Wineshop Reviews 301

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Fik leveret 12 ud af 18 flasker. Lidt lang leveringstid og svartid på de manglende 6 flasker. Det har sammenlagt taget 14 dage og en del mail korrespondence

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet hos jer mange gange. Produkter, leveringstid og pris er i orden. Ikke noget at klage over. Har imidlertid flere gange oplevet at jeres transport firma Xpressen kører med møgbeskidte biler... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk sted at handle. Vi købte 6 fl. champagne til under 300,- /fl. Og de burde bestemt have kostet meget mere. Der er tale om Champagne Douard Christian, Tradition Brut. Skønne skønne bobler. Ta... See more

Rated 5 out of 5 stars

Blev ramt af en annonce som man må sige var spot-on. Nem bestilling, hurtig levering - og fremragende bobler. 5/5 stjerner, kommer helt sikkert tilbage.

1. Wine Store

Written by the company

Vi er stolte af, at vi med 100 års erfaring gennem Excellent Wine, nu også kan tilbyde et bredt sortiment af kvalitetsvine fra hele Verden til dig gennem Wineshop.dk. Vi er 100 % danskejet, og holder til i Lind udenfor Herning. Vi tilbyder udover unikke vine også spiritus, øl og et varieret sortiment af delikatesser. Vin direkte fra producenten til dig Vi gør en dyd ud af at finde de rette producenter og vores mangeårige tætte samarbejder gør, at vi sammen kan tilbyde vin lige fra små partier, egne blends til anderledes og alternative vine. Vi har valgt mellemledet fra, så vi kan tilbyde vine til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Besøg også gerne vores egen fysiske butik i Lind, hvor vi hver uge fra onsdag - fredag står klar med kompetent rådgivning og vinsmagning for at finde den helt rette vin til dig. Vi tilbyder også at arrangere spiritus- og vinsmagninger i vores hyggelige og autentiske rammer, hvis du står over for et privat arrangement med vennerne, kollegaerne mm. Ring eller send gerne en mail til info@wineshop.dk så står vi klar til at hjælpe dig. Vil du med på vinrejsen? Vi vil så gerne have dig med på vores vinrejse, så du kan gå på opdagelse i vin fra hele verden og få udvidet din horisont, med bl.a. inspiration og tips og tricks fra os. Hvis du vil med, kan du holde dig opdateret ved at følge os på Facebook og Instagram, hvor der løbende også vil være gode tilbud og konkurrencer.

4.6

Alt OK.

Super service. Hurtig problemfri levering

3 December 2025

Hej Carsten,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Det glæder mig virkelig, at alt forløb nemt og tilfredsstillende for dig. Din oplevelse betyder meget for os!

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og rigtig god vin

Rigtig god pris, god vin og hurtig levering.

1 December 2025

Hej Bjarne,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊
Det er virkelig skønt at høre, at du er tilfreds med både prisen, vinen og den hurtige levering. Det betyder meget for os, at du deler din positive oplevelse!

HUrtig og præcis levering

HUrtig og præcis levering. Mangler stadig at tage hul på hele leverancen, men so far so good.

3 December 2025

Hej Ricko,

Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Hvor er det dejligt at høre, at leveringen var både hurtig og præcis. Jeg håber, at resten af leverancen også lever op til forventningerne, når du får smagt dig igennem den – so far lyder det jo rigtig lovende 😄

Rated 5 out of 5 stars

Fornuftige priser og hurtig levering

1 December 2025

Hej Søren,

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både priserne og den hurtige levering. Det betyder meget for os, at du deler din oplevelse!

