See what reviewers are saying
Abonnee geworden op dagblad premium maar na twee weken automatisch uitgelogd. Kon niet meer inloggen, bleek dat ze een ander oud e-mail account van mij plotseling als inlogaccount hadden geactive... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
bagger tent
Bestelling geplaatst 27 juni, 1e betaling direkt gedaan via in3. Tot 3x mail gehad met we halen de levertijd niet en heb daarom de boel geannuleerd. Op 16/7 mail dat er storing was in het systeem dus moesten mijn bankgegevens hebben voor terug betaling, nu nog niet binnen en vervolgens géén reactie op mail(s) en telefonisch absoluut niet bereikbaar! Echt een bagger tent, nooit meer!?
Op social media zetten zij bij bepaalde…
Op social media zetten zij bij bepaalde berichten de comments uit, terwijl het juist interessant is om te zien wat de rest van Nederland hiervan vindt. Erg jammer dat jullie meedoen aan propoganda!
Heel slecht te bereiken
Heel slecht te bereiken, Ik heb 2 dagen lang geprobeerd een klacht in te dienen ik kom niet door steeds dat rotte stemmetje onze medewerker zijn niet te bereiken probeert en later nog eens?? wie betaald mijn telefoon kosten met dat contante proberen te bellen en hun wel opnemen met dit vit Loose bericht. zo klaar mee.
Hoge kosten versturen en retour
bestellen gaat goed, wel duur. Terugsturen ook weer betalen . Hier nooit weer bestellen. Korte broek gekocht. 25 euro. Ong. 6 euro verzendkosten. Broek te klein. Terugzenden kost ruim 8 euro. Geen broek en 14 euro lichter. Nu nog afwachten wanneer ik mijn geld terug heb. Dus echt waar hier niet bestellen!!!
Drammende kleuter
De krant op zich is redelijk, maar erg beperkt. Het heeft weinig landelijk nieuws en geen financiële sectie en veel nietszeggende verhaaltjes als opvulling.
Wat de review laag maakt is het feit dat het verbonden is aan Mediahuis! Deze heeft een correct werkende website, tot je bij het onderdeel opzeggen komt. Dan heeft de site ineens storing! Waarschijnlijk hebben ze erg veel klachten gekregen, want sinds kort staat erachter hoe je dan wel kunt opzeggen. Natuurlijk houdt dit in dat je je telefoonnummer moet gebruiken en, je raad het al, daarmee begint de ellende. Opzeggen wordt redelijk snel geaccepteerd, maar daarna beginnen de telefoontjes met het nummer +31202010514 en je raad het al: Media huis. Als een drammende kleuter blijft de telefoon gaan en hiermee maken ze hun reputatie helaas waar. Dus niet opnemen en blokkeren. Dat is het beste dat je kunt doen!
Pas op met de "eigen" advertenties NHD
Pas op met de ädvertenties van de "Noordhollands dagblad webshop" ..! Buiten het feit dat je met je dure abonnement bijna dagelijks drie volle pagina's gevuld zijn met die advertenties, zijn deze ook nog eens pure oplichting..! Voorbeeldje: "Aanbieding" op 22 januari; Sangean MMR-88 noodradio voor "slechts" 99 euro, kijk even op Aliexpress, dan heb je dezelfde radio voor 43 euro thuis... NHD, stop met een platform verstrekken onder jullie eigen naam om je eigen abonnees grof op te lichten..!
Opzeggen onmogelijk maken
Alles is ingericht om het opzeggen zo moeilijk mogelijk te maken. Online was het niet mogelijk om m'n abonnement op te zeggen i.v.m. met een storing. Telefonisch kon ik jullie niet bereiken. Vervolgens stuur ik een app bericht maar i.v.m.met het weekend moet ik nogmaals bevestigen wat ik al bevestigd heb. Daarna mag ik gaan uitleggen waarom ik wil opzeggen om vervolgens ondanks mn uitleg een nieuw aanbod te krijgen van jullie waar ik niet op zit te wachten....
NEE IK HEB GEEN INTERESSE. IK MAAK ER ONVOLDOENDE GEBRUIK VAN.
Erg hinderlijk om klanten zo te behandelen..
Office pakketten werken niet
DHeb 2 office pakketten gekocht en geïnstalleerd tot dan ging het goed. Na een weerk werkte het niet meer. Heb verschillende keren gebeld en gemaild. Werd van kaste naar de muur gestuurd. Maar verder niks meer gehoord.
Zit nu met 2 niet werkende office pakketten en geld armer
Werd eindelijk gemaild door klachten serviceplein deze heeft mij snel en goed geholpen.
Vanochtend de klantservice gebeld…
Vanochtend de klantservice gebeld inzake mijn abonnement.
Zeer onvriendelijke en dominante dame die haar gelijk wilde halen.
Absoluut niet klantvriendelijk en klantgericht.
Echte dominantie van Mediahuis.
