Vorolo

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Zeer onbetrouwbaar. Ze leveren niet wat je bestelt heb. Een rode carrousel via hun bestelt een met licht en geluid en ze adverteren met een redelijke carrousel. En wat krijg ik geleverd een kleine car... See more

Rated 1 out of 5 stars

schoenen gekocht bij een nederlandse site. na lang gewacht komt het artikel(uit china). blijkt niet wat verwacht. na comtact moeten wij dit artikel terugsturen naar china....met een bedrag dat lager i... See more

Rated 1 out of 5 stars

Wat een gemene oplichting van Varolo of Vorolo zoals ze zich ook noemen Ik had een carousel.gekocht via een advertentie die ze laten zien op face voorzag er zo mooi uit voor 29.95 Als het aankwam heel... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb de schoenen op 18 September besteld en betaald. 2 dagen later kreeg ik een bericht dat ik mijn huisnmr niet ingevuld heb, dus heb ik beantwoord mt mijn huisnummer vermeld. Tot de dag van... See more

Pure oplichterij

Pure oplichterij. Deze webshop haalt haar rotzooi uit China. Duurt maanden voor ze het levert. Wil je het terug sturen, krijg je een adres in...... China. En je mag zelf de verzendkosten betalen... wat een oplichterij. Niets kopen bij deze webshop.

Oplichterij

Op 1/12/20 een bestelling geplaatst,krijg steeds te horen dat ivm de lockdown t nog steeds in Amsterdam is.
Geld terugstorten doen ze ook niet.
Lees net dat dit bedrijf bij de politie ook al bekend is.
Wat een oplichters,bah,zal mijn geld wel kwijt zijn.

Helaas ook erin getrapt.

Helaas ook erin getrapt.. dacht echt dat het een
Nederlands bedrijf is. Bij Alie expres gaat het sneller en is veel goedkoper. Lesje geleerd! Nu maar afwachten of mijn bestelling ooit komt!

Na ruim 1 maand nog geen levering

Op 30 november 2 vilten kerstboompjes besteld. 2x gemaild dat vlgs track en trace deze in Amsterdam worden vastgehouden. Krijg netjes antwoord dat het druk is in sorteercentra. Is nu 31 december en nog steeds niets.
Mijn advies: nooit iets bij hun bestellen. Ik heb nog niet 1 review gelezen dat goed is.
Hoop dat ik niet opgelicht ben.

31 December 2020
Rated 1 out of 5 stars

Wat een ellendige firma die Vorolo

Wat een ellendige firma die Vorolo. Niks Nederlands aan. In september besteld nog steeds niets ontvangen. Mail gestuurd kreeg een standaard antwoord dat het van ver moet komen ( inderdaad Shanghai) het in Amsterdam vastgehouden wordt en dat ze daar geen invloed op hebben. Lulkoek! Tuurlijk kunnen jullie daarachteraan gaan. Heb jaren in de logistiek gewerkt en weet hoe het eraan toe gaat. Nee...beter niet met Vorolo in zee gaan, tenzij je van je geld af wilt....een ramp is het !!

30 December 2020

Man man man

Man man man, wat heb ik een waardeloze ervaring zeg en ik koop hier nooit meer wat.
Ze hebben nog geen paar handschoenen gewoon op voorraad. Ze bestellen het gewoon bij Aliexpress(kan ik zelf ook), dus de kwaliteit valt mij ook erg tegen en een maand wachten op het product vindt ik ook waardeloos. Ze hebben mij wel 12 mailtjes in de tussentijd gestuurd of ik niet ook andere producten zou willen kopen. Normaal schrijf ik geen reviews, maar een gewaarschuwd mens telt voor twee in dit geval.

Groet,

Dennis

29 December 2020

grote oplichters

grote oplichters, als je besteld betaal je voor rommel, en je kan zo een ½ jaar moeten wachten, contact slecht deze mensen zouden een x op gezocht dienen te worden echt..

19 December 2020

Kansloze toko

Kansloze toko. Trackers doen het niet en ze zijn niet bereikbaar. Als je duidelijkheid wilt, bestel hier niet. Hou je van een spannend gokje, dan is dit de plek voor jou.

18 December 2020
Rated 1 out of 5 stars

Echt weken geleden kerstboompjes…

Echt weken geleden kerstboompjes besteld van vilt .
Nog steeds niet ontvangen!

Volgens mij moeten ze nog gemaakt worden in china .
Of ze worden geleverd per voet🙄

Iedergeval niet voor herhaling vatbaar om daar nog te bestellen!

17 December 2020

Inkopen voor Kerst

Spijtig genoeg kan je pas een review schrijven als je een ster aanklikt, het is nog niet eens 1 ster waard. Wacht al verschillende weken op een kerstboompje, straks is kerst voorbij en heb ik nog niets gekregen.

16 December 2020

OPLICHTERS!!

OPLICHTERS!!! Product besteld (baby slaapzak), wat blijkt van zeer slechte kwaliteit te zijn, lijkt in de verste verte niet op de foto's. Terug sturen enkel mogelijk naar China, wat meer kost dan de aanschafprijs. Doen zich voor als Nederlands bedrijf, maar zijn enkel een doorgeefluik. Nooit bestellen!!!

14 December 2020
Rated 1 out of 5 stars

Wacht al lang op een levering voor projector kerstmis

Wacht al lang op een levering voor projector voor Kerstmis. Zoals het eruit ziet zal het niet lukken deze te ontvangen voor Kerstmis. Zit nog in China werd het daar terug gestuurd naar leverancier. Probeer contact te krijgen met Vorolo, te vergeefs reageren niet meer. Gevraagd mijn bestelling te annuleren en betaling terug te storten. Geen reactie. Schandalig.
Beste ik heb nog altijd niets ontvangen straks is Kerstmis gepasseerd. Op de track staat dat de levering nog steeds in China zit en terug is gestuurd naar de afzender.Zou voorstellen dat je mij geld terug stort dit is al te belachelijk.
Niets bestellen daar.

11 December 2020
Rated 1 out of 5 stars

Chinese brol... komt niet uit NL

Chinese brol... doen alsof het vanuit NL komt, maar komt rechtstreeks uit China... never! nooit meer! geen ster waardig! terugsturen... laat me niet lachen, dan betaal je meer dan 35euro, en dan weet je nog niet eens of je ooit je geld terugziet. Zal mij niet meer overkomen. Ik ben erin getrapt dat het vanuit Nederland zou geleverd worden, en terugsturen een makkie zou zijn indien niet ok :-(

10 December 2020
Rated 1 out of 5 stars

Handtas besteld en 2 maanden moeten…

Handtas besteld en 2 maanden moeten wachten voor hij geleverd werd
Rits kapot en hij lijkt in niets op de handtas die ik bestelde
Toen ik contact opnam om de handtas terug te sturen kreeg ik een retourbiljet en bleek dat ik het ding terug moet sturen naar China
Het terug sturen is duurder dan de aankoop van de tas
Dit is pure oplichterij!

10 December 2020

Oplichters

Oplichters , houtsplijtboor gekocht voor haardhout. Kwam nog geen cm. diep in het hout. Chinese (door-)verkoophandel van rotzooi.

23 November 2020

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look