Kørte fra Sjælland til Jylland : Poul havde annonceret en tilsyneladende rigtig fin gammel Peugeot ekstremt billigt . Efter en venlig og hurtig snak tog vi chancen og kørte derovre .... See more
See what reviewers are saying
Har lige fået lavet olieservice på min aut.gearkasse på volvo xc60 hos Poul Rasmussen og sønner i lystrup. Det var en rigtig god oplevelse virkelig flinke folk og styr på tingene.. Kan stærk anbef... See more
Rasmussen & Sønner ApS // Lægårdsvej 1, 8520 Lystrup Købte Volvo S 80 årg. 2007 fik 1/2 års 100% garanti. Der var lidt problemer med EGR ventil og Automatgearkasse, Ingen problemer det... See more
Kørte fra Sjælland til Jylland :
Kørte fra Sjælland til Jylland :
Efter en venlig og hurtig snak tog vi chancen og kørte derovre .
Som bilen var beskrevet i annoncen samt de detaljer der blev forklaret pr opkald kom vi over til en venlig betjening , prøve tur , og en bil der overgik alt forventning .
Det er godt købmandskab , reel handel .
Intet skjult.
Jeg har selv været brugtvognsforhandle i 8 år , her kan du helt trygt og roligt handle din næste bil .
Der vil altid være nogle utilfredse kunder , fordi at alle biler kan gå i stykker , det er jo ikke en Lego klods .👌😃.
De varmeste anbefalinger.
Ovenikøbet en lille rabat og nr plader til kun 1200 .
(Det finder du dælme ikke her på Sjælland)
Har lige fået lavet olieservice på min…
Det var en rigtig god oplevelse virkelig flinke folk og styr på tingene..
Kan stærk anbefalde dem.
Vh Henning Jørgensen.
Altid top service
Altid top service, hos Rasmussen og sønner, jeg var på vej til København i dag, og havde en motorlampe der begyndte at lyst, Jeg gav værkstedet et kald og de fik presset mig ind i programmet, og fik udbedret fejlen og jeg var videre i løbet af en time, hos Rasmussen og sønner leverer de altid god service med et smil.
Fantastisk service
Fantastisk service. Havde et akut problem med min bil, og kørte forbi værkstedet for at spørge, om de kunne se på det. Værkstedet så på det med det samme og fandt hurtigt problemet. Bilen blev repareret og afleveret tilbage til mig samme dag👍👍😀
MEGET MÆRKELIGT FIRMA 👎🏻❗️
MEGET MÆRKELIGT FIRMA 👎🏻❗️
Jeg giver en enkelt stjerne, fordi mindre ikke kan gives.
I november 2021 skrev jeg og spurgte til standen på en veteranbil, jeg gerne ville købe. Der kom hurtigt svar, og jeg spurgte, om man evt. ville tage en anden bil i bytte.
Der kom intet svar hertil.
Trak den en måned og skrev igen, hvor jeg fik at vide, at jeg skulle sende billeder af bilen. Det gjorde jeg, og herefter kom der intet svar.
Ringede et par gange, hvor der blev lovet, at der ville blive ringet retur.
Det skete ikke.
Trak den til februar 2022 hvor jeg fik at vide, at der var skrevet under på en købsaftale, men at køber ikke havde alle pengene.
Bilen var efterfølgende til salg i halvanden måned, og har netop i dag fået bekræftet, at den er solgt.
Det bliver ikke den vej jeg kigger, næste gang, jeg skal handle bil.
Men hvis i har for meget fritid, som i gider spilde på at ringe og skrive til denne forhandler, så er det det rette sted.
Ellers hold jer væk !
Rigtig god og kompetent service i…
Rigtig god og kompetent service i forbindelse med køb af brugt bil. Efterfølgende brug for tjek/ reparation pga små defekter i bilen var helt uproblematisk.
Super godt sted at handle bil og super værkstedsbetjening.
Super fin og professionel service som…
Super fin og professionel service som altid 😊👍
Er rigtig meget tilfreds med…
Er rigtig meget tilfreds med værkstedet, har brugt det gennem mange år. Først med min Volvo 240 St. og for 4 år siden, efter køb af min Volvo V70 hos Poul. Altid en go` snak med Poul om det der skal laves, og alt bliver lavet perfekt.