Dicht pakket niet retourbaar
In plaats van maat S boxershorts bestelde ik maat M en betaalde. Annuleren van de zending kon niet. De bestelling lag al bij het magazijn. Dus S besteld. Volgende dag 2 pakjes. Ik maakte gelukkig De juiste open. Het pakje maat M bleef dicht.
Na ruim 20 minuten iemand van klantenservice aan de lijn. Terugsturen van ondergoed niet mogelijk ivm hygiëne. Maar het pakket is ongeopend. Maakt niet uit. De webshop kan retourzendingen ondergoed niet verwerken. Dus hun probleem is mijn probleem. Zit nu met een DICHT pakket met 12 boxershorts maat M.
Ik had via de krant Noordhollands…de Alecto fr300oe gekocht.
Ik had via het NoordHollands Dagblad een Walkie Talkie de Alecto FR300OE gekocht voor 89,99 euro exclusief 6,95 voor verzending en verwerking. Totaalbedrag 96,94 euro.
De Walkie Talkie zou 10 km bereik hebben maar volgens mij was de 0 een drukfout.
Ik heb deze teruggestuurd via DHL omdat het product niet voldeed aan mijn verwachting.
Ik moest 10,10 euro aan verzend- en verzekeringskosten betalen.
Probleem was ook de retourportaal omdat ik geen retourbon kon printen omdat de bestelling nog in bewerking was.
De Helpdesk verschillende keren gebeld maar kreeg een bandje dat er geen medewerkers aanwezig waren. Uiteindelijk is het dan toch gelukt.
Inmiddels iets meer als 17,05 euro armer en ik heb nu nog niks,
Netter zou zijn geweest dat bij retourzending geen verzendkosten in rekening wordt gebracht.
Moet een Abonnent nemen om content te…
Moet een Abonnent nemen om content te kunnen zien.
Waardeloos dit
Bestelling nooit geleverd
5 oktober besteld en betaald maar daarna bleef het stil, doodstil
Geen contact mogelijk
Vermijd abonnee worden
Klant worden is makkelijk, echter opzeggen niet. Op geen mogelijkheid kan je via je account opzeggen . Er wordt gezegd dat dit online mogelijk is maar dit is zeker niet zo. Continu krijg je meldingen dat je klantnummer gekoppeld moet worden, al probeer je dit te doen op verschillende manieren krijg je geen mail. De klantenservice zegt dat alles goed staat. Daarnaast staat er naast je eigen account ook nergens dat je via de klantenservice kan opzeggen. Dit duurde al met al dus erg lang en is zeker niet gebruiksvriendelijk. Doordat hun omgeving niet werkt en de informatie ontbreekt heb ik een paar dagen te laat kunnen opzeggen. Dit wordt dan niet netjes gecrediteerd. Het gaat me niet om die 7 euro, maar wel om de klantenservice en slecht werkende systemen. Overigens was de klantenservice (medewerker) zelf wel behulpzaam, echter het gaat om de protocollen die zij moeten opvolgen en bijv dus niet kunnen crediteren en zij kunnen ook niets doen aan de slechte info op de site of niet werkende account omgeving.
Abonnement opzeggen drama
Het aanmelden is in een paar seconden geregeld, maar als je er vanaf wil krijg je via de app de melding dat je na 12 dagen een bevestiging via mail krijgt. Helaas nooit gekregen. Na 3 weken gebeld en bleek de opzegging niet te zijn doorgekomen via de app. Schandalig, zit er nu weer een maand extra aanvast. Onvoorstelbaar in deze tijd dit soort praktijken. Aanmelden is in een paar seconden geregeld, maar er vanaf komen duurt bijna 2 maanden
Een zwarte pagina
Altijd een goeie krant, maar helaas vandaag 1tje dat een drukfout had. Op de puzzelpagina :( De pagina is bijna helemaal zwart.
Helaas kan ik de klantenservies moeilijk bereiken met deze vraag.
Hoge verzendkosten bij fout artikel retour sturen.
Ik heb een dekbed besteld in blauw, krijg een bruine. Nu wil ik het retour sturen en moet hiervoor zelf ruim €8 verzendkosten betalen!! Bestel hier dus nooit meer!!!!!!
We hebben geen abonnement op het NH…
We hebben geen abonnement op het NH dagblad maar krijgen deze wel sinds een aantal weken dagelijks in de bus? Ik klaag niet maar vind dit wel een beetje vreemd.
Slechte krant
De editie Zaanstreek bevat tegenwoordig vrijwel uitsluitend on-nieuws. De eerste pagina van het regionieuws vandaag: een enorme foto met bijbehorende tekst over een workshop "onderhouden van tuingereedschap". Als dat na een weekend HET nieuws is in Zaanstad (157.000 inwoners).......? De inhoud van deze krant is geen nieuws en niet passend voor een duur betaald dagblad.
Ik weet het zeker, na 48 jaar ga ik mijn abonnement op de krant beëindigen.
Wij krijgen al wekenlang geen krant op…
Wij krijgen al wekenlang geen krant op zaterdag! We zijn er wel klaar mee. Krant opgezegd!
The Trustpilot Experience