Rated 5 out of 5 stars

Ok vin og bestemt god pris

Ok vin og bestemt god pris. Hurtig levering som aftalt

25 November 2025

Hej Frantz,

Tusind tak for din anmeldelse 💛
Det gør mig virkelig glad at høre, at både vin, pris og levering levede op til dine forventninger. Det betyder meget, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – sådan noget giver et ekstra smil på dagen 😊

20 November 2025

Hej Solveig,
Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at leveringen kom hurtigt – præcis som det skal være. 🍷✨

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte vin og fandt i bagefter ud af

Bestilte vin og fandt i bagefter ud af, at den kunne købes billiger et andet sted. No problemo, sagde Wineshop det prismatcher vi lige og fik min vin til samme billiger pris. Bestilt tirsdag, leveret torsdag morgen !!!! Det bliver svært og finde noget og være negativ over. Har dog ikke smagt vinen endnu :-))

27 November 2025

Hej Mikael,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du havde sådan en god oplevelse – både med prisgarantien og den hurtige levering. Det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være: nemt, fair og uden bøvl.
Torsdag morgen-levering topper jo bare det hele! 😄🍷✨

Håber vinen også falder i god smag – ellers skriver du bare til os.

Rated 2 out of 5 stars

skuffende oplevelse

De. 18 flasker rioja era Costana jeg købte var på ingen måde en nydelse. Jeg fatter ikke at det var en vin som som angives at have kostet omkring 150 flasken
Vh
Poul

22 November 2025

Hej Poul
Tusind tak for din ærlige anmeldelse – og hvor er jeg ked af at høre, at dine flasker Costana Rioja slet ikke har levet op til forventningerne. Det skal selvfølgelig være en vin, man har glæde af, og ikke noget man ærgrer sig over.

Skriv gerne til os på info@wineshop.dk, Vi har smagsgaranti og vil selvfølgelig gerne hjælpe med at finde en løsning.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det hjælper os til at gøre det bedre. 🍷

altid god service

18 November 2025

Hej Kurt,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at du altid oplever god service hos os – det betyder virkelig meget for hele teamet. 🍷✨

Rated 5 out of 5 stars

Det hele har fungeret upåklageligt

Det hele har fungeret upåklageligt!
Fra jeg har bestilt bobler til en god pris til jeg fik dem leveret.
Perfekt og sådan skal det være.

19 November 2025

Hej Larissa,
Tusind tak for din skønne anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at alt har fungeret helt upåklageligt fra start til slut – både med bestilling og levering. Og fantastisk at du fik boblerne til en god pris oveni! 🥂✨

Præcis sådan skal det være, og det betyder meget for os, at du skriver det.

Rated 5 out of 5 stars

nem og god hjemmeside.hurtig levering…

nem og god hjemmeside.hurtig levering af
de varer som var bestilt.

15 November 2025

Hej Kim,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede hjemmesiden som nem og god at bruge – og at leveringen kom hurtigt og præcis med de varer, du havde bestilt. Sådan skal det være! 🍷✨

Rated 5 out of 5 stars

Fino oplevelse og gode tilbud

Overskuelig hjemmeside, let at bestille og super hurtig levering og så er tilbuddene bedre end hos moderselskabet i Kokkedal

13 November 2025

Hej Harley,
Tusind tak for din skønne anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du synes hjemmesiden er nem at bruge, bestillingen lige til – og at leveringen kom super hurtigt. Det er lige præcis sådan, vi ønsker, oplevelsen skal være.
Og tak for den lille ’sidebemærkning’ om tilbuddene 😉
Det er altid rart at høre, når vores online kampagner rammer spot on!
Håber vinene bringer masser af gode stunder i glasset. 🍷✨

Rated 3 out of 5 stars

God vin og den rigtige pris

God vin og den rigtige pris. Vil dog ikke være denne leverandør igen, da de gentagne gange har leveret vinen udenfor i regnvejr uden anden indpakning end papkasser.
Jeg har påtalt dette og "de vil kontakte fragtfirmaet"....
Det skrev de også sidste gang.
Det er muligt at skrive hvor man vil have leveret varen men fragtmanden stiller den bare ude i regnen. Det holder ikke!

11 November 2025

Hej Janus,
Tusind tak for din ærlige anmeldelse. Jeg er virkelig ked af at høre, at dine vine igen er blevet stillet ude i regnvejret – det er slet ikke i orden, og jeg forstår fuldt ud, at det får dig til at overveje en anden leverandør.

Vi har sagt det videre til vores fragtpartnere mange gange, når kunder oplever dette, og vi gør det også igen nu. Det er helt afgørende for os, at leveringsinstrukser bliver respekteret, og at vinene bliver håndteret ordentligt.

