Company replied
Veldig fornøyd med kjøpene hos denne butikken. Produktene er av veldig god kvalitet med det man raskt ser er godt håndarbeid. Om man vil ha noe som varer og varer, er dette en fin plass å kjøpe på �... See more
Company replied
Rask levering og veldig fine produkter! Velger kun Vuggebaby til klær og produkter som skal personaliseres <3 Liker også at de har f eks Name it, så treåringen kan ha navnet sitt på Peppa genser :)
Company replied
Vuggebaby.no er liten norsk nettbutikk med det lille ekstra. Den drives av Emilia. Vuggebaby tilbyr barneklær og tilbehør med navn og funksjonelle barneprodukter som foreldre elsker! Vi spesialiserer oss på søvn, bærekraft og kvalitet. Alt levert fra vårt lager i Lærdal. Velkommen til en trygg handel. Oppdag vårt håndplukket sortiment som hjelper små barn å sove godt, leke trygt og vokse opp i et miljø med trygge barneprodukter. Vuggebaby for baby og barn.
Øvre Ljøsnevegen 34, 6887, Lærdal, Norway
Rask levering og super kvalitet :)
Kommer nok til å bestille mer herifra ♥️
Nydelige smekker som kom etter kort tid. Kommer garantert til å bestille igjen

Reply from VuggeBaby
Mektig imponert av kvaliteten på alle klær! Vi kjøpte påskesett, smikker, bodyer, strikkebodyer etc. alt var 10/10 og servicen og effektiviteten på ordren var enestående. Dette er vår nye favoritt butikk på barneklær nå fremfor Capone Kids ❤️❤️❤️

Reply from VuggeBaby
D æ har kjøpt dær fra e gode produkter og babyen min lika alt🥰

Reply from VuggeBaby
Har kjøpt mammagenser og to dynetrekk til junior. Elsker spesielt dynetrekket i musselinstoff. Luftig og godt om sommeren og lunt om vinteren.

Reply from VuggeBaby
Nydelig kvalitet, fine farger og pent brodert! Veldig fornøyd, anbefales!

Reply from VuggeBaby
Produkter i god kvalitet 😄 Ble raskt levert etter bestilling!

Reply from VuggeBaby
Fikk akkuratt det jeg bestilte og gikk ganske raskt. Kommer nok til å bestille mer etterhvert

Reply from VuggeBaby
Oversiktlig nettbutikk, fine produkter av god kvalitet, kjapp levering

Reply from VuggeBaby
Bestilte flere smekker med tekst. Flotte produkter med delikate farger. Kjempefornøyd med varene. Pent brodert.
Kommer helt sikkert til å bestille mer fra VuggeBaby.

Reply from VuggeBaby
Bestilte klær med broderi; nydelig resultat og rask levering! Ellers har jeg bestilt noen tepper og sengetøy, og også dette har vært mykt og av god kvalitet.

Reply from VuggeBaby
Det var enkelt og bestille det man ønsket seg på nettsiden. Rask levering og veldig fornøyd med produktet.

Reply from VuggeBaby
Kjøpte en body og ett babyteppe og fikk navnet brodert på, kjempefint resultat og bra kvalitet på varene. Anbefales på det varmeste, også relativt kort leveringstid, fra bestilling til ferdig produkt på døren tok det kun 6 dager🌸

Reply from VuggeBaby
Nydelig håndarbeid. En oversiktlig nettside med gode produkter og rask levering.

Reply from VuggeBaby
Herlige produkter til baby og barn. Sengetøyet er så mykt, deilig og søtt - barna elsker det 🩵💖 Bibs koseklut med navn ble fort en favoritt 🩵👶🏼

Veldig fornøyd med produktene. God kvalitet 😊
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.