Zeer teleurstellende ervaring.
Zeer teleurstellende ervaring.
Ik heb bewust gekozen voor de duurdere vliegtuigproducten, omdat ik kwaliteit verwachtte. Zo betaalde ik €9,24 voor een ananas en €18,99 voor twee grote, rijpe vliegtuigpapaya's.
Bij ontvangst roken de sinaasappels al bedorven. Een deel zag er direct al slecht uit, terwijl sommige er nog redelijk uitzagen. Toen ik er één proefde die er nog goed uitzag, bleek ook die al bedorven te smaken. De volgende dag zaten meerdere sinaasappels zichtbaar onder de schimmel. De ananas was eveneens bedorven. Daarnaast had ik twee grote, rijpe vliegtuigpapaya's besteld, maar ontving ik één normale papaya en twee kleine, onrijpe papaya's ter grootte van een avocado. Ook de twee meloenen waren een dag na levering niet meer eetbaar.
Ik heb direct contact opgenomen met de verkoper. Op de eerste dag stelde hij voor dat ik eerst een nieuwe bestelling zou plaatsen, waarna hij een nieuwe ananas, papaya en enkele sinaasappels zou meesturen. Daar ging ik op dat moment nog mee akkoord. Maar toen ik de volgende dag zag hoe snel de sinaasappels volledig beschimmelden, heb ik aangegeven dat ik daar niet langer mee akkoord kon gaan. Ik had geen vertrouwen meer in de kwaliteit van de producten en heb daarom gevraagd om een terugbetaling in plaats van vervangende producten.
Ik heb uitgebreid bewijs aangeleverd met foto's en video's, inclusief een video waarop te zien is dat ik alle producten in de afvalcontainer moest weggooien omdat ze niet meer eetbaar waren. Ondanks dit bewijs werd ik beschuldigd van het uit zijn op gratis producten. Dat vond ik erg onterecht en teleurstellend. Uiteindelijk weigerde de verkoper iedere vorm van compensatie en kreeg ik zelfs te horen dat ik "maar naar de politie moest gaan, want er gebeurt toch niets."
Wat deze ervaring extra zuur maakt, is dat ik deze ondernemer zelf op het idee heb gebracht om via Trunkrs te bezorgen, zodat hij zijn bedrijf buiten zijn eigen regio kon uitbreiden. Zodra hij via Trunkrs leverde, heb ik direct mijn eerste bestelling geplaatst om hem te steunen. Helaas is dit de ervaring die ik ervoor terugkreeg.
Ik deel deze review zodat anderen weten wat mijn ervaring is geweest en zelf een weloverwogen keuze kunnen maken.