Mooi en kleurrijk boeket. Stevige bloemen, goede afwisseling. Levering verloopt uitstekend. Heb er 14 dagen plezier van gehad.
See what reviewers are saying
Weekly flowers heeft kwaliteits- en prachtboeketten! Ik vind dat de wildpluk bloemen mijn ruimte fantastisch mooi opfleuren en gezellig maakt. Alle boeketten worden met zorg ingepakt in een blok met o... See more
Na een niet zo’n fijne ervaring afgelopen valentijnsdag heeft Weeklyflower het Meer dan goed gemaakt. In principe was het niet eens hun fout dat de bos afgeleverd werd bij een afhaalpunt wat vervolgen... See more
Company replied
De bloemen zijn keurig geleverd volgens planning. Jammer genoeg was de bos "uitgedroogd". Het zag er verlept uit. Een nachtje in het water heeft de boel goed gedaan en de bos is weer bijgekomen. Helaa... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Keer op keer een stralende glimlach met onze bloemenabonnementen.
Contact info
Netherlands
- hallo@weeklyflower.nl
- weeklyflower.nl
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wat een mooi en goed concept
Wat een mooi en goed concept! Altijd de mooiste en meest verse bloemen in huis. Hoe makkelijk is het dat ze worden thuisbezorgd. Ik ben er heel erg blij mee
Wat een prachtig boeket
Handige website, mooie verse bloemen die langer dan 1 week staan, ik ben heel tevreden.
boeket bleef meer dan 2 weken staan!
Je merkt echt dat de bloemen vers van de kweker komen, zeker 2 weken kunnen genieten van het boeket!
Super verse bloemen die lang blijven…
Super verse bloemen die lang blijven staan en elke week weer een originele bos.
Prachtig boeket
Prachtig boeket.
Ik ben heel blij met het boeket bloemen dat ik maandelijks ontvang. Het blijft zeker twee, soms wel drie weken prachtig. En de samenstelling is steeds weer verrassend met een diversiteit aan bloemen.
Hele gave en mooie bloemen
Hele gave en mooie bloemen. Goede kwaliteit 🤩!
Ik heb al jaren een abonnement
Ik heb al jaren een abonnement bij weekly flower en wordt iedere keer weer verrast. Wat een mooie verse bloemen! Ook stuur ik bloemen voor verjaardagen via weekly flower want ze bezorgen door het hele land. Super handig
Supermooi en supervers
Wat een prachtig veldboeket kreeg ik toegestuurd. Zo origineel en vers heb ik nog nooit eerder een boeket gehad.
Super mooie bloemen en geweldige…
Super mooie bloemen en geweldige service! Ik had een aantal vragen, maar deze werden super snel en volledig beantwoord.
Weekly Flower Top Service
Zeer goede Service, indien je ene bloemen abonnement wil is er maar 1 Adres voor mij. De bloemen zijn steeds ook van zeer goede kwaliteit.
Mijn grootmoeder is gestorven en ik had gevraagd het abonnement aan te passen. Dis was allemaal geen probleem, en zij werkte mee aan een oplossing.
zeer goede kwaliteit
heb mijn eerste boeket ontvangen. fantastisch. de bloemen hebben meeer dan 3 weken gestaan. zeer tevreden. ben benieuwd naar het volgende boeket!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.