Vivaldi Odense Reviews

TrustScore 3 out of 5

2.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi besøgte ViValdi i Odense for brunch og havde desværre en meget skuffende oplevelse. I stedet for en varieret og indbydende buffet, blev alt serveret samlet på én tallerken – hvilket i sig sel... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi afholdte vores årlige julefrokost i deres vinkælder, hvor vi sad for os selv og blev opvartet i hoved og r.., en ren fornøjelse med god service, god mad og lækker drikkelse, så kan varmt anbefale... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har i dag besøget Vivaldi Odense - Har i jeres penge kært, så drop dette sted ! Tarvelig oplevelse. Burgeren kunne lige så godt ha været købt i mcd drive - nå nej, så havde den været varm, og langt... See more

Rated 3 out of 5 stars

Vi spiste burger fredag den 22. Marts 2024 - der var mange pommes frites dog Uden salt eller andet form for krydderi - burger kedelig og smagsløs - Vi bestiller via QR kode på bordet - nemt - dog... See more

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

17 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Nemt og hurtigt

Vi bestiller via QR kode på bordet - nemt - dog skal være opmærksom på den automatisk ønsker drikkepenge - og man selv skal klikke det fra - hvis man ikke vil give det -
Drikkepenge er noget man i vores verden giver efter endt spisning - god behandling og super service -
De var søde og rare personalet og havde travlt - men ydede som sådan ikke nogen form for ekstra service - de kom med drikkelse og mad som er forventeligt

21 March 2024

Top klasse vinsmagning

Vi har været på vivaldi i Odense
Hvor vi fik en vinsmagning som var i topklasse 👍
Vi aftale alt Yesil bestyrelsen hvad vi gerne ville opleve og må sige det gjore han til topkarakter
Vi alle 14 var mega imponeret over oplevelsen
Derefter fik vi en mega god mad oplevelse forskellige slags kød alt stegt til top karakter
Vi alle vil gerne takke personalet for en dejlig aften
Mvh
Kalle og Co

23 February 2024

2 x Vivaldi med 5 *

Både den 29.01. og den 28.02.24 har vi spist lækker mad og fået god betjening på Cafe Vivaldi i Odense. Og så til en meget fair pris. Vi kommer gerne igen på Vivaldi, men det bliver i Esbjerg, hvor vi bor.

28 February 2024

Super god betjening

Super god betjening, god mad , vi fik anvist en plads hurtigt og fik vores mad og drikkevarer hurtigt selvom vi faktisk var dukket op en halv time for tidligt.

René

10 February 2024
Rated 1 out of 5 stars

Idag har vi som gæst fået en dårlig…

Idag har vi som gæst fået en dårlig oplevelse hvor vi var 7 personer der blev afvist af café Vivaldi Odense. Hvor vi som gæst fra Sjælland kommet til Odense, at vi tænker café Vivaldi vil være den bedste café som vi ikke har set eller oplevet dårlig oplevelse København område. At vi som gæst til venner i Odense oplevere afvisning på grund af personale mangel. Mens vi med blåte øje kan se de ikke har travlt eller mangel på personale der de tog imod andre kunder der kom ind efter os…

Nu ved jeg ikke om grundet etnisk baggrund eller andre årsag..

Mvh FT

2 December 2023

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Et alt for stort sted der ikke kan leve op til at betjene så mange kunder af gangen. Fordi der var nemlig selvbetjening på, vi skulle selv komme ind og bestille samt betale også skulle vi også selv hente vores drikkevarer med ud, det eneste de serverede var maden.

En omgang slatne nachos hvor ost bare var i midten også smagte deres kylling af sur fiskekutter! Aldrig mere igen

17 August 2023
Rated 2 out of 5 stars

Brug ikke app til betaling

Stor portion. Men brug ikke Horago app. Jeg betalte 2 gange via mobilepay i søndags (6 dage siden) det var selvfølgelig en fejl men appen bad om betaling. Siden har jeg forsøgt at få pengene tilbage. Og har brugt tid på at snakke med både Vivaldi og Horago men endnu er pengene dukket op. Det er ikke mange penge men rent principielt skal de da bare returnere pengene asap.
Maden var mad. Billigt og hurtigt men ikke det værd når man ikke får penge retur. Der kan vores kasseapparat ikke klare. Det må du klare med Horago. De har en QR kode på deres borde.
Hvem er ansvarlig for at returnere pengene?

