Alt gik som aftalt ved flytning af meget tung værkstedsindretning og værktøjsmaskiner op ad kældertrappe. De 4 mand vidste helt tydeligt hvad det handlede om og gjorde arbejdet hurtigt og omhyggeligt... See more
VIKA-flyt ApS
See what reviewers are saying
Effektiv og sikker flytning fra de gæve gutter Martin F og Mathias, der knoklede hårdt. Det eneste minus er, at der burde have været sendt en tredje mand med ud, når det er en flytning fra femte sal u... See more
Vi havde en god og professionel oplevelse. Tjekket kommunikation, ringer 30 min før ankomst. Martin, Jeff og Mikkel møder ind med et smil på læben og tager fat med det samme. Hurtige og effektive og... See more
De har ødelagt min tv skærm og sagde de havde forsikring, men siger nu de, at de ikke dækker ødelagte tv- skærme!! Samt havde de ikke taget alt med fra lejligheden og de var 7 timer om det🙄
Company details
Information provided by various external sources
Flyttefirma - Vi flytter på hele Sjælland. Vores kunder er både private og erhverv der efterspørger små og store flytninger. Ring i dag og får et tilbud.
Contact info
Super god flytteoplevelse med…
Super god flytteoplevelse med Christoffer og Frederik! Alt spillede på dagen og vi vil til hver en tid anbefale VIKA flyt til andre.
Igen en super oplevelse. Tirsdag den 30/4-21 brugte vi for 3
Tirsdag den 30/4-21 brugte vi for 3. gang Vika Flyt. Denne gang var det Andreas og Andreas, de mødte op til den aftalte tid kl 9 og udførte flytningen professionelt, hurtigt, sikkert, billigt og med godt humør. Det blev næsten en ren fornøjelse at flytte😊Vi kan derfor klart anbefale brugen af Vika Flyt.
Christian og Andreas udførte en…
Christian og Andreas udførte en flytning for os. Meget behagelige gutter, der hurtigt og forsigtigt klarede flytningen til en rimelig pris. Jeg ville ikke have noget imod at bruge dem igen.
Fantastiske flyttemænd
Jeg har nu brugt VIKA-flyt 2 gange, og jeg er en meget tilfreds kunde.
Den ene gang var et lille projekt imens gang nummer 2 var en reel flytning. Begge gange var det glade og meget professionelle flyttefolk, som mødte op, præcis som aftalt, og udførte arbejdet uden det mindste besvær (på trods af en tung vaskemaskine, som skulle op på 4. sal).
Under den store flytning sørgede René og makker endda for god stemning, imens flytningen blev gjort både hurtig og billigt. Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen.
Tak til VIKA-flyt
René og Lasse i vogn 45 var super god og rar at samarbejde med.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.