Det ændrer naturligvis ikke på, at du har stået i den situation flere gange, og det beklager jeg dybt. Du må meget gerne skrive til os på info@wineshop.dk, så vi kan notere dine præferencer endnu tydeligere og følge personligt op på, at det bliver overholdt.

Tusind tak for at gøre os opmærksomme på det – og jeg håber, vi kan få rettet op på din oplevelse. 🍷✨

Rated 3 out of 5 stars

Så lad hellere være.

Fin hjemmeside - og umiddelbart også gode priser, hvorfor jeg skriver mig op til deres nyhedsbrev. Som det er sædvane mange steder, så belønnes dette åbenbart med en rabatkode. Tak for det - det var en positiv overraskelse.
Men… jeg havde ikke kalkuleret med den. Og når rabatkode så ikke findes ved min efterfølgende bestilling, så forvandles en eller fin indkøbsoplevelse til en skuffelse. Så lad hellere være.

10 November 2025

Hej David,
Tusind tak for din ærlige anmeldelse – og fordi du deler både det positive og det, der endte med at skuffe. Jeg er rigtig glad for at høre, at du syntes godt om vores hjemmeside og priser, og at rabatkoden i første omgang var en positiv overraskelse.

Netop derfor forstår jeg også virkelig godt, at det blev en dårlig oplevelse, da koden ikke dukkede op, da du skulle bruge den. Det er bestemt ikke meningen, at noget, der burde være en bonus, ender med at føles som et irritationsmoment.

Du må meget gerne skrive til mig på ssm@wineshop.dk, så vil jeg gerne hjælpe dig med at få en kuponkode der virker sendt afsted til dig :)

Tak fordi du gør os opmærksomme på det – det hjælper os med at blive bedre. 🍷✨

Rated 5 out of 5 stars

God hjemmeside og gode priser

God hjemmeside og gode priser. Skønt at kunne købe den samme vin igen 12 måneder efter.

1 November 2025

Hej Per,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟 Hvor er det skønt at høre, at du både er glad for hjemmesiden, priserne – og ikke mindst for at kunne genkøbe din favoritvin et år senere. Vi elsker, når vores kunder finder vine, de vender tilbage til igen og igen! 🍷✨

Rated 5 out of 5 stars

Et godt tilbud med hurtig levering.

27 October 2025

Hej Pia,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både tilbuddet og den hurtige levering – præcis sådan vi ønsker, det skal være. Jeg håber, vinene falder i rigtig god smag! 🍷✨

Samme som sidst

Samme som sidst. Super priser og gode vine 👍

21 October 2025

Hej Bjarne,
Tusind tak for din skønne anmeldelse – og fordi du vender tilbage! 🌟 Hvor er det dejligt at høre, at du igen er tilfreds med både priserne og vinene. Det betyder meget for os, at du har tillid til os gang efter gang. 🍷👍✨

Alt godt herfra!

Gode tilbud, hurtig ekspedition, levering med live-tracker af buddet (kbh). 5/5

16 October 2025

Hej Casper,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både de gode tilbud, den hurtige ekspedition og den præcise levering med live-tracking. Det glæder os, at alt har fungeret, som det skulle – og at oplevelsen har været helt i top. 🍷✨

Rated 5 out of 5 stars

Nem, hurtig og præcis handel og levering 🤩

20 October 2025

Hej Ole,
Tusind tak for din skønne anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at alt gik nemt, hurtigt og helt som det skulle – præcis sådan vi ønsker, oplevelsen skal være. Vi håber, vinene bringer masser af gode øjeblikke. 🍷🤩✨

Rated 5 out of 5 stars

Hurtigt og nemt at bestille.

Hurtigt og nemt at bestille.
Leveret præcist som ønsket og ganske hurtigt. Nu udestår så at smage på de forhåbentlig lækre sager.

14 October 2025

Hej Bolcheviggo,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at bestillingen gik hurtigt og nemt, og at leveringen kom præcis som ønsket. Nu håber jeg bare, at vinene lever helt op til forventningerne – og måske endda lidt til. 🍷✨

Take a closer look