Sinds de waterontharder hebben we geen verstopte douchekop meer in de badkamer.
See what reviewers are saying
Een medewerker van het bedrijf belde ons al snel na onze aanvraag. Hij heeft ons goed opweg geholpen en inmiddels is de waterontharder bij ons geplaatst. Het product voldoet helemaal aan onze verwacht... See more
water smaakt nu echt beter sinds installatie al moest ik eerst wennen aan verschil in de keuken
onze vaatwasser en wasmachine gaan nu al maanden zonder gedoe mee sinds die waterontharder is geplaatst
Company details
Written by the company
Welkom bij WaterontharderRotterdam.com! Wij zijn dé specialist in Rotterdam voor de verkoop en het onderhoud van waterontharders. Onze missie is om iedere klant te voorzien van zacht, kalkvrij water, waardoor huishoudelijke apparaten langer meegaan en de huid en het haar zachter aanvoelen. Bij WaterontharderRotterdam.com bieden we een breed scala aan waterontharders aan die geschikt zijn voor elk type huishouden en elk budget. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te adviseren over de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Naast de verkoop van waterontharders bieden wij ook uitgebreide onderhouds- en reparatiediensten aan om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal blijft functioneren. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om elke klant een uitstekende service te bieden, van het eerste contact tot de nazorg. Ontdek vandaag nog hoe wij u kunnen helpen genieten van de voordelen van zacht water in uw huis. Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact op met ons vriendelijke team voor een persoonlijk advies!
Contact info
Weena 290, 3012 NJ, Rotterdam, Netherlands
- +31103602807
- contact@waterontharderrotterdam.com
- waterontharderrotterdam.com
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Sinds de waterontharder hebben we geen…
Sinds de waterontharder hebben we geen verstopte douchekop meer in de badkamer.
na installatie kwamen ze nog…
na installatie kwamen ze nog instellingen aanpassen voor beter resultaat
water smaakt nu echt beter sinds…
laatst in de keuken voelde ik meteen…
laatst in de keuken voelde ik meteen verschil in water dat was duidelijk
hij hielp ons kiezen voor een duurzaam…
hij hielp ons kiezen voor een duurzaam systeem dat makkelijk te onderhouden is
De Installatie Was Niet Alleen Strak Afgewerkt
de installatie was niet alleen strak afgewerkt maar hij had ook nog een bypass geplaatst voor als we ooit iets willen aanpassen in de toekomst
onze vaatwasser en wasmachine gaan nu…
nam rustig de tijd om alles over het…
nam rustig de tijd om alles over het systeem uit te leggen, erg duidelijk en vriendelijk
netjes apparaat en goed geprijsd
Zijn echt goed met water ontharders…
Zijn echt goed met water ontharders geen kalkproblemen meer sinds we eentje hebben gekocht hier top!
Voordelig bedrijf
Nette prijs en ook snel geleverd hier
Nette prijs en ook snel geleverd hier, goed bedrijf
Problemen met kalkaanslag zijn opgelost…
Problemen met kalkaanslag zijn opgelost dankzig de waterontharder die wij hier hebben gekocht.
We wilde al even een waterontharder en…
We wilde al even een waterontharder en nu toch 1 gekocht. Helemaal blij mee. Verschil is enorm.
Goede aanschaf
Goede aanschaf, schoon water is belangrijk en dit product helpt daar goed bij.
Hebben een waterontharder gekocht en is…
Hebben een waterontharder gekocht en is echt een top product, water is van veel betere kwaliteit.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.