Slechte zaak
Onduidelijke antwoorden van klantenservice.
4 maanden geleden iets besteld wat later niet op voorraad bleek te zijn, nog steeds niks ontvangen, je krijgt ook je geld nier terug alleen een kortingsbon van 20%...
Slechte zaak.
Gemaakt voor en door poezenliefhebbers. Onze missie: Jou blij maken met de leukste producten! Bij ons vind je alle lieve en schattige poezenproducten die we maar voor je kunnen vinden. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk, maar daarnaast willen we ook dat jij niet teveel betaalt.
Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Onduidelijke antwoorden van klantenservice.
Slechte zaak.
Ik had gisteren wat besteld en het werd vandaag al geleverd, ik kan niet anders zeggen dan top en ja dan mag het bij wish of ali goedkoper zijn (nog wel), daar moet je er straks over betalen, zo snel krijg je het van hun nooit in huis
Slechte communicatie, geen duidelijke levertijden en vage antwoorden. Dat ze hun spullen bij Alie of Wish bestellen maakt mij niet uit, er zijn er velen die dit doen.Maar een paar weken moeten wachten op iets, en waar ik zelf steeds moet vragen wat de levertijd is, daar irriteer ik mij aan. Dit was de 1e en tevens de laatste maal, dat ik hier wat besteld heb.
Een ordinaire dropshipper. Je betaalt €20,- voor iets wat ze bij AliExpress bestellen voor € 0,69. Oplichters!
Drop seller.... Aliexpress prijs 2 dollar, RRP volgens hun 30 euro voor maar 20 euro.
Bijna een scam zou je zeggen...
Ook leveren was super slecht kwam net zo als je verwacht van Ali express 6 weken later.
Direct via Ali kopen.... heb jij netzogoed service en voor bijna niets! Quote van hun site "Kwaliteit is voor ons erg belangrijk, maar daarnaast willen we ook dat jij niet teveel betaalt."
Waardeloze site, niks kopen! Is slechts een bemiddelingssite.
Koopt zelf in via buitenlandse sites (ali xpress) waardoor de wachttijd 6-8 weken is. Dit vermelden ze alleen niet bij het artikel maar in de kleine lettertjes.
Onvriendelijke klantenservice die je niet helpt maar alleen reageert en handelt voor eigen gewin.
Komen beloftes op de site als: Niet tevreden, geld terug zonder gezeur, absoluut niet na.
Wat een slechte service. Een halsbandje besteld voor 20 euro! Zogenaamd doet hun bevestigingsmail het niet en ons halsbandje is nooit binnen gekomen. Hun beweren van wel en het enige wat ze kunnen bieden is een kortingsbon van 50 procent korting op onze volgende bestelling.
Wat een idioten! Alsof we daar ooit nog wat gaan bestellen. Geen aanrader!!
Jammer genoeg is er iets misgelopen met onze bestelling, wij hebben deze echter nooit niet aangekregen (kattebandjes met gegraveerde medaillon). Omdat onze bestelling grote vertraging had stelde zijn op eigen initiatief voor het betaalde bedrag terug te storten en we mochten de bandjes houden indien deze toch nog zouden aankomen. Wegens de corona heb ik dit geweigerd, ik hoefde mijn geld niet terug zolang ik mijn bandjes maar aankreeg. Eens het besef er kwam dat de bandjes niet meer zouden aankomen heb ik hen gevraagd om dan toch maar het geld terug te storten en dit hebben ze meteen gedaan. Overal kan er iets mislopen, echter een top firma biedt een correcte oplossing. Waarvoor dank!
Ja ik zou hier opnieuw bestellen, want als er iets misloopt dan zetten zij dit zonder pardon recht!
Week geleden besteld, zojuist ontvangen. Goede prijs kwaliteit. Ben wezen vergelijken en welovecats blijft de goedkoopste van het internet. Goede klantenservice die snel reageren via de email
Goede klanten service, vond de honden mand toch niet helemaal in onze woonkamer passen.. kon hem makkelijk retourneren zonder gezeur. Aanrader!
Snel mijn producten geleverd gekregen. Had een handgemaakte halsbanden besteld met de naam en mijn mobiele nummer erop.
Prima contact over de levering via de mail.