Company replied
1. Sain selkeät vastaukset lähettämiini sähköpostitiedusteluihin todella nopeasti. 2. Saamani pieni, virheellinen fakta koskien toimituskuluja hyvitettiin alennuskoodilla, joka pienensi loppusummaa... See more
Written by the company
Vitadora on pohjoismainen brändi, joka tarjoaa korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka auttavat sinua elämään aktiivista ja palkitsevaa elämää. Into himomme on yksinkertaistaa arkea älykkäillä ratkaisuilla, jotka tekevät eron ja luovat mahdollisuuksia elää täysillä.
Vitadora on Myori Nordic AB:n hallinnoima, Malmössä vuonna 2004 perustettu yritys. Tavoitteemme on tarjota sinulle tuotteita, jotka eivät vain paranna arkeasi, vaan myös inspiroivat liikkumaan ja iloitsemaan. Olemme omistautuneet luomaan arvoa asiakkaillemme – joka päivä.
00002 , Helsinki, Finland
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Saamani laskun loppusumma oli virheellinen eikä laskun maksamiseen lähetetty linkki toiminut ” sivua ei löydy”

Reply from Vitadora
Tyyny oli säälittävän matala, mun talvi kalsaritkin on korkeammat ihan puhdasta roskaa, katsokaa peiliin ja tehkää jotain.

Reply from Vitadora
Katoppakö kaik män vihtun hyvin, paketti olla posthissa alla aikayksikön ja vehkheet toimii... jatkakkee sammaan tyyliin. Heittäkää mulle vielä huomenlahja jos huvittaa :)

Reply from Vitadora
Loputulos oli hyvä,vaikka pieniä kommelluksia sattuikin,kuljettajat eivät päässeet sisäään kun ei ollut annettu ovikoodia ja minä häämmästelin sitä että miksei soitettu kun puhelin numero kerran oli,vasta myyjältä sain tietää että kuljettajat eivät koskaan soita.No pketti vietiin jonnekin kauas k_markettiiin.ilmoitin että olen 91 vuotias rollaattori mummo en siis voi lähteä lumeen tarpomaan. No loppu hyvin sain paketi tänään kiitos siitä!

Reply from Vitadora
Tietyt asiat oli kunnossa. Toimitus oli ajallaan, mutta puuttui oleellinen tekijä eli suomenkieliset käyttöohjeet. Yritin useampaan kertaan soitella 010-alkuiseen numeroon, joka on nähtävästi erityishinnoiteltu. Asiakaspalvelulinjat oli jatkuvasti "varattu". Lopulta sain yhteyttä kysellen käyttöohjeiden perään. Syy oli kuulemma Ruotsin puolella pakkaus-/ lahetysosaston harteilla. Miksi kontrollointi ei toimi koko logistiikkaketjun osalta??? Muiden asiakkaiden palautteissa oli juuri samoja käyttöohjeongelmia. No, välillä vähän kireänkin keskustelun pohjalta sain kuitenkin sähköpostitse ohjeet, mutta kovin niiden lukeminen kännykän näytöltä on hampaatonta pienen näytön takia. Kuitenkin oltiin lähdössä matkoille hierontalaite mukana, joten jollain tavalla pystyttiin huomioimaan edes monessa kohdassa painotetut 'varoitukset'.
Toivottavasti jossain vaiheessa saadaan ohjeet myös paperiversiona...?
Sen verran pääsimme mattoa testaamaan, että löysimme tuotteesta myönteisiäkin kokemuksia. Tuote lyhyen kokomuksen perusteella toimi luvatulla tavalla. Tarkemmat kokemukset selviää jatkossa kokemuksien myötä.
Tässä nämä palautteet ensikokemusten perusteella. Vaikka suomenkielisten ohjeiden puuttuminen vaikutti palautteeseen ärsyttävästi, korostamme kuitenkin, että kaikki "rutinat" on tarkoitettu aivan rehellisesti ja rakentavassa mielessä.
rjm

Reply from Vitadora
Toimitus tuli ajallaan ja laskutus myös onnistui hyvin. Tuntui luotettavalta. Sänky tuntuu nyt jämäkältä.

Reply from Vitadora
Tilasin patjan ja sitten tuli yllätysmenoja joten piti palauttaa patja pois. Paketissa ei ollut mitään ohjetta tai tarraa tähän. Soitin sitten aspaan ja sain loistavaa palvelua ja tarran tunnin sisään!

Reply from Vitadora
Tuote toimitettiin, kuten luvattiin. Tuote vastasi odotuksia ja oli juuri sellainen, kun mainostettiinkin.

Reply from Vitadora
Olkapää on edelleen kipee ja selkä jäykkä kun herään. On ihan sama nukkua tavallisella petauspatjan päällä ei mitään eroa.

Reply from Vitadora
Kaikki meni oikein hyvin teidän osalta. Asiakaspalvelu oli hyvää ja ripeää. Tuote kuulemma hyvä. Tavaran kuljetuksessa oli aika typerääkin sekaannusta, mutta se on postin vika , mutta helposti heijastuu teihikin. Hain paketit kahdesta eri paikasta , josta minulle ei tiedotettu SELVÄSTI. Kiitos teille kuitenkin, tavarat saatiin perille.

Reply from Vitadora
Erittäin hyvä tuote ja nopea toimitus vaikka UPS ei toimittanut kotiin saakka, mutta posti toi sen kotiovelle.

Reply from Vitadora
Olen iäkäs enkä osa englantia ,ohjeissa ei ollut selitetty suomeksi toimintoja joten jouduin soitamaan 2 kertaa kun ensimäinen kerta ei tuottanut ohjeita minulle postissa ?käytetty on sen jälkeen kun on saatu suomeksi ohjeet .Aika näytää onko patjasta hyötyä ?Lähetämö pitäisi olla kartalla kenelkä lähetään mitäkin. Kiitoksia kummikin .SEPPO!

Reply from Vitadora
Tuote oli hyvä tilata, eli teissä ei ole mitään vikaa mutta Posti minkä kautta tuote tulee niin se viedään Tokmanni Nuijamiestentie Postin automaattiin, sinne on noin 5 kilometriä matkaa ja maksoin kotiinkuljetuksen. Olen 74 vuotta vanha ja Postin kuljetukseen ei ole puhelin numeroa, tuote pitäisi olla perillä 29.12 maanantaina, paketti painaa melkein 6 kiloa, jos se tosiaan menee sinne niin en voi tilata enään . Mun tilauksessa lukee että toimitus osoite on Katajakatu 6b 37100 Nokia.

Reply from Vitadora
Tilaaminen oli helppoa, koska hakemani tuote löytyi helposti. Myös toimitus tapahtui luvatuissa aikaraameissa ja hyvin pakattuna.

Reply from Vitadora
Olen tyytyväinen laitteeseen ja se auttaa jalkojeni hoitamisessa. Veri kiertää paremmin ja särkyjä on vähemmän.

Nopea toimitus.
Kotiintoimitus ainoastaan UPS:lla, toimii melko huonosti. Tämä oli minulle esteenä tilata aiemmin. En voi itse hakea toimipisteistä näin suurta lähetystä.

Reply from Vitadora
Toimituksen paikkaa vaihdettiin kuljetuksen toimesta ja kesti viikon pidempään kun oli luvattu. Lasku ehti tulemaan ennen tuotteen tuloa

Reply from Vitadora
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.