Vespuccinederland Reviews 67

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Scooter gekocht bij vespucci werd thuis gebracht met een service waar je u tegen zegt 2 weken later Me dochter een schade geval shit Maar werd perfect geregeld door vespucci Wat een wereld za... See more

Rated 5 out of 5 stars

Onlangs Cardo 4x besteld, en vergeleken met andere webshop is Vespuccine goedkoopste! Na het bestellen kreeg ik direct bericht over bezorging en wat ik kan verwachten. Dit ging erg snel. De bezorg... See more

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Scooter gekocht bij vespucci werd thuis…

Me dochter een schade geval shit
Maar werd perfect geregeld door vespucci
Wat een wereld zaak en service
Kan iedereen aanraden om daar te kijken voor een Vespa of andere spullen
Kocht hier in de buurt een Vespa kreeg nog niet eens een volle tank en betaalde de hoofdprijs
Kocht Vespa voor me dochter bij vespucci
Thuis gebracht en zonder te vragen afgetankt zo dat me dochter gelijk kon rijden echt super geregeld bij jullie bedankt je hebt er zeer tervreden klanten bij

27 March 2026

5 sterren is eigenlijk te weinig

5 sterren is eigenlijk te weinig
Wat een top zaak en top service
Ik schijf nooit reviews maar deze moest ik schijven
Niks is te veel voor vespucci
Wat een service 10+
Bedankt toppers

28 March 2026

Snel, sneller snelst

Op zoek naar een nieuw communicatie system voor de helm, en deze gevonden bij Vespucci. Zonder enige twijfel besteld en dezelfde avond nog in huis. In één woord; TOP!

26 February 2026

GEEN AANRADER

Drie weken gelden voor meer dan 300 euro besteld, tot op heden geen pakket en ook geen hulp van de klantenservice. Geen aanrader en een dure les.

26 March 2026

Slechte service!

Er wordt geadverteerd met een laagsteprijsgarantie, maar wanneer je daar gebruik van wilt maken, lijken er ineens allerlei redenen te zijn waarom dat niet kan. Dat voelt alsof er vooral gezocht wordt naar manieren om onder de garantie uit te komen. Slechte service!

13 March 2026

Topbedrijf

Gisteren is de Vespa Primavera Tech zoals afgesproken geleverd. De afhandeling ging vlot en erg klantvriendelijk. Alles online gedaan. Prijs van de Vespa was ook erg aantrekkelijk t.o.v. andere aanbieders. Zal zeker in de toekomst weer zaken doen met Vespucci!

12 March 2026

Super tevreden na meningsverschil

Ik wil graag al mijn eerdere negatieve woorden over Vespucci Nederland terugnemen. Ondanks dat er een meningsverschil was tussen mij en de zaak, is alles uiteindelijk netjes en professioneel opgelost.

Vandaag heb ik mijn tweede beurt laten doen en de service was echt top. Het team was eerlijk, oprecht en zeer klantgericht. Ze hebben zelfs een paar extra dingen gerepareerd die niet eens op de vacature/werkbon stonden. Dat waardeer ik enorm.

Een zaak die laat zien dat klanttevredenheid voorop staat. Chapeau! 👏

20 February 2026

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look