producten die verder gaan dan één fase. Voor kleine ontdekkers — elke dag weer een nieuw avontuur.
Netherlands

Reply from Woodykids
Hele leuke en stijlvolle zitzakken! Snelle levering en goede communicatie. Zal hier zeker vaker bestellen!

Reply from Woodykids
De zitzak had ik persoonlijk fysiek wat groter verwacht, maar dat kan ook aan mij liggen dat ik niet goed kijk naar maten haha. Maar wat een geweldige website en service zeg! DHL had ons pakket kwijt gemaakt en Woodykids belde me erover en hield alles in de gaten voor een nieuwe zitzak. Deze is ook inmiddels (binnen 1 week) binnen. Ook een cadeau besteld voor kerst voor een neefje. Hier ga ik vaker bestellen in ieder geval!

Reply from Woodykids
Ik ben super tevreden met mijn aankoop bij WoodyKids!
De zitzak werd snel geleverd en het contact was ontzettend prettig.
De communicatie is heel duidelijk en vriendelijk waardoor alles heel soepel verliep.
Daarnaast ziet de Instagram-pagina er prachtig uit en is de website heel overzichtelijk en fijn om te gebruiken.
een geweldige ervaring zeker een aanrader! 🌟

Reply from Woodykids
De eerste bestelling geplaatst en de levering ging prima, ruim op tijd. Mijn kleinzoon gaat er vast van genieten.

Reply from Woodykids
Wij hebben de houten foodtruck gekocht voor de verjaardag van mijn dochtertje. Super blij mee! Mooi kwalitatief houten speelgoed en snel in huis.

Reply from Woodykids
Prachtig rugzakje ontvangen. Makkelijk contant met de eigenaar. Zeer tevreden met het product en de service.

Reply from Woodykids
Voor de eerste verjaardag van mijn peetkindje heb ik bij WoodyKids de Babiem bakfiets “Moos” besteld en wat een leuk cadeau is dat! In tegenstelling tot het meeste plastic speelgoed ziet dit er gewoon stijlvol uit en past het perfect in je interieur (alsof het ervoor gemaakt is). Het in elkaar zetten was zo gepiept en hij was gelijk de bakfiets aan het vullen met al het pakpapier 😄 Er staat binnen 3 dagen verzonden, maar had het de volgende dag al in huis, dus dat was top!

Reply from Woodykids
Learn more about other kinds of reviews.