27 August 2023

Dybt uprofessionelt

Kunne jeg give færre stjerner, så gjorde jeg det. Grundet jeg blev færdiguddannet jurist, valgte jeg, at jeg på min dimensionsdag ville ud at spise med min familie. En dag jeg havde gjort mig umage for skulle blive speciel og mindeværdig - der blev den, bare ikke på den positive måde. Jeg havde reserveret bord en 1,5 måned før jeg skulle bruge reservationen. Jeg tager fysisk derind og bliver ekspederet af en mand der taler gebrokkent dansk. Vi aftaler at en bestemt flaske sødt som velkomstdrinks og at jeg kunne få et bord ovenpå, da vi bliver 15 mennesker. Jeg ringer derind på dagen for at sikre mig der var styr på alt. Jeg fortæller jeg skal bruge velkomstdrinksene ved ankomst og hun siger blot, at vi finder ud af når vi kommer derind. Da vi ankommer står der hverken velkomstdrinks klar og vores reserveret bord er nedenunder og ikke ovenpå som aftalt. Jeg snakker med en skaldet mand om situationen, muligvis ejeren, og hold kæft en oplevelse. Han hverken beklagede eller gjorde andet der indikerede at det var beklageligt, tværtimod bebrejdede han mig, og sagde det ikke var noget han kunne gøre , at han ikke kendte den person der ekspederede mig, at jeg skulle have skrevet en e-mail for de kunne opfylde vores aftale korrekt - og det er til trods jeg både havde været derinde fysisk at lave en aftale og havde ringet på dagen! Ingen kompensation. Trist oplevelse. Kommer der ikke igen. Ingen anbefaling herfra

30 June 2023

Kunne jeg give nul

Kunne jeg give nul. fik i det.
i sender fint en mail. hvor man skal skrive om sin oplevelse. jeg svare at hele næsten dag. sad min kone og jeg på tønden. godt vi har 2 tønder.
men hører ikke noget fra jer. så os ser i ikke mere.

30 May 2023

Virkelig dårlig oplevelse

Havde bestilt en klassisk burger og bad udtrykkelig om at den skulle være gennemstegt.
Fik en total rå bøf og resten var koldt. Tjeneren sagde bare, det siger jeg til køkkenet.
Det var en meget smagsløs oplevelse.
Et alt for stort sted uden sjæl og varme

24 February 2023

Virklig dårlig oplevelse

Virklig dårlig oplevelse. Vi var 4 personer ved 16 tiden der hvor 3 af os fik oksemørbrad til 249kr stk hvor de var nermest rå ingen tjener der kom og spurgte til om maden var iorden selvom vi hade bedt om medium stegte da vi bestildte. Hele natten og en del af formiddagen har os der fik oksemørbrad. Skidt os halv ihjel. En af os har kastet op. Det her kan der være flere grunde til mht maden Men formanden man ber om medium stegt og får så rå bøffer. Normalt kommer en tjener lige ned. Og spørger om maden er iorden. Hvad den ikke var men så slipper de jo self os for at høre noget brok fra gæsternes side. Hvis deres mad ikke er godt nok. Med så mange timer hvor vi 3 af os ud af 4 har haft det dårligt. Kommer vi aldrig. Der. Mere

24 January 2023
Rated 2 out of 5 stars

En ærgelig oplevelse

En ærgelig oplevelse. Bestilte to x gløgg, den var lunken, ingen teske. Bestilte æblekage - bad om cremefraiche - fik den ikke… ingen servietter. Øv, øv. Jeg skulle have sluttet af med kaffe, men den drikker jeg hjemme.. MVH Solveig

22 December 2022

Giv Freja en præmie

Giv Freja en præmie, en lønforhøjelse eller som minimum en “årets medarbejder”plakat i døren! 🎉💪🏻 Kæmpe service fra en kæmpe stjerne.

22 October 2022
Rated 5 out of 5 stars

Super lækker brunch. Og virkelig god service. Medarbejderne var så søde og servicemindede, de fortjener helt klart at lønforhøjelse. For hold da op de knoklede rundt og trods det, stadig havde plads til smil og et venligt ord. Stor ros.

18 August 2022
Rated 5 out of 5 stars

Gitte er fantastisk til at se muligheder ;-)

Gitte er fantastisk til at finde det, jeg måske ikke lige havde i tankerne og som bare falder i god smag.
Og hun er ærlig når det hun ser ikke gør noget godt for kunden, tak.
Der er altid en positiv og skøn stemning i butikken og der er rigt udvalg af tøj, noget for alle.
Bestemt et besøg værdigt !!!!! Masser af tilbud også ;-)

21 July 2022

Take a closer look