Er kommet hos Rasmussen gennem flere…
Er kommet hos Rasmussen gennem flere år, først med en Volvo og nu med en Skoda. Det er altid nemt at få en tid og de tilpasser sig gerne.
Jeg er altid blevet behandlet godt og fair.
God service.
God service.
Bruger værkstedet til service og rep af alle vores biler.
Altid god service. Kort ventetid på reparationer. Kun gode anbefalinger herfra.
Har købt en V60 ved Volvo i Lystrup der…
Har købt en V60 ved Volvo i Lystrup der var lidt problemer med den da den brugte olie og de forsøgte mange forskellige ting men det hjalp ikke men de gav ikke op og til sidst fik vi det løst så vil sige at de altid holder ord og nu køre bilen bare godt tak for godt arbejde Poul og teamet hilsen lars
Volvo v70 2.5T Uoriginale reservedele
Volvo v70 2.5T Uoriginale undervogn reservedele selv sidespejlglasset uoriginalt! - 4 hjuls udmåling under al kritik!! 2 forsøg hjalp ikke og jeg måtte ty til anden aktør (da bilen direkte var svær at styre på motorvej forhjulene stod som vindøjede Marty Feldmans øjne og baghjulene parvis til venstre!) hvor den var spot on første gang!. 2 gange blev målerapporten udleveret af ejeren fejlbehæftet dvs. hvor ikke alle flueben er var grønne(vigtigt) een gang endda på mørkerødt papir som er svær at aflæse. Konfronteret med dette var Vejen brolagt med dårlige undskyldninger...jeg fik "sangen" om mulige dårlige toplejer som ejeren personligt ville tjekke igen!! efter det var tjekket ved montering.. snak og snak og snak..det kunne også være min fælg der var skæv!. jeg kunne ha kørt i denne bil med den sporing hvis ikke selv havde opdaget problemet!!, ejeren sagde intet omkring "fluebenene" i målerapporten ..ejeren bliver ved med at sende tilbud trods jeg klart har meddelt ikke som i aldrig at være kunde hos dette "volvo" værksted igen. Dårligt gearskifte på olie fra dette værksted.. Skiftede efterfølgende til Volvo anbefalet automat gear olie og ny overløbs bundprop hvorefter bilen igen skiftede blødt!... Bilen prøvekørt af grinende mekaniker som skælmsk sagde at "Den gik godt".. ALDRIG dette "Volvo" værksted igen.. utrolig mange gang lånebil elendigt håndværk og kørende frem og tilbage og snak.. ejeren grinende af type. Ejeren vil ikke svare på hvorvidt han selv er uddannet mekaniker.
Suoer service
Har gennem tiden købt 4 biler ved Rasmussen og sønner i Lystrup og de er alle blevet serviceret på deres værksted og der har aldrig været noget at sætte en finger på. Der er altid en go stemning og godt humør og ikke mindst go service og stor hjælpsomhed hvis der er opstået et akut problem med ens egen bil.Kan kun anbefale firmaet ,det er en seriøs forretning.
Jeg har kun god erfaring med volvo poul…
Jeg har kun god erfaring med volvo poul lystrup og de gode mekaniker som arb der altid meget positive og klar til at rep min bil og har altid virket
Saa vi har kun godt at sige flemming
God oplevelse med bilkøb
Vi har netop købt bil hos Rasmussen og sønner i Lystrup og havde en super god oplevelse med forløbet. Poul er meget tillidsvækkende og bilen var langt under de generelle salgspriser, samt med 6 måneders 100% garanti, så vi har været 100% tilfredse og vil bestemt komme igen.
