See what reviewers are saying
Vi har netop købt en e-golf ved Johny. Han er den mest ærlige og behagelige sælger vi har mødt. Han har en fantastisk kundeservice. Vi valgte at finansiere andet sted end ved samarbejdspartner, hvilke... See more
Aldrig igen. Sommer 2019 har de solgt BMW116I til mig og det står i reklamer at det er med fartpilot og det var ikke inkluderet. I 2022 har jeg prøvet bytte det med e-golf hos Viborg Auto. men ko... See more
No history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Vi skulle købe vores første elbil og…
Vi skulle købe vores første elbil og var lidt nervøse for alt det nye. Johny ( sælger) er fantastisk. Ærlig, tålmodig og meget hjælpsom. Vi kan varmt anbefale at købe bil hos Viborg Autohandel . Vi kommer helt sikkert igen
Helt igennem en god handel.
Vi blev mødt af en fantastisk sælger, som ikke havde travlt og var imødekomme. Vi var tryg hele vejen igennem og en lille fejl på bil blev hurtigt fixet.
Vi ende men en ID 5 og mange tak for handlen Johny.
P.s vi kommer igen.
Dybt useriøst bilforhandler
Jeg sender en E-mail til Viborg Autohandel
Ang. en brug Citroen C4,
Jeg stiller 2 spørgsmål
1. Er der service bog med
2. Hvornår er der skiftet tandrem
Sælger skriver flere emails tilbage hvor han undgår alle spørgsmål.
Jeg giver herefter et bud for at prøve at komme videre
Hvorefter jeg citerer hans email her:
Jamen vil du ikke bare ha bilen gratis?
Jeg kunne evt sætte en ny tandrem i den inden
Eller er det heller ikke godt nok?
anden email:
Ta en tude kiks
Du finder da ba en anden bil sømand. Go vind
Jeg prøver og skrive det ikke er særlig proffesionelt skrevet men hvordan vi skal komme videre herfra da jeg er intresseret i den men får ingen svar.
3 email svar:
Jeg skrev ta en tude kiks
Jeg har ingen værksted.
Og det var så min oplevelse med den bilforhandler
Som har en bil stående jeg er intresseret i stadig.
Men hvordan skal jeg med god mavefornemmelse kører til Viborg efter sådan et svar på flere emails?
Jeg skriver enda pænt flere gange og prøve og spørge har du en mindstepris på den respekfuldt.
Viborg Autohandel Kan ikke anbefaldes.
Have givet 0 stjerner hvis muligt,

Reply from Viborg Autohandel
“Kan varmt anbefale dette sted at købe…
“Kan varmt anbefale dette sted at købe bil. De har været helt igennem ordentlige – både under handlen og da der efterfølgende var lidt, der skulle ordnes med bilen. Det er simpelthen en fornøjelse at handle et sted, hvor garantien bliver overholdt, og hvor der stilles lånebil til rådighed uden problemer. Jeg vil helt sikkert købe min næste bil hos jer.” Dbh Peter
De er super rare og og ærlige- giver…
De er super rare og og ærlige- giver meget fornuftige byttepris. Kan bestemt anbefales hvis man mangler en brugt bil.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Reel og ærlig omkring bil. God handel hvor alt bare var som det skulle være.
En af de bedste bilhandel oplevelser jeg har haft. Efterfølgende er bilen også over forventning.
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales, kanon god service, super imødekommende.
Jeg købte en 2019 BMW i3 og der blev…
Jeg købte en 2019 BMW i3 og der blev sørget for alt lige fra kredit vurdering til nye fælge med dæk. Super service og professionelt team der catered perfekt til mine kørselsbehov.
Tusind tak.
Altid god service 👌
Super fint udvalg af køretøjer
Super fint udvalg af køretøjer, og god service, kun positivt herfra.
Super bil biks
Giver jer 1 det nok til jer
Jeg kan se at jeg ikke er den eneste…
Jeg kan se at jeg ikke er den eneste der har en dårlig oplevelse med Viborg Autohandel. Jeg havde en bil fra dem, som favorit på Bilbasen til en pris på 164.700,- for en Ford S Max 2,0 SCTI 240. Inden jeg vil kører til Viborg "over 150 km" ville jeg lige tjekke den igen på Bilbasen, men nu var den SAT OP I PRIS, med 15.000,- kr. til 179.700,- det er sgu den dårligste reklame en "bilforhandler" kan lave... Føj for s.... 😡
Min Hustru Købte en Kia Ceed i 10 måned…
Min Hustru Købte en Kia Ceed i 10 måned 22 og den overholder alle de lovet ting og mere til. hun er utrolig glad for den, hvilket gør mig glad :)
Tusind tak for en dejlig oplevelse med en formidabel kundeservice. det er ikke sidste gang vi handler bil her.
Kan kun anbefale dette sted set i lyset af vores egen oplevelse.
Min mand og jeg har netop købt bil hos…
Min mand og jeg har netop købt bil hos Viborg Autohandel. Vi fik en god pris på den bil vi ville give i bytte. Vi blev taget rigtig godt imod - alle de gange vi var derude for at kigge på vores - nu - nye bmw320i. Vil helt klart anbefale dem! Et særlig tak til Johnny som var utrolig hjælpsom og tålmodig i processen.
Vi købte en bmw 320i fornyelig
Vi købte en bmw 320i fornyelig, Johny var utrolig hjælpsom, tålmodig og gav os en fantastisk pris på den bil vi allerede havde. Vi var der ude over to omgang for lige at sikre at det nu var bilen for os og vi blev taget hjerteligt imod begge gange. Da vi var sikre på at det var den bil vi ville have handlede vi og fik bilen nysynet og på plade dagen efter så super fantastisk service! Vil helt klart handle bil der igen i fremtiden💪
Købte en e-golf modelår 2020 af Johnny…
Købte en e-golf modelår 2020 af Johnny i april 2022.
Jeg fik et fair bud på min gamle bil i bytte. Service og kommunikation har været helt i top. Levering til tiden og alle aftaler blev overholdt. Kun anbefalinger herfra.
Aldrig igen.
Aldrig igen.
I 2022 har jeg prøvet bytte det med e-golf hos Viborg Auto. men koster højere end markedet pris med +15000 og giv mig tilbud for den BMW116I med 45% lavere end jeg købte hos dem selvom jeg har lavet stor service til mig i denne 2.5 år fordi de solgte bilen med problem i Kardan aksel og motor kæden.
Touran
Vi byttede vores gamle Touran til en nyere hos Viborg Autohandel.
Fik en god bytte pris af Johny, alt det vi aftalte under handlen blev overholdt, der var et par småting der skulle laves efter vi havde fået bilen, det blev også rette som jeg ønskede det.
Godt og behagelig sted at handle bil