Wase Uitvaartplanner Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

TOEN ONS LEVEN PLOTS STILSTOND OP 2 JUNI 2026, WANT ONZE GELIEFDE ZOON WAS UIT HET LEVEN GESTAPT. HIJ WAS AMPER 26 JAAR. EN HOE ZWAAR OOK, WE HEBBEN GEEN MOMENT GETWIJFELD OM DE WASE UITVAARTPLA... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een luisterend oor naar hoe Caroline was met op die manier een perfecte uitvaart. Goede overgangsteksten om het verhaal als een geheel te brengen Een mooi kader en een perfecte serene en integere cer... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn heel tevreden van Wase Uitvaartplanner. Wolfgang heeft ons zeer goed ingelicht over alle documenten of aangifte die wij moesten doen . Ze hebben ons ook heel vrij gelaten met de dienst zo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alles was tot in de puntjes geregeld. Attie, door je warme uitstraling voelden wij ons onmiddellijk gerustgesteld. Wij waren van de voorbereiding, de dienst zelf en de afhandeling 100 % tevreden.... See more

Company details

1. Funeral Home

Written by the company

Wase Uitvaartplanner schrijft al 50 jaar mooie verhalen in uitvaartzorg. We willen er zijn voor ieder mens, voor elk budget en elke levensbeschouwing. Met ons familiaal team staan we je bij op het moeilijkste moment in een mensenleven, het loslaten van je dierbare. We nemen de tijd, zorgen voor rust en gaan altijd voor kwaliteit. We beschikken over een prachtig en hedendaags uitvaartcentrum en twee rouwcentra, gelegen in het hartje Waasland. We verzorgen jou uitvaart in je vertrouwde parochiekerk, het crematorium, Uitvaartcentrum De Singel of elders, zoals 'jij' het wil.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

47 reviews in the last 12 months

Write a review

Perfecte begeleiding

Zorgzame begeleiding gedurende deze moeilijke periode ,wat zeer belangrijk was.Een luisterend oor ,een helpende hand en zachte troostende woorden dank jullie wel .

7 January 2026

Leon Ivens

“Zeer vlotte samenwerking. Wij als familie werden zowel vóór als na de dienst heel goed begeleid. Tijdens de ceremonie zorgde Attie voor een prachtige lezing en een mooie fotomontage. Hartelijk dank daarvoor.”

31 January 2026

Top bedrijf

Vanaf het eerste contact voelde wij ons heel welkom.Ze helpen u met alles,want zo een begrafenis regelen is niet simpel,maar samen met het team van wase uitvaartplanner hebben wij er een mooi afscheid van gemaakt.bedankt .

13 February 2026
Rated 4 out of 5 stars

Cathoo

Was meer dan ok. Moeilijk om te kaderen maar elke keer weer waren ze er weer mee met mooie mogelijkheden.

2 December 2025

Ervaring

Beste familie Andrée Robbers Dutré
Andrée heeft ons met zeer veel empathie en toewijding omringd in zeer intense weken van groot verdriet na het overlijden van mijn geliefde partner Marc.
Vanaf de eerste ontmoeting bij ons thuis en vervolgens bij jullie in het Rouwcentrum waar steeds een ingetogen en serene rust aanwezig was.
Er werd met liefde geluisterd naar onze wensen om zo samen een waardig eerbetoon aan Marc tot stand te brengen.
Ook een woord van dank aan Dhr Luc Van Meerssche voor zijn inbreng om samen met onze wensen tot een nog mooier geheel te komen.
Ook de Rouwmaaltijd die we bij jullie genoten was tot in detail verzorgd met een hartverwarmende bediening.
Jullie hebben ons op een bewonderenswaardige manier bijgestaan, nogmaals dank aan ieder van jullie.

15 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Perfecte begeleiding om afscheid te kunnen nemen van je dierbare.

Persoonlijke begeleiding, ondersteuning. Alles tot in de puntjes geregeld. Geen enkele vraag was teveel. Wat wil je meer in zo'n moeilijke dagen. Doen méér dan alleen maar hun job. Attie als persoonlijke consulente is zoals een vriendin die steeds klaarstaat om hulp en advies te geven.

1 December 2025

Reply from Wase Uitvaartplanner

Dag Erna, bedankt voor het prachtige compliment. Dat zijn echt hartverwarmende woorden en je beschrijft exact de reden waarom ik doe wat ik doe, en dat met veel liefde en genegenheid iedere dag opnieuw. Het ga jullie goed … Warme groet, Attie

Rated 5 out of 5 stars

De aanpak van de voorbereiding van mijn…

De aanpak van de voorbereiding van mijn vader zijn dienst. Alsook de warmte van het gesprek en de aanpassingen werden direct en correct uitgevoerd. Bedankt.
Moest het rouwproces ook zo soepel verlopen als bij hun …..

26 November 2025

Reply from Wase Uitvaartplanner

Dank je, Linda. Correct wat je zegt over het rouwproces ... Wat je wel mag meenemen is dat je je vader met veel zorg hebt begeleid. Dat doet ertoe, meer dan je misschien zelf voelt op dit moment. Nog veel moed en kracht de komende periode gewenst. Warme groet, Wolfgang Du Tré

beoordeling wase uitvaartplanner

Mevrouw Claerman is empatisch en professioneel .
Zij nam uitgebreid de tijd om te luisteren naar onze wens voor een sober en ingetogen afscheid van onze mama.
Wij konden haar ook erg makkelijk bereiken voor alle afspraken.
Zowel de dienst als achteraf de maaltijd in het uitvaartcentrum waren perfect en verzorgd georganiseerd.
Dank u wel!

26 November 2025

Reply from Wase Uitvaartplanner

Beste familie, bedankt voor de warme woorden. Het was een genoegen om jullie te mogen bijstaan op een intiem, warm en heel persoonlijk afscheidsmoment. Het zal ook mij bijblijven. Het beste gewenst aan jullie allen. Warme groet, Attie

Professionele en flexibele begeleiding

Andrée heeft ons bij elke stap warm en professioneel begeleid. Ze zocht mee naar oplossingen om de wensen van onze papa in te willigen zodat we op een mooie en persoonlijke manier afscheid konden nemen. Ze gaf me een houvast en steun in deze moeilijke dagen.

24 October 2025
Unprompted review

Reply from Wase Uitvaartplanner

Dankjewel Ilse en Frieda voor de lieve woorden. Alles is graag gedaan. Veel sterkte samen.

Rated 5 out of 5 stars

je kan maar één keer afscheid nemen

bereikbaarheid ,beschikbaarheid, meedenkend ,flexibel ,accuraat ,correct ,stijlvol ,prijs/kwaliteit ,
al deze zaken waren TOP, bedankt , chris

6 November 2025

Reply from Wase Uitvaartplanner

Dag Chris, veel dank voor je mooie woorden en dank dat we mochten bijdragen aan het afscheid van je echtgenote. Warme groet, Wolfgang Du Tré

Professionele aanpak

Professionele aanpak. Heel snelle service. Luisteren naar je wensen. Super mooie aanpak ivm de betrokkenheid van de kleinkinderen. Er is voor een heel mooi en sereen afscheid gezorgd.

6 November 2025

Reply from Wase Uitvaartplanner

Dank je wel Viviane voor je mooie woorden!

The Trustpilot Experience

Take a closer look