Fredag d.10.07.2020 Jeg havde fundet en…
Fredag d.10.07.2020 Jeg havde fundet en bil hos Poul Rasmussen i Lystrup, og jeg henvendte mig til ham fredag d.10.07.2020 angående en Passat som han havde sat til salg. Han havde lukket og åbnede først søndag d.12.07.2020 hvor jeg havde reservation på at kunne prøve bilen med henblik på køb når han åbnede kl. 11:30. Vi skrev sammen lørdag d.11.07.2020 hvor han nævnte, at bilen vil blive nysynet og serviceret inden købet. Jeg havde forinden læst om Poul på Trustpilot, og det fik mig naturligvis til at blive en smule bekymret. d.12.07.2020 kører jeg mod Aarhus, da jeg får en mail fra Poul kl. 10:42, at bilen er solgt, trods vi havde en klokkeklar aftale om, at jeg ankom til butikkens åbningstid for at besigtige bilen med henblik på køb. Jeg ringer dernæst Poul op, hvor han blot siger, sådan er gamet, og det kan han ikke gøre for og dernæst ligger han på. Jeg ringer op igen, og fortæller ham, at det slet ikke er i orden at opføre sig på så arrogant en måde, og jeg naturligvis vil gøre opmærksom på det, overfor andre, som har tænkt sig at handle med ham. Rent ud sagt, så find din bil et andet sted. Du kan ikke forvente, at I har en aftale, trods bekræftelse på mail. Jeg er tom for ord, at man kan drive en bilforretning på sådan en usympatisk måde.
Dårlig service
Forhandler sætter en Volvo V90 til salg og vi ringer søndag og forhør på bil, hvorefter vi aftaler at komme samme dag og prøve den.
Vi får god service da vi kommer og prøvekøre bilen. Efter prøvekørslen forslår Poul at vi køre hjem og “tænker over det”, så vi er helt sikre i vores sag.
Vi ringer igen tirsdag og aftaler at komme og se den igen - så vi kører fra Herning mod Aarhus. Da vi ankommer, har han solgt bilen.
Ingen opringning eller noget har han givet og ikke engang en beklagelse over vi har spildt tid på turen.
Værre kundeservice skal man se længe efter.
Dårligt arbejde og dårlig kvalitet reservedele
Jeg afleverede min V70 T6 fra 2011 ( 180.000km) til reparation i januar 2018. Bilen skulle have nye støddæmpere foran samt nye bagbrosbøsninger.
Da jeg hentede bilen, trak den meget til højre.
Efter nogle dage fik værkstedet bilen igen for igen at udmåle. Den blev styretøjsudmålt for 2. gang og prøvekørt af værkføreren og meldt klar. Herefter trak den stadigvæk til højre og opførte sig underligt i styretøjet.
3. gang oplyste værkstedet, at det ene nymonterede topleje var defekt. Det blev skiftet, bilen udmålt og jeg fik at vide, at nu var bilen i orden. Jeg fik bilen igen og den trak stadigvæk til højre og overstyrede meget.
Poul Rasmussen forklarede, at det kunne skyldes, at forhjulene skulle byttes rundt. Det gjorde jeg så og det hjalp ikke.
Jeg fik bilen styretøjsudmålt 4. og 5. gang derefter og det hjalp ikke.
Bilen trak dernæst til højre i tre måneder og den føltes forkert i styretøjet. En morgen lød der høje brag fra fortøjet og jeg kørte derefter til et andet værksted. Her fandt man ud af, at toplejerne var blevet knust, da de var vendt forkert, samt at bagbrosbøsningerne var monteret skævt.
Idet jeg ikke orkede flere ture til Lystrup, valgte jeg at få alle delene udskiftet til nye (originale) dele. Bilen blev udmålt for 6. gang.
Herefter har bilen kørt perfekt.
Jeg har betalt 2x 11.000kr for ovennævnte arbejde og har to gange kontaktet Poul Rasmussen for at få refunderet pengene, men han svarer ikke.
Konklusion:
Rasmussen & Sønner har et kæmpestort problem med kvaliteten af deres arbejde og deres uoriginale reservedele. Deres faglighed er så ringe, at de kun burde reparere landbrugsmaskiner.
Hold et vågent øje med detaljerne
Hold et vågent øje med detaljerne - der skæres hjørner her og der,. Og irriterende steder, hvor man fint med en god snak under salget ville have givet det ekstra for at få sin nye brugte bil helt i orden. Accept af 4 ok dæk på sommerfælge, og ender med 4 forskellige, der varierer fra 1 nyt til et med 7 år på bagen. Service ved køb, men ingen snak om at der er 6.000 km til tandremsskift, dårlig klargøring så bilen så den ikke står skarp ved afhentning osv. Poul er fint til at hjælpe nogle ting i mål, men det er bare mængden af hjørner skåret og til sidst utryghed ved det hele, der nu giver denne dårlige anmeldelse.