Deed weinig moeite om het correct neer…
Deed weinig moeite om het correct neer te zetten. Een trottoir van 10 cm. Was al te veel moeite.

Reply from Washcab
Het idee voor Washcab® ontstond uit een simpele observatie: we besteden gemiddeld uren per week aan de was, maar de apparatuur staat bijna altijd op de grond. Dit betekent constant bukken, tillen en rugpijn. Daarnaast zijn losstaande machines vaak luidruchtig en nemen ze kostbare ruimte in beslag zonder iets terug te geven aan het interieur. Met Washcab bieden we een totaaloplossing. Geen wankele verhogingen of rommelige planken, maar een hoogwaardig modulair systeem dat meegroeit met jouw wensen en de waservaring naar een hoger niveau tillen.
Ketelmakerij 5, 7553 ZP , Hengelo, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Washcab
Op datum geleverd zoals afgesproken.
Bij montage was er een handgreep waarvan de schroefdraad stuk was.
Dit gemeld aan Washcab, en 2 dagen later had ik het vervangend onderdeel in de brievenbus.
Heel stevige en mooie kast die ik zeker kan aanraden.
Zeker ook een dikke pluim aan de Dame van het contactcentrum die heel hulpvaardig en vriendelijk was.

Reply from Washcab
De waskast is prachtig! Het is geen Ikea kast die je in elkaar zet, maar een ervaren klusser kan dit grootendeels alleen maken. Trillingen zijn ook veel minder hoorbaar door het huis nu. Nooit meer bukken en altijd een prachtig opgeruimde waskamer, een droom die uitkwam. Dit was trouwens de eerste betaalbare kast die ik tegenkwam, de rest is allemaal minimaal 2x zo duur!

Goede materialen
Vlotte bezorging
Duidelijke instructie tekening
Al met al zeer tevreden
👍👍👍👍👍

Reply from Washcab
Pro.:Gute Lieferung Schrank kam auf Palette in 4 Kartons. Spedition hat telefonisch Liefertermin abgestimmt und sich 30min vor Lieferung noch einmal gemeldet.
Con.: Topfbänder der Türen sind nicht hohen verstellbar und obwohl Schrank grade ausgerichtet ist passt die Tür nicht, da sie auf dem Schrankboden schleift.
Material der untersten Platte nicht stabil genug. Beim Handfesten anziehen der Konterschraube der Füße ohne groß kraft zu nutzen drückt sich die Unterlegscheibe in die Sparnplatte. Habe mich darauf hin entschieden den Schrank mit Glasklözern auszurichten. Bei einem Schrank für 381€ erwarte ich bessere Qualität.

Reply from Washcab
Zeer duidelijke afspraken , en een correctie levering, alleen de tekening soms onduidelijk helaas

Reply from Washcab
Bestelling was snel binnen een compleet.
Kasten zijn in elkaar gezet volgens de bijgeleverde beschrijving. Ben een tevreden klant.

Reply from Washcab
Erg mooie stevige wasmachinekast. Ook fijn dat het zo snel op afspaak geleverd werd.

Reply from Washcab
Learn more about other kinds